Şimdi Ara

Latitude'a 100 Bin TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
5.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • zenginin malı züğürdün parmaklarını yorarmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British Airways -- 15 Ocak 2013; 15:51:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çağlar43

    quote:

    Orijinalden alıntı: hmtblt

    quote:

    Orijinalden alıntı: çağlar43

    quote:

    Orijinalden alıntı: akcakoylu

    quote:

    Orijinalden alıntı: hmtblt

    quote:

    Orijinalden alıntı: akcakoylu

    aslında arkadaşımın hangi aracı aldığı umrumda değil. ben geçen sene 0 km grand scenic aldım. 60 bin saydım. o paraya passat vs.de alabilirdim ama seçimimden memnunum.
    tartışma açmak istemiştim amacıma ulaştım. konuyu merakla takip ediyorum.

    yeni scenic 2013 modeline yazıldım.aynı opsiyonlar edc ile birlikte 65 k. Hiç tanımadığım bir araç ama yazıldım.Arkadaşlarım kızdılar neden d sınıfı varken bu diye. Hata mı yaptım ?????

    hocam oyak kampanyası sanırım. 65 bin iyi fiyat şu an 68 - 69 civarı oluyor bildiğim kadarıyla. 7 kişilik grand scenic tabi değil mi? yoksa kısa kasa mı?

    her neyse ikisi de çok kullanışlı araçlar. D sınıfı benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor. işimi görmezdi. kalabalık aileler, rahatını sevenler MPV tercih etsin. ben hiç piman değilim. 1 yıldır kullanıyorum ve her gün iyi ki almışım diyorum.

    bana da aklıl verenler çok oldu o paraya pasat var, a4 var, var oğlu var. ama ben işime bakarım. ikinci el de düşünmem. 60 milyar para sayacaksın, başkasının kullandığı arabayı alacaksın. 20 değil - 30 değil- 50 değil 60 milyar bu...

    D sınıfı bir çok mpv den buyuk ve geniştir.

    bence o tartışılabilir fakat iniş biniş rahatlığı ve yükseklik konusunda mpv tartışılmaz.

    yani daha önce mpv kullandım ben rahat edemedim şu anki aracım ondan daha geniş yüksek olmadığından dolayı yola iyi yapışıyor ve virajları iyi dönüyor.Daha az yakıyor ve daha seri gerçektan arabayı yeni aldığım icin park yerlerinde bazen gözüme takılıyor klasik mpv daha küçük görünüyor.Bir konuda sana katılıyorum oda araca binme rahatlığı:)

    hocam önceki mpv aracınız neydi,,,bir de bahsi geçen d sınıfı aracınız,,,,,ikisinide kullanan olarak paylaşırsanız sevinirim




  • Suzuki grand Vitara sonra qasqai şimdiki avensis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle ben asla sala Renault'a, fiat'a 100 bin tl vermem.bu fiyata alınabilecek 1-2 yasında o kadar iyi arabalar var ki latitude'un adı bile olmaz. ayrıca hic 100 bin tl'ye alacagınız aracın 2. eli ne kadara gidiyor baktınız mı? en az 20 bin tl zarar. ben kendim bmw 520d kullanıyorum. cok memnunum. bu dediginiz paraya ya yine 520d ya audi a6 yada mercedes e serisi bir arac alırdım.ama tabi son karar sizin. bir de sunu ekliyim. bir yere gittiginizde latitude ve bmw'den inmek arasında inanın cok fark var;)
  • Sembolün biraz uzun ve genişletilmiş ve full paket halinden ibaret bir arabadır kendisi,iç mekanda gösteriş için çabalamışlar ama ön paneldeki çoğu parça emanet gibi duruyor birde yol ve motor sesi çok alıyor megane 2 yalıtım olarak daha iyi diyebilirim.nerdeyse A sınıfı araçlarda bile pedalların üstünde gösterge ve panelin altındaki boşluk görünmesin diye konulan plastik kapak yok pedalların oraya eğilip baktığınıda tüm elektrik tesisatı kabak gibi ortada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tempraclube

    Sembolün biraz uzun ve genişletilmiş ve full paket halinden ibaret bir arabadır kendisi,iç mekanda gösteriş için çabalamışlar ama ön paneldeki çoğu parça emanet gibi duruyor birde yol ve motor sesi çok alıyor megane 2 yalıtım olarak daha iyi diyebilirim.nerdeyse A sınıfı araçlarda bile pedalların üstünde gösterge ve panelin altındaki boşluk görünmesin diye konulan plastik kapak yok pedalların oraya eğilip baktığınıda tüm elektrik tesisatı kabak gibi ortada

    Suçlu bu arkadaş değil; onu bu hale getiren toplum suçlu. Biz suçluyuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utku arkadaşım kendi şahsi görüşümü yazmanın suc olduğu bir ülkede yada 80 öncesi dönemdemi yaşıyoruzda benim haberim yok .Suc varsa açıklada bizde bilelim ki işim gereği piyasadaki tüm araçları uzun süreler kullanmışlığım vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tempraclube -- 20 Ocak 2013; 21:26:12 >
  • Allah daha çok kullandırtsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin sıkıntı ne onu anlayamadım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tempraclube

    senin sıkıntı ne onu anlayamadım ?

    Tecrübeni kıskandım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 19 Ocak 2013; 23:31:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renaulta 100 bin TL.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist

    quote:

    Orijinalden alıntı: akcakoylu

    tartışma açmak istemiştim amacıma ulaştım.

    arkadaşımızın amacını gördünüz.Tartışmayı bırakabiliriz.
    Görüşümü belirteyim:
    Standart D sınıfı araçlara kesinlikle 75bin üzeri rakamlar verilmemelidir.
    Premium D sınıfı araçların devri başlar 75ten sonra.
    100 bin üstü para standart D sınıfı araca verilmez.
    ALAMANDA OLSA VERİLMEZ.
    CAPONDA OLSA VERİLMEZ.


    75 bine hangi premium D yi alabiliyoruz acaba ben koşa koşa gidip alayım onu???
  • Renault'a 100bin, Latitude'a 100bin TL verilir mi diyen arkadaşlar acaba kaç defa Latitude sahibi olmuşlar, kaç defa koltuğuna oturmuşlar merak etmekteyim.

    Symbol'e binip Latitude eleştirmeyin arkadaşlar. Aracın pahalı olmasının sebebi 2.0 olması. 1.5 versiyonu 60bin TL ki full bir C sınıfı da yaklaşık o fiyat.
  • Şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım, renault yeni isim aramayıpta adını Laguna koysaydı eminimki böyle olumsuz yorumlar bu kadar olmazdı. Ha oda güzel araba değildi derseniz 1990-2000 arası o segmentte en çok satanlardandı, onlar da arabadan anlamayanlar değildi herhalde.
    Birde 1.6 motorunu alırım diyenler var, benim görüşüm gücümün yeteceği en iyi arabayı almaya çalışırım, 1.6 almammı alırım 1.1 motorda alırım, ama tutupta 1.5 tonluk kasaya da fındık motor almam herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.