Şimdi Ara

[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
19
Favori
9.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı


(En Son Oy Tarihi: 11.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • ben açtım offline karakter.. onunla oynuyorum. online ile aynı seviyeye geldiğimde düzelmişe online üzerinden gelmediyse offline olarak oynayacağım.. zaten yalnız oynuyorum ssf yapacağım.. cosmeticler de olmayıversin..

  • saintroyo kullanıcısına yanıt

    Online / Offline birbirine aktarma gibi bir durum varmı? ben arkadaşlarımla oynamak istiyorum 3 kişi başladık oyuna ama 2 gündür offline takılıyoruz.

  • Rhego kullanıcısına yanıt

    ne yazık ki yok.. ikisi de ayrı dünyalar..


    ben de oyuna online başladım ama sorunlardan dolayı dün offline karakter açtım. yakında düzelir aslında.. o güne kadar offline idare etmek gerekiyor.

  • saintroyo kullanıcısına yanıt

    Offline oynarken oyundan atma, bug ve girememe sorunlar var mı? 1-2 hafta sonra gireyim diyordum da düzgünse bu hafta sonu yükleyip bakayım. Online oynamak istemiyorum zaten.


    Bu oyun 18 dolara satılıyor, globalde 35 dolar galiba ama 1 milyon sattı neden böyle sorunlar var? diye soruluyor... Aslında 1 milyon kişiye 35 dolardan satmadı. 300 küsüre almıştım verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla alacağımı düşünüyorum. 80 tl civarına alanlar da olmuş galiba... Birde Diablo4 kaç paraya satılıyor insanları memnun edemiyor koskoca Blizzard firması. Online tarafındaki sorunlar için sabırlı olmak lazım. Günümüzde 1 milyon kopya satmak bu tip uzun vadeli oyunlar için düşük bir rakam.

  • fbyram kullanıcısına yanıt

    offline da hiç bir sıkıntı yok.. hatta köylerde bile skill kullanılıyor.


    ben ilk çıktığından beri oynuyorum arasıra. 34 liraya mı ne almıştım. bir çok yenilemeyi ve güncellemeyi deneyimleyerek oynadım. firma aslında küçük bir firma ama yine de başardıkları şey saygıyı hak ediyor.


    oyunun çıkışı ile bu kadar kişinin aynı anda oynamasını kaldıramadı serverları ya da onun gibi sorunları var. bunları da zamanla düzelteceklerdir. ben açıkçası oyuncu dostu bir oyun olduğunu düşündüğüm için sıkılmadan oynuyorum bu oyunu. yani bugüne kadar ara vererek te olsa hep oynadım. ben de mesela trade olayını yapmayacağım diğer faction ı seçeceğim. ondan dolayı da offline ile devam edersem de pek sıkıntı yaşama herhalde.


    sadece çok eskiden kalma şöyle bir sıkıntı yaşamıştım ben, offline mod ile oynarken elektrikler gittiğinde o karakter silinmişti. o olaydan sonra her oyundan çıktığımda mutlaka save i başka bir yere kopyalamıştım sürekli.. bir daha böyle bir şeyle karşılaşmadım ama devam edip etmediğini ya da böyle bir şeyi başka birileri yaşadı mı bilmiyorum.





  • saintroyo kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam, haftasonu indirip oynayacağım. Laptopta oynuyorum internet gittiğinde benzer sorun olmuyorsa muhtemelen sorun yaşamam yada elektrik gitmese bile internet gittiğinde de bu tip sorun yaşanabilir zamanla göreceğiz.

  • Server problemleri hala çözülmemiş ne yazık ki. Şu anda serverları rahatlatmak için bir çalışma yapılıyormuş. Umarım faydalı olur.

  • Healing hand çok fena vuruyor. yakın dövüş sevenler ve vurdum mu titreteyim diyenler için healing hand, erasing strike dan çok daha fazla vuruyor. özellikle paladinde daha da çok vuruyor. nerflemeden ehg bir şans verin derim. sevgiler saygılar.

  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Daha nerflemezler. Sezonu çıkarırız . Server problemleri çözüldüğünde inanılmaz zevkli bir oyun bizi bekliyor. Şu haliyle bile belki 20 end game buildi olan harika bir oyun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam gelen yamayla oyundaki sorunları giderdiler. Kapılardan geçemiyorsanız, karakterleriniz görünmez olduysa ve benzeri sorunlar yaşıyorsanız, oyundan çıkıp steam'den oyun dosyalarını doğrulamak gerekiyor. Bozulmuş veya eksik dosyaları gideriyor.


    [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı
  • adamlar 200k’ya yakın oyuncu beklemiyordu sanırım bir de bu sadece steam tarafında. drm free falan da vardı yanılmıyorsam. şimdilik offline oynanılır.

    umarım necro’ya nerf gelmemiştir çünkü cap veya eksi resistte bile dayanıklı oluyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım çözülmüş online modu da. 2 kişi oynuyoruz (daha doğrusu arkadaşa öğretiyorum) henüz bir sorun sıkıntı yaşamadık, geri 1buçuk saat olmuş.



    edit: tam düzelmemiş. aksaklıklar oluşuyor. bir kaç gün daha offline devam etmekte fayda var. eğer sabırsız insansanız offline oynayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 24 Şubat 2024; 16:4:50 >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Katılabilirim partinize :)
    Bir sorum olacak. Mob ların levelları dinamik mi sabit mi. Ben level atladıkça onlarda artıyor mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beraber oynamak isteyen var mı?

  • eternia kullanıcısına yanıt
    Olur hocam. Ama ben daha bugün başladım. Level 10 idim sanırım. İşini görmem belki. Bunda online nasıl oluyor onu bilmiyorum. Hikayeyi mi devam ediyoruz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de level 8im. steam kodun ne? Benim amacım eğlenmek. Hikayesi zaten karışık bir o çağ bir bu çağ.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternia -- 24 Şubat 2024; 19:44:56 >
  • eternia kullanıcısına yanıt
    radyohead1

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sana steam kodumu gönderdim özelden.

  • Az önce ilk kez sorunsuz bir online deneyim yaşayabildim. Oyun harika olmuş gerçekten. Şu anda 12 Level Mage karakterimle yardırmaktayım. Elime de tam flame yeteneklerime uygun Unique bir eşya düştü. Ortalığı yakıp kavurarak ilerliyorum [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı . Diablo IV'ten alamadığım keyfi şu oyunda henüz başlangıçtaki 2 saatte bile alıyorum. İşte A-RPG böyle yapılır.


    "Loot Filter" harika olmuş bu arada. Hem kullanması çok basit hem de isterseniz çok kompleks filtreler oluşturabiliyorsunuz.

  • Kreus kullanıcısına yanıt

    Aynen güzel oyun olmuş. Bugün 5-6 saat kadar online modda oynadım, dediğiniz gibi Diablo 4'den daha eğlenceli bir oyun. Paladin oynuyorum, henüz 35 level olabildim ama her köşe bucağa baka baka ilerliyorum, hikayeyi güzelce bitireyim sonra yardırırız artık. [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı 


    İkinci karakter olarak da Warlock oynacağım sanırım. :)



    [ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktıwww.lastepochtools.com
    Just a moment...
    https://www.lastepochtools.com/planner/KBgbEdzQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenohsama -- 24 Şubat 2024; 21:2:5 >
    |
    |
    eternia bu mesajı paylaştı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.