Şimdi Ara

Larnaca, Cyprus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar.
    Su an Kibristayim. Kibris Cumhuriyetindeyim. Genel olarak bildigimiz adı Guney Kibris Rum Kesimi.
    Neyse bir sorum var? Su an Larnacadayim. Belirli araliklarla top atisi sesi geliyir. Bunun ne oldugunu bilen varsa merak ediyorum.

    Genel olarak Normal pasaportla geldim. Sorusu olani cevaplarim. Forumda cok fazla hurafe var. Bilen de bilmeyen de yorum yapmis. Hem Havaalaninda calisiyorum hem de buraya geldim. Cogu seyi dogru sekilde cevaplayabilirim. Bilmedigimi de sorar yetkililerden ogrenirim.

    Genel olarak vize gibi konuları daha sonra bu konuya ekleyecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İş var mı gelelim :)
  • kuzey kıbrıstan geçiş var mı müdür
  • Var ama sadece avrupa birligi veya schengen uye ulkeleri vatandaslari icin gunu birlik gecis var. Kibris Cumhuriyeti veya Kuzey Kibris Turk Cumhuriyeti vatandaslari da gunu birlik diger tarafa gecebiliyorlar. Turkler ve Yunanlilar bir dkligina bile gecemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferman_g

    Var ama sadece avrupa birligi veya schengen uye ulkeleri vatandaslari icin gunu birlik gecis var. Kibris Cumhuriyeti veya Kuzey Kibris Turk Cumhuriyeti vatandaslari da gunu birlik diger tarafa gecebiliyorlar. Turkler ve Yunanlilar bir dkligina bile gecemiyor.

    Türklere karşı ırkçılık ne seviyede? Rum kesiminde çok Türk var mı? Varsa asimile olmuşlar mı? Siz oraya nasıl geçtiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hz. Zeus H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Önce ırkçılık konusuna değineyim. İngilizce konuştuğumuz zaman elbet bir "where are you from?" Sorusuyla karşılaştık. Turkey ya da Türkia veyahut Türkiye dediğimizde aldığımız cevap "Merhaba / Nasılsın" oldu. Tavernaya gittik. Çalgı çalan adam bi ara nereli olduğumuzu sordu. Türkiyeyi duyunce "Merhaba Komşu / Şerefe" dedi. Çiftetelli çalıp bizi sahneye davet etti. Sirtaki ile bizde jeste karşılık verdik.
    Kolunda Atatürk dövmesi var. Atinada ara sokaklarda gece dolandım 1 kişi bir şey demedi. Gündüz ve gece takıldığım mekanlarda bazen dövmeyi tanımaları direk Merhaba Komşu gibi selamlamalara maruz kaldım.
    Toplamda 2 hafta atina sakız adası ve kıbrıs rum kesiminde vakit geçirdim bir kez bile ırkçılığa maruz kalmadım. Kalan varsa hala yapılıyorsa bana denk gelmedi.

    Kıbrıs Rum kezimine Atinadan uçakla geçtim. Atinadaki Kıbrıs Cumhuriyeti konsolosluğundan 20 euroya vize aldım.

    Durum bundan ibaret şimdilik. Varsa soru ya da detay talebi seve seve cevaplarım. Sorun lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.