Şimdi Ara

laptopun res atma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu sorun ssadece lol oynarken oluyor oyunun ortasında laptop kendini kapatıp açıyo soğutucu kullanıyorum ve alette ısınma olumuyo cpu sıcaklığı normalde %52 ise oyunda %60 civarı oluyor sorun nedendir acaba

    toshiba satellite
    8 ram
    2 ekran kartı
    2.5 işlemci



  • Leptopunuzun modeli nedir ne zaman aldınız? Isınmayı nasıl ve neyle ölçüyorsunuz? Temizliği gelmiş bir makineye soğutucu etki etmeyebilir.Farklı oyunlarda olmuyorsa oyunun optimizasyonuyla alakalı olabilir diye düşünüyorum.Sorularıma cevap verirseniz iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Leptopunuzun modeli nedir ne zaman aldınız? Isınmayı nasıl ve neyle ölçüyorsunuz? Temizliği gelmiş bir makineye soğutucu etki etmeyebilir.Farklı oyunlarda olmuyorsa oyunun optimizasyonuyla alakalı olabilir diye düşünüyorum.Sorularıma cevap verirseniz iyi olur.

    laptop eski sayılmaz 1 senelik aşşağı yukarı ısınmayı kendi programı var laptopun cpu ısısını gösteren oda %60 oluyor max fan hızı genelde %50 ile %70 arası ayrıca hissedilir bir sıcaklıkta yok pc res atınca elliyorumda gayet soğuk oluyo ayrıca özellikleri oyunu rahatlıkla karşılıyo oyunda kasma falan yapmmyıor
  • Sıcaklık önemli hangi program bu hw monitörle ölçermişiniz program açık olsun oyunu açın yarım saat oynayın oyunu görev çubuğuna çekin sıcaklıkları görelim.Isınmıyor diyeni çok görrdüm bu ihtimali elemek isterim.1 senede kullnım koşullarınıza göre tozlanma oluşabilir.Eğer değerler normal olursa oyunu optimizasyonuyla alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 30 Haziran 2015; 19:44:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Sıcaklık önemli hangi program bu hw monitörle ölçermişiniz program açık olsun oyunu açın yarım saat oynayın oyunu görev çubuğuna çekin sıcaklıkları görelim.Isınmıyor diyeni çok görrdüm bu ihtimali elemek isterim.1 senede kullnım koşullarınıza göre tozlanma oluşabilir.

    hocam şöyle söyliyim lapotobun kendi programı var sıcaklık ölçen normal kullanımla oyun arası max 10 derece fark ediyor fanıda daha 1 hafta olmadı temizledim yani imkansız lolden daha yüksek sistem gerektiren oyunlarda bir sorun yaşamadım acaba virüs mü var
  • Oyunda bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum bilgisayarınıza indirdiğiniz sunucudaki dosyalar hatalı olabilir yada dediğiniz gibi virüs tipi şeylerde olabilir.Virüs ihtimalini sormanıza bile gerek yok makinenizi virüs programıyla bir taratmanız lazım virüs programları kullanıyor musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Oyunda bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum bilgisayarınıza indirdiğiniz sunucudaki dosyalar hatalı olabilir yada dediğiniz gibi virüs tipi şeylerde olabilir.Virüs ihtimalini sormanıza bile gerek yok makinenizi virüs programıyla bir taratmanız lazım virüs programları kullanıyor musunuz?

    windows defender kullanıyorum yeterli midir sizce veya öneriniz var mı
  • Defender sağlam değil.Normal virüs programı kurun avast free kullanabilirsiniz ücretsiz.
  • eğer donanımsal bir sıkıntı yoksa sen en iyisi bi format at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.