Şimdi Ara

Laptopun Oyunda Şarjdan Çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sorunu o kadar aramama rağmen bir türlü sebebini çözemedim. Laptopta şarj takılıyken oyun oynuyorum fakat oyun esnasında bi anda şarjdan çıkıyo pile geçiyo bilgisayar. Alt+tab yapıp oyundan çıktığımda 10-15 sn sonra tekrar şarj olmaya başlıyo oyuna geçiyorum 1-2 dk sonra tekrar aynısını yapıyor. Sorunu bir türlü çözemedim. Pil çıkıkken de direk kapanıyor. Orjinal şarj aletini kullanıyorum onun bozulabiliceğini düşündüm başka bir şarj aleti denedim onda da aynısını yaptı. Defalarca format attım fakat bir çözüm bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen



  • Anakart ile ilgili bir arıza yaşıyor olabilirsiniz. ( besleme ünitesi ) cihazınız çok ısınıyor mu? Genel bakım en son ne zaman yapıldı? Sadece bir oyunda mı yapıyor? Dıger oyun veya uygulamalarda da aynı durum var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ısınma problemim yok. Bakımını sürekli yaparım termal macun olsun fan temizliği olsun. Sadece bir oyunda yapmıyor genel olarak biraz zorladığında kendini yapıyor bu durumu. Sanki fan aşırı hızlı çalıştığı zaman yapıyor ama yine de teşhis edemedim.
  • Arkadaşlar yok mu başına gelen veya yardımcı olabilecek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.