Şimdi Ara

Laptopumdaki Problemler Düzeltilebilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 2012 yılında almış olduğum toshiba stallite L750-1LN laptobum artık beni çığrımdan çıkartmaya başladı. bundan birkaç sene evvel ilk olarak bataryası bozuldu. bende aman ne olcak diyip sadece pirizde bataryasız kullanmaya başladım. daha sonra kendi kendine kapanmalar başladı. kapanıyor laptop ve iki turuncu ışık yanıp sönmeye başlıyor. pirizden çıkartmadan da açılmıyor geri. bunun haricinde ne yaparsam yapayım ısınma sorununa mani olamıyorum. kaç kere termal macununu değiştirdim. içini kaç kere temizledim yok olmuyor.
    Tamam bilgisayarım eski ama eskiden oynadığım ve hiç kasmayan oyunlar artık kasmaya başladı. knight online bile kasıyor. aşırı ısınınca da kilitleniyor bilgisayar.
    Şu an bilgisayarın hoparlorleri sadece açılışta birkaç dakika çalışıyor ve ondan sonra ses gelmiyor hiç. kulaklık takınca da ses gelmiyor. ben istiyorum ki en azından stabil bir şekilde cihazım çalışması gerektiği gibi çalışsın. maddi durumum el vermediği için yeni bir cihaz da alamıyorum. her şeyi geçtim sadece şu kapanma olayı olmasa bana yeter. ya hiçbir şey yok mesela ne ısınma var ne başka birşey bir oyuna gircem bilgisayar bir an tabiri caizse gaza geliyor ve pat kapanıyor bir anda. sadece burada değil oyunun ortasında da kapanma olabiliyor. ama çoğunlukla başlarken. bu problemler giderilebilir mi sizce? ve maliyeti tahminen ne kadar olur. ilgilenirseniz teşekkürler.

    Cihaz Özellikleri:http://www.toshiba-turkey.com/discontinued-products/satellite-l750-1ln/







  • Pc ölüyor. Bence bırakın huzur içinde yatsın artık. Bilgisayarların maksimum kullanım ömrü 6 yıldır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Ya bence nefes aldığı sürece hala bir umut var
  • Bende de vardı toshiba 8 sene kullandım ve çalışır durumda iken sattım
    bataryasız olduğu için eğer adaptörde sorun varsa gücü sağlayamayabilir ve kapanabilir
    Isınma olarakta heatsinkin içindeki gaz sızmış olabilir ve soğutma yapmayabilir
    Hoparlörler içinde büyük ihtimal driver sorunu

    Bunların hepsi var sayım denemeden bilemezsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biraz para geçsin elime birşeyler deniyeceğimama hoparlörlerin kesnlikle driver kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. hem kendi driverlarını hem de farklı diriverlarla birçok defa denedim. yine de çalışmadı. cevap için yinede teşekkürler
  • ŞİMDİ BENİM BU KONUDA KI FİKRİM SU CIHAZ COK ILERI SEVIYE ISINDIGINDA ISTER ISTEMEZ CİHAZ VE CHİPLERİN BACAKLARI KENDINI BIRAKIR BAK SUNLARI UYGULA EKRAN CHİP SÖKÜP TAK KI BU BGA MAKINASI ILE OLUR VE ARDINDAN SENIN ISLEMCI SOGUTUCUSUNU DEGISTIR ICINDEKI GAZ BITMIS SIFIR DEGILDE 2. EL BULURSUN SORUNUN COZULECEKTIR.ARDINDAN TEMIZ BIR FORMAT KULLANMAYA DEVAM ET .
  • melodichacked kullanıcısına yanıt
    bunu deneyeceğim. teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.