Şimdi Ara

Laptopu Tv'ye bağlayınca internet yavaşlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konunun yeri burası mı emin değilim. Tv Lg 42lw4500, laptop dell inspiron 5520. Laptopu tvye bağlayıp , görüntüyü sadece tvden aldığım zaman internet aşırı yavaşlıyor. Normalde 3mbit iken hızı, tvye bağladığım zaman 0.2mbit civarına kadar düşüyor. Laptopun ekranı açıkken tvye bağlı şekilde, internet normal ama ne zaman laptopun kapağını indirsem yada görüntüyü sadece tvye versem internet yavaşlıyor. Nedir nedendir anlamadım. Tvye hem hdmi hem de vga kablo ile bağladım ama sonuç aynı. Yardımcı olabilecek var mı acaba ? Laptop sürekli yüksek performansta ve güç seçeneklerinde kablosuz bağdaştırıcı , en yüksek performansta.



  • Wifi adaptorunun antenleri Ekranin cercevesine tutturulur. Siz ekrani kapattiginizda antenleri de kapatmis oluyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcgoktug

    Wifi adaptorunun antenleri Ekranin cercevesine tutturulur. Siz ekrani kapattiginizda antenleri de kapatmis oluyorsunuz.

    Hocam ama şöyle de bir durum var. Ekran (kapak) açık , görüntü sadece tv'de olduğu zamanda internet yavaşlıyor. Zaten geceleri indirmeye bırakıyorum kapağı kapatıp sıkıntı olmuyor.
  • onur1599 O kullanıcısına yanıt
    Surucu problemi yasiyor olabilirsiniz. Wifi kartinin ayarlarinda guc sekmesinde bilgisayarin bu aygiti kapatmasina izin ver secenegini devre disi birakmayi deneyebilirsiniz.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam değişen bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.