Şimdi Ara

LAPTOPTAN GELEN RAHATSIZ EDİCİ CIZIRTI!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar pavilion dv6000 serisi bir notebooka sahibim we nereden geldiğini kesin olarak bilmediğm bir cızırtı geliyor pcden(forumlrda okudugum kadarıyla sanırım harddiskten geliyor)..gerçktn bu sesten çok rahatsız oluyorm..
    Sizlere sormak istediğm soru ise:
    Daha önce bu sorundan laptobunu serwise gönderen war mı we serwis bu sorunu çözüp laptobunuzu tekrar teslim etti mi??
    Şimdiden herkese tşkler..



  • Harddiskten gelen ses mekanik bir ses çıkarır. Cızırtı olmaz. Cızırtı, fandan gelebilir. Eğer tozlanmış ise. Bunun dışında patlak hoparlörler tizlerde cızırtı yapabilir. Tabi şarkı çalarken.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

    Harddiskten gelen ses mekanik bir ses çıkarır. Cızırtı olmaz. Cızırtı, fandan gelebilir. Eğer tozlanmış ise. Bunun dışında patlak hoparlörler tizlerde cızırtı yapabilir. Tabi şarkı çalarken.

    Cızırtı hiç bir program açık değilken bile geliyor başta bnde snn gibi hoparlörden geleceğini düşündm fakat müziği kapatıp baktım we gerçkten çok rahatsız edici bir ses..güncelleme yaparken,limewire programını çalıştırdıgımda,wirüs taraması yapılırken vs bu tür işlemlerde cızırtı dahada artıyor..müzik çalarken bile duyulabiliyor o kadar rahatsız edici..
  • Eğer ses fandan değilse Harddisk kalıyor geriye. Diskte fazla parçalı dosya olunca da ses çıkarabilir. Disk birleştirme yap birde. Seslerin azalması lazım. HDD arıza yapmışda olabilir bu yüzden okuyucu kafa vurabilir.
  • Sanırım hdd arızalandı yada arızalanmak üzere..açıkcası bn disk birleştirme yapmak istemiyorum..direk serwise göndermeyi düşünüyorum belki yapılması 30 iş gününü geçerde paviliondan kurtulurum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.