Şimdi Ara

Laptopta ses kartını default olarak nasıl USB ses kartı yapabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Sorunu açık olarak şöyle anlatayım;

    Dell 7537 serisi Laptop kullanıyorum ve anakarttaki ses kartımız her laptopun kullandığı onboard ses kartıdır. Ses kartının kalitesi malum, öyle teneke gibi bir ses veriyor kulaklığa. Laptop üzerindeki ses sistemini hiç saymıyorum. :)
    Uzun lafın kısası USB Sound Blaster X-Fi Go Pro'yu laptop için default ses kartı tayin etmek istiyorum. Yani ben bu USB kartı sürekli bir slotta takılı tutacağım ve laptop sesi o USB kartından işleyip sesi yine laptop ses sisteminden verecek. Ben de ekstra basslardan ve crystallyzer özelliğinden faydalanmış olacağım.

    Ayrıca en büyük sıkıntı da bluetooth kulaklık bağladığımda oluyor. USB kartı taksam bile sesin kaynağı onboard ses kartından geliyor. Crystallizer özelliğini veya X-Fi'nin ekolayzırını kullanamıyorum.

    Umarım sorunumu anlatabilmişimdir... Benimle aynı sorunu yaşayan ve üstesinden gelen, ya da çözümü bilenlerin yardımına ihtiyacım var. İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallout -- 28 Haziran 2014; 8:23:53 >







  • Fallout kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam denetim masasından ses ayarlarına gir varsayılan yürütme aygıtı olarak creative seç seçim yaptıktan sonra realtek ile işin kalmayacak fakat ses çıkışlarını creativeden alman lazım diye biliyorum bluetoot işi nasıl olur denemek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.