Şimdi Ara

laptop un klavyesine gazoz damladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce toshiba marka laptopumun yön tuşlarının yakınına bi kaç damla sade gazoz damladı. hemen ters çevirdim. ama ertesi gün yön tuşlarına bastığımda çıtır çıtır sesler gelmeye başladı. halen aynı sesler geliyo. yeni aldım laptopu, her ses gelişinde ciğerim parçalanıyo. sanırım garanti kapsamına gimiyo bu durum. servise versem geç gelirmi diye düşünüyorum. tamda projelerin yetişmesi gereken zamanda başıma geldi. donanım hakkında fazla bilgim yok. onun için önerilerinizi bekliyorum. sorun ciddi olabilirmi?



  • Kullanıcı Hatası olduğundan Garanti dışıdır.içini açıp temizliyebilirsiniz.
  • Bir kürdana kuru bir bez,kumaş,selpak vs sararak nazikçe temizlemeyi deneyin. Ben normal klavyeye kola dökmüştüm kürdana ıslak mendil sararak bir güzel temizlemiştim sorun olmamıştı. İlk günlerde basarken sürtünür gibi oluyordu fakat bastıkça geçti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nibble

    2 gün önce toshiba marka laptopumun yön tuşlarının yakınına bi kaç damla sade gazoz damladı. hemen ters çevirdim. ama ertesi gün yön tuşlarına bastığımda çıtır çıtır sesler gelmeye başladı. halen aynı sesler geliyo. yeni aldım laptopu, her ses gelişinde ciğerim parçalanıyo. sanırım garanti kapsamına gimiyo bu durum. servise versem geç gelirmi diye düşünüyorum. tamda projelerin yetişmesi gereken zamanda başıma geldi. donanım hakkında fazla bilgim yok. onun için önerilerinizi bekliyorum. sorun ciddi olabilirmi?



    bir kaç damla gazozun öğle çıtır,çıtır falan ses çıkaran bir arızaya neden oluşuna pek ihtimal veremedim doğrusu,arkadaşımızında belirttiği gibi bu durum garanti kapsamında değildir.itinalı bir temizleme ile durumu kurtarabilirsin sanırım,geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 26 Aralık 2009; 22:41:18 >




  • Klavyeyi kaldırıp temizlemen gerekiyor. Kendin acma derim çünkü çok zor denendi ve mousepad in
    güç kablosunu tutan jag kırıldı. Çok ince kabloları cıkarman gerekiyor klavyeyi kaldırman için..

    Tavsiye notebook tamir eden yere gidip temizletmen...
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. kendim açmaya cesaret edemem bozarım aleti. ( aslında bi kaç damladan biraz fazla. benim kriterlerime göre çok değil ama laptopun yön tuşlarına fazla bile geldi) en iyisi bilen birine götürüp temizleteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.