Şimdi Ara

Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba;

    Ben 4 senedir Toshiba sattelite L650-11F model laptop kullanmaktayım. ( laptop'un özelliklerini görebileceğiniz linki de paylaşayım:http://www.istanbulbilisim.com.tr/satellite-l650-11f-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,18927.html ) Bu laptoptan 2 ay öncesine kadar memnundum. Ancak son iki ayda bilgisayarım inanılmaz bir şekilde yavaşladı donanımsal sorunlar vermeye başladı ve yeni bir laptop almam gerektiği sonucuna vardım.

    Öncelikle almak istediğim bilgisayar kesinlikle çok seri ve hızlı olmalı. Bu yıl üniversiteden mezun olacağım ve de mezuniyet için yapacağım sistem dizayn projemde kullanacağım programlardan (gams excel arena vb.) yüksek performansla hızlı sonuçlar almak istiyorum.Burada bahsettiğim programların bazen günlerce çalışması gerekebiliyor tuşa bastım sonuç aldım gibi düşünmeyin lütfen. Bunun haricinde çok fazla oyun oynayan bir insan değilim ancak fifa ve fm serilerini her yıl alıyorum. Bu yüzden (fm zaten çok bir özellik istemiyor) en azından Fifa tarzı oyunları optimum seviyede hiç takılma yaşamadan oynayabileceğim bir bilgisayar olması da benim için önemli bir kriter. Yani özetle hızlı ve ekran kartı iyi olan dayanıklı (beni yine 3-4 yıl götürebilecek) özelliklere sahip bir laptop almak istiyorum. Lise dönemimdeyken birçok bilgsayar ve laptop modeline aşinaydım ve işlemciler ekran kartları hakkında oldukça bilgi sahibiydim ancak aradan 5 yıl geçince artık hiçbir şey bilmediğimi fark ettim Bu yüzden bu post altında sizlerin önerilerini almak istedim.

    Not: Laptop için kafamdaki bütçe şu anda 2500-2600 civarında ancak hayatının bilgisayarı bu bilgisayarı alırsan uçarsın koparsın şeklinde çok istisnai kesin önerilerle gelen olursa 3000 tlye kadar çıkabilirim.

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum,







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.