Şimdi Ara

LAPTOP TAVSİYE LÜTFEN 2 AYDIR BAKIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    2 aydır laptoplara bakıyorum İzmir' de gezmediğim mağaza kalmadı hala kendime göre uygun bir laptop bulamadım. Max 2200 tl bütçem var. Lenovo ve Asus modellerine baktım fakat adam gibi şöyle özellikleri uygun bir laptop bulamadım. Bulduklarımda genelde bütçemi aşan modeller. Fiyatlar aşırı pahalı. Bir de internetten almak taraftarı değilim pek güvenemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

    Not olarak arkadaşlar şu an iyi bir laptop almak için uygun bir zaman değil mi? Hiç yeni modellerde gelmiyor. Dell in 7537 modelini beğenmiştim fakat hiç bir mağazada bu model yok. 3 ay önce arkadaşım lenovo z510 nun i7' li modelini vatandan mağazadan 2000tl ye aldı fakat şu an fiyatlara bakarsanız anca 2000tl ye z510 un i5 li modelini alabilirsiniz(mağazadan). Buna neden olan nedir dolar mı başka sebepler mi? Yeni modeller gelir mi? Sizce biraz daha beklemeli miyim?



  • up up up
  • Asus x550jk bak dostum
  • Kardeşim ona baktım 4gb ram 500gb hdd düşük benim için bütçem 2200 olduğu için daha üst bir model en azından i7 li 1tb 8gb lık bir model olursa daha iyi olur teşekkürler cevabın için
  • 8 ve 12 olan modelde var hdd yetmezse ssd ilave edersiniz
  • http://www.ereyon.com.tr/urun/asus-x555ln-xo031d-notebook.aspx

    bu model için ne diyorsun ? i7 lisi ve ereyon belki elden alma şansım olabilir ?
  • Bunun işlemcisi ve ekran kartı benim söylediğim modelden daha kötü
  • onderksk35 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bende yaklaşık iki aydır notebook bakıyordum bende izmirdeyim gitmediğim mağaza kalmadı bente netten almaya sıcak bakmıyordum. yaklaşık bir aydır izmirdeyim haftannın 4 günü mağzalara giderek geçirdim balçovadan bornovaya gezdim durdum yok ateş pahası. En sonunda internetten aldım. Aslında ürün açılmamış kutuda ise ve satın aldığın firma ürün iadesinde sıkıntı çıkarmıyorsa internetten almak daha iyi ben freedos aldım aradığım modelin işletim sistemini de dreamsparktan öğrenci oldğum için ücretsiz indirdim. inanılmaz karlı oluyor. Dediğin gibi 2 3 ay önce fiyatlar daha iyidi şimdi ateşpahası 1800 1900 gördüğüm modeller 2200 2300 oldu hattaa daha fazla.
  • onderksk35 O kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayar ileri seviye tüm oyunları orta ayarlarda oynatır, yakın özelliklere sahip bilgisayarı ben de kullanıyorum, imzamdaki pc. Memnunum, ısınma sorunu yok, fan sesi iyi derecede, ekran güzel ve hoparlör gayet güzel. Bence bunu al. Güzel bir laptop.
  • Hocam hangi siteden hangi modeli aldınız? Netten alılverişlerde ayıplı mal piyangosu çok yüksek sıkıntı çıktığı zaman geri iadesi kargosu cartı curtu uğraşması insanın katil eder o yüzden görmeden alma taraftarı değilim hele 2000tl verecek isem bu durum daha da ciddi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderksk35 -- 27 Ekim 2014; 0:40:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    İlk sırada bu var hocam yani şu ana kadar dolaştığım bütün mağazalar bütün siteler içinde en uygun ve güvenilir olarak bunu buldum. Cevabınız için teşekkürler hocam :)
  • Hocam tam senin istediğin gibi notebook var ben almayı düşünüyorum ama konuya cevap gelmedi :)

    Alet buhttp://www.hepsiburada....suEDGxHrTPnoaAnsq8P8HAQ

    İyisini kötüsünü bilmiyorum bilen arkadaşlar yazarsa çok makbul geçer ^^
  • mavi11395 M kullanıcısına yanıt
    hocam link açılmıyor
  • mavi11395 M kullanıcısına yanıt
    Link bozuk hocam.
  • onderksk35 O kullanıcısına yanıt
    pcdepo.com iyi bir sitedir mesela, tavsiye ederim.
  • onderksk35 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrardan bende görmeden alma taraftarı değilim tabi ki ama fiyatlar yüzünden el mahkum n11.com dan teknolojipazar mağzasından aldım ürün direk dağıtıcı firmadan geldi (boğaziçi bilgisayar ticaret ve sanayi a.ş) . aynı şekilde tüm sata firmalarda bu dağıtıcılardan alıyor diye biliyorum. Ben Asus n550jk-cn167d modelini aldım. Dediğim gibi satan mağza çok önemli bu konuda n11 benim gördüğüm kadarı ile güvenilir. . Alış verişten sonra onay ve teyit için 2 kere arandım. Aslında işleyişler benzer ürün iade olsun garanti olsun sen satın aldıktan sonra birinci muhattabın ürünün yetkili servisi ürün değişimine de onlar onay verir kafana göre gidip bu bozuk bana yenisi verin dediğimiz an alacağımız cevap servise gönderelim olacaktır. Mağzadan almanın artıları ürünü görebilme şansın servise gönderirken mağzanın kargoyla ugrasması . Internetten almanın yararları daha ucuz ve 14 gün cayma hakkının olması. Bende görüp alma taraftarıyım kesinlikle ama ayıplı ürün tüm mağzalardan çıkabilir bence.




  • djeamba kullanıcısına yanıt
    Aslında ben de internetten almayı düşündüm fakat abim bunu konuda bana katılmadı ben de fikrimi değiştirdim. Yani abim sizle aynı düşüncelere sahip ama şimdi 100tl için 2000tl lik bir ürünü riske etmeye değer mi? İstanbul' da yaşasam direk pcdepodan alırım. Bir sıkıntı olduğu anda gider ofislerinde görüşürüm ama izmir de ikamet ettiğim pek sıcak bakmıyorum. Ama mesela ereyon benim için bir sıkıntı olmuyor buradaki ofislerini biliyorum. Daha önce de xperia z telefon almıştım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım ama bu pcdepo falan bana pek güven vermedi.
  • Bozuk link için özür dilerim benimde günlerdir araştırdığım notebook almayı düşünüyorum
    İnş eksi bir tarafı yoktur

    http://www.n11.com/msi-cx61-2pc-1258xtr-i7-4712mq-23ghz-8gb-1tb-2gb-gt820m-156-dos-P20851572
  • Ekran kartı düşük biraz görmüştüm bu modeli oyun için yetersiz kalabilir 2. Hanesi 2 oyun için en az 5 falan olması lazım ama 4 te fena değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavi11395 M kullanıcısına yanıt
    İşlemcisi çok güçlü fakat ekran kartı zayıf bir bilgisayar, oyunlarda yetersiz kalır. Oyun için en az GT 840m lazım, GTX 850m ise oyun için en f/p kart şu an.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.