Şimdi Ara

Laptop ta ekran ses ve sistem sırayla ardarda kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    arkadaşımın laptop ı bi süre kullanımdan sonra, bir çeşit donma oluyor mesela oyunda grafikler bozuluyor ve donup kalıyor bir anda sonra o anda duyulan ses sürekli tekrar edip saçma bir bağırma sesine dönüşüyor, film izlerkende hemen hemen aynısı söz konusu. Ama aynı zamanda mouse oynatılabiliyor ama hiç bi şekilde bu durumdan kurtulamıyoruz.reset atıldığında ise mesela bu durum ilkinde 1 saatte olduysa diğerinde 30dk da yeniden oluyor.

    bir sorunda müzik dosyalarında oluşuyor normalde arşivimde sürekli dinlediğim parçaların uzantıları görünmeye başlıyor m4a şeklinde fakat hiçbir platformda çalmıyor bu parçalar ne winamp ne gom ne wmp.

    laptop acer marka ve 1.5 yaşında bu arada.bu problemlerin nedeni nedir acaba yazılımsal mı yoksa donanımda bieşeyler yanmış olabilirmi?



  • labtobun fanını temizlemediyseniz aşırı ısıdan kaynaklanan bir durum olabilir temizlemeyi deneyiniz.
  • Dizüstü pc nizin içini açabiliyorsanız işlemcinizi ve içini derince bir temizleyin ulasamıyacagım derseniz,laptopun egzoz fanının dısarı hava üflediği mazgallara elektrik süpürgesini tutun ve içindeki tozları çekmeye çalısın,düzelmez ise;

    Harici laptop taban sogutuculardan alabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.