Şimdi Ara

Laptop Steam'de oyun oynarken bir anda donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi oyun oynarken donuyor. Ne güç düğmesi işliyor, ne de reset deliği. Bios güncellemesi yapmıştım 4-5 ay önce, ondan sonra bu durum oluştu. Ben de ekran kartı sürücüsü ve steam'i kaldırdım. Lenovo Vantage ile ekran kartı sürücüsünü güncelledim. Lenovo Diagnostics ile taradım uyarı çıkmadı, steam'i hala yüklemedim. Aşağı'da videaosunu gönderdim, ses açık izelerseniz bir de ses çıkıyor laptoptan. Pili bitince kapanıyor.


    Lenovo IdeaPad Gaming 3 Intel Core i5 12450H 16GB 512GB SSD RTX3050  bilgisayar bu.


    Sizce neden kaynaklanıyor olabilir bu?




  • pilde sorun var.


    If your Lenovo power button flashing, there may be a battery problem. Try removing the battery and then replacing it. If that doesn't work, try charging the battery for a few hours before restarting the laptop.

  • teşekkür ederim yanıt için fakat donduktan sonra ben bekliyorum kendi kendini tüketmesi için. video da pil bitmeye yakın çekmiştim. bios ayarlarından, bios self check mi ne vardı onu enable yaptım, bir daha oyun oynadım bu sefer donmadı. bakalım bir daha donarsa göndericem teknik servise. 5 aylık laptop bu yani, fosil asus laptop bile donmazdı, pili bitikti falan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.