Şimdi Ara

Laptop Sarj aleti takınca çıkan beep sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim şarj aleti biraz sorunlu arada bir gidip geliyo bu yüzden her seferinde beep sesi çıkıyor beep beep beep beynime işledi artık bu ses :D bunu kapatmanın bir yolu yokmu allah rızası için deliricem gece kullanamıyorum artık pcyi bu ses yüzünden şimdiden teşekkürler



  • Böyle sarı çizmeli Mehmed Ağa nın hikayesi gibi olmuş. Sorunlarınızı iletirken karşınızdaki insanında sizi anlayabileceği şekilde problemlerinizi net, açık ve anlaşılır bir dil ile sorunuz, soruyu cevaplayacak olanın sormasına gerek kalmadan, probleme ilişkin ekran görüntüsünü,resim veya video formatıile, bilgisayarınızın bileşenlerini ve işletim sistemini yazınız(ayrıntılı olmasına dikkat ediniz). Unutmayınki karşınızda müneccim yok ve problemi hiç görmeden sadece anlatılanlar ile çözüm getirmek kadar zor bir olay yoktur...Biraz anlayış..Belirtilen şartlar altında sorunu iletirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Geçmiş olsun kolay gelsin..



    1. şarj ünitelerinin biip diye ses çıkaranını bu güne kadar görmemiştim, nasıl bir ürün bu biraz ayrıntı alabiliyormuyuz?
  • Packard bell mi kullanıyon :D pb nin o tür eklentiker için bi programı vsrdı onu kapat düzelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.