Şimdi Ara

Laptop Kamera Işığım Hep Yanıyor (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
13.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Laptop'um Exper Karizma. Formattan önce FN + F7 tuşu ile açıp kapattığım kameram(kamera ışığım), formattan sonra şu an da sürekli yanıyor. FN tuşlarımın hepsi çalışıyor ama sadece Fn + F7 olan kamera tuşum çalışmıyor ne yaparsam yapayım ışık hep yanık kalıyor. Tekrardan tüm sürücüleri exper sitesinden yükledim ama yinede sorun çözülmedi. Hala yanıyor o ışık.

    Lütfen birileri yardım etsin bu konuda, izleniyorum gibi paranoyak düşünceler geliyor aklıma.


    edit: Webcam'i aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktıktan sonra bilgisayarı kapattım, ertesi gün açtığımda ışık sönmüştü. Sorun kalmadı şimdilik arkadaşlar. Teşekkürler ilginiz için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psizer -- 16 Kasım 2014; 8:04:31 >



  • Merhaba,

    aygıt yöneticisinden aygıtı bulup üzerine gelin ve sağ tuş ile devre dışı bırakıp bir dener misiniz?
  • SeYYaH-1 S kullanıcısına yanıt
    Denedim fakat hala yanıyor. Hatta devre dışı bıraktıktan sonra kamera programını açıp test edeyim dedim; "Aygıta ulaşılamıyor" uyarısı çıktı. Tamam kameram devrede değil bundan emin oldum ama o ışık hala yanıyor.
  • Aygıta ulaşılamadıktan sonra çok da problem olmasa gerek.

    Driveri de kaldırıp denemişsinizdir sanırım.

    Asıl problem daha önce de aynı windows sürümünü mü kullanıyordunuz sorunsuz olarak?
  • SeYYaH-1 S kullanıcısına yanıt
    evet aynı windows sürümünü kullanıyordum sorunsuz olarak. kafamı karıştıran noktada o oldu zaten. nasıl söndürebilirim o ışığı halen bir yolunu bulamadım.
  • Psizer kullanıcısına yanıt
    Webcam 'in sürücü haricinde özel bir yazılımı varsa veya Fn fonksiyonuna ait yazılım mevcutsa burada yer alan ayarları kontrol ediniz.
  • Psizer kullanıcısına yanıt
    Konuya çözüldü yazmışsınız nasıl çözdüğünüzü de yazarsanız benzer problem yaşayan biri konuya baktığında yardımcı olursunuz.
  • SeYYaH-1 S kullanıcısına yanıt
    İlk mesajımda edit yapıp duruma açıklık getirmiştim zaten. Konu kilitlemeyi bilmiyorum. Varsa öyle bir fonksiyon, kilitlensin lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psizer

    İlk mesajımda edit yapıp duruma açıklık getirmiştim zaten. Konu kilitlemeyi bilmiyorum. Varsa öyle bir fonksiyon, kilitlensin lütfen.

    Tekrardan benim yazdığım mesaja cevap yazmanıza gerek yoktu zaten ben sizin yaptığınız düzeltmeyi gördüm. Bazıları problemi çözülünce ilk mesajını da siliyor, araya o kadar yazı yazmış bulunuyorsunuz benzer bir problemi olan kişi baktığında birşey anlamıyor. Sonrasında tekrardan konu açılıyor ve aynı şeyler tartışılıyor. Bunlar konu kirliliğine neden oluyor.

    Konuya yazılan mesajı yanlış anlamayın lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.