Şimdi Ara

LAPTOP işlemci ekran kartı sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sınavdan çıktım kendime bir laptop alıcam ama 2 yıldır fln bu işlerden uzağım.
    yok 3. nesil yok 2. nesil i5 i7 i3 derken boğuldum arada.bikaç sorum var ceyaplayan herkese teşekkrler şmdiden.

    bayan olduğum için oyun oynayan olmucak. photoshop kurarım film dizi izlerim fln. bütçem 1500 civarı
    şimdi ne yapsam bilemedim önceliği neye versem, oyun oynucak olsam ekran kartı önceliğim olurdu. şimdi marka, işlemci, 3. nesil fln derken biraz karıştım.ekran kartına bakmayınca seçeneklerde çoğalıyo kayboluyo insan.

    1.öncelikle kesinlikle olsun dedikleriniz neler, mesela ekran kartım en kötü ne olsun
    2. ben 2. nesil i5 i7 fln düşünüyorum 3. nesile gerek var mıdır
    3.ram için 4gb yeterli olurmu 8 gb olunmasına çalışılmalı mı

    cevaplar için şimdiden teşekkürler :)



  • Uygun fiyata 3. nesil i5 işlemcili makineler mevcut ekran kartı sorun olmadığı için giriş seviyesi bir kart fazlasıyla işinizi görür.İşlemcinin yeni seri olmasında yarar var birçok konuda size avantaj getirir mesela güç tasarrufu,ısınma v.s.
    Ram olarak 4 gb normal bir kullnıcı için yeterli 2 ram sloru mevcut genelde makinalarda bir tanesi genelde dolu olur ilerde duruma göre 4 gb taktırırsınız 8gb olur işleriniz rahatlar.
    Örnek vermek gerekirse işletim sstemi gibi şeylerle uğraşmayacağınızı var zayarak size işletim sistemi yüklü makineler önereyim işletim sistemi olmayanlarda var biraz daha ucuzdurlar.http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/samsung_np350v5ct01tr_titan_silver_notebook indirimde donanımı bu fiyata seviyesinde en iyi makinelerden bunu düşünebilirsiniz.biraz daha ucuz olsun dersenizhttp://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-G580-59-332769-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-500-GB-1-GB-VGA-156-Win-7-Basic-pmu129028.html?ref=akakce&v=1.57 eğer renkli şekilli olsun derseniz farklı seçeneklerde gelir. samsung'u öneririm donanımı gayet iyi ekran kartını önemsememenize rağmen güçlü ve uygun fiyata siz oynamazsınız ama kardeğişiniz filan varsa oynamak isteyebilir olasılıkları değerlendirin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.