Şimdi Ara

laptop ilk şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar yeni bir laptop aldım lenova marka bir laptop aldım ilk şarjı nasıl yapmalıyım tavsiyeleriniz neler ? bataryayı sürekli takılımı kullanayım ?



  • Öncelikle Kullanma Kılavuzunu Okumanızı TAvsiye Ederim. Ek Olarakhttp://www.uzmantv.com/dizustu-bilgisayar-satin-aldiktan-sonra-nasil-sarj-etmek-gerekir
  • beyzade42 B kullanıcısına yanıt
    üstad bilgisayarı ilk aldıgında mevcut şarzı sonuna kdar kullan bilgisayar açılmayacak şekilde bitir daha sonra 15 saat jarzda kalacak şekilde doldur...bataryayı takılı bırakmaya gelince genel olarak yapılan hata bataryayı öldürmemek için batarya çıkartılır lütfen bu hataya düşmeyiniz 1.batarya çıkık vaziyette tutarsanız ömrünü yersiniz 2.ani gelen bir akımda bilgisayarı korumasız bırakırsınız ama batarya olursa onu engeller. o yüzden bataryayı çıkartmayın eger sabit bir masa üzerinde iseniz sürekli fişinin takılı olmasında bir sakınca yoktur fakat hafta 1 yada 2 defa fişten çekin elekriksz kullanıp dejarz yapın.bunu yapmassanız jarz-dejarz yani dolurana kadar fişte dolduktan sonra normal kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.