Şimdi Ara

Laptop Harici Monitörde Alt Tab Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , bugün dizüstü bilgisayarıma asus vz249h marka monitör aldım.Her şey güzel hoş fakat oyun oynarken seri bir şekilde alt tab yapamıyorum.Alt tab yaptığımda gecikme ve sonrasında ekranın ortasında Asus HDMI yazısı çıkıyor.Ayrıca oyundayken yaptıysam ve arkada browser felan açıksa onların pencereleri küçülüyor.Tekrar alt tab yapıp oyuna döndüğümde yine gecikme ile Asus HDMI yazısı çıkıyor ortada.Bunun sebebi nedir çok sinir bozucu bir durum bilen varsa yardımcı olabilir mi ?



  • Ortada yenileme hızı sorunu var (hZ) monitörünün yenileme hızı laptop ekranıyla aynı değilse tabiri caizse sağ tık özelliklerderden monitörün yenileme hızını "costume" 'a ayarlamalısın. (laptop'ınkiyle aynı olana)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vodoo112

    Ortada yenileme hızı sorunu var (hZ) monitörünün yenileme hızı laptop ekranıyla aynı değilse tabiri caizse sağ tık özelliklerderden monitörün yenileme hızını "costume" 'a ayarlamalısın. (laptop'ınkiyle aynı olana)

    Hocam tam olarak hangi ayardan bahsediyoruz ? Birinci ekranda da ikinci ekranda da tüm ayarlar 60hz'ye ayarlı.
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar.Gecikmenin sebebi bazı oyunların çözünürlüğünün masaüstü çözünürlüğüyle aynı olmamasından kaynaklanıyormuş.Oyun içi çözünürlüğü 1920x1080 yapınca düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.