Şimdi Ara

Laptop ekranı kendi kendine kapanıyor. Monitörde ise sıkıntı yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dizüstü bilgisayarıma monitör bağlayarak çift ekran olarak kullanmaktayım. Bi kaç gündür laptop ekranı kendi kendine kapanmakta. Ne tek ekranda nede çift ekran özelliğinde bu sorun düzelmedi. Ekranı lcd açma kapama kısayolu(Fn+F7) ile açabiliyorum fakat 4 5 saniye sonra yeniden kapanıyor. Bilişim sektöründe birisi olarak bu sorun ile ilk kez karşılaşıyorum ve duyuyorum. Sorun donanımsal olsa kısayol tuşu ile ekranı açamam diye tahmin ediyorum. Yazılımsal ise ne tip bir yazılımsal sorun buna sebep olabilir. Kullandığım monitörde hiç bir sıkıntı yok sadece laptop ekranı için geçerli bu durum. Bilgisi olan varsa yada tahmini yazarsa sevinirim.



  • Denetim Masası-Güç Seçeneklerinden seçili plan ayarlarını kontrol ediniz.
  • Ayarlarda sıkıntı yok. Zaten sorunum denetim masasından herhangi ayar ile düzeltilecek sorun değil. Monitör bekleme halinde iken kapanmıyor kullanırken kapanıyor. Bekleme halinde iken kapanma bile mouse oynayınca vs ekranın geri gelmesi lazım. Herşeyi geçtim kısayol tuşu ile monitörü açıyorum fakat bir kaç saniye sonra yeniden kapanıyor.
  • selamlar arkadaşlar,
    bu sorun çözüldü mü?
    çözüldüyse nasıl çözüldü,
    ben de şimdi, buna benzer bir sorun yaşıyorum,
    laptopum f3j serisi asus 1.8 ghz dual core, 2006 model :)
  • malasef çözülmedi, sonra çare format gibi gözüküyor fakat atmamak için inat ediyorum hala :) Sizde çift ekran mı kullanıyordunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.