Şimdi Ara

Laptop - dahili Mouse ve Klavyenin Donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acer marka laptop kullanıyorum dün USB flash disk i bilgisayara taktığım anda fatal error verdi ve pc kendine restart attı. Açıldığında touch pad ve klavye çalışmıyor durumdaydı. PC birşeylerle uğraşırken(antivir taraması sırasında filan) mouse donarak çalışıyor veya klavyede 10 tuşa basıyorum birisini kabul ediyor. (USB den harici mouse taktığımda hiçbir sorun yok sadece laptopa ait touchpad ve klavyede oluyor bu donmalar)

    Güvenli kipten yazıyorum şu an bu yazıyı, güvenli kipte sorun yok yani donanımsal bir problem yok gibi. Dün bir kere win 7 cd sini takıp onar dedim hata ortadan kalktı taki sabah kalkıp pcyi baştan başlatıncaya kadar. bu sabah tekrar denedim Onarmayı ama 2. sefer kabul etmedi.

    Şimdi olayın en ilginç tarafına geliyorum, dayanamadım sonunda PC ye format attım AMA SORUN HALA DEVAM EDİYOR !! bu nasıl iş anlamadım.

    Umarım derdimi anlatabilmişimdir yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu işin sonu teknik servis gibi ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkamin -- 22 Eylül 2009; 17:15:50 >







  • Güvenli moddayken fare ve klavyeyi aygıt yöneticisinden silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Muhtemelen sürücülerinde bir sorun var.
  • formatlarsan bence daha temiz bir çözüm olur
    fatal error tehlileli bir hatadır
  • format atmıştım zaten sorun devam ediyor, klavye ve fareyi de aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yüklettim hiçbir gelişme yok ..
  • Yeni sürücüsü ile güncellediniz mi peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.