Şimdi Ara

Laptop almadan fiyatlara dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Laptop pc fiyatlari ortalama 300 dolardan baslar ve 500 dolara kadar gider. 500 dolar uzerinde olanlar ekstrasi olan high sinifa girer. Yani ekran karti iyidir, ekrani iyidir, islemcisi iyidir vs.


    Korona dolayisiyla bilgisayara dogan talep nedeniyle su anda EN BERBAT notebook pc 5000 TL'den baslamaktadir. Bu su an 5000 TL bandinda satilan laptoplarda CPU ise Celeron'dur. Ram ise 4GB'dir. Ekran kartina ve donanim kalitesine hic deginmiyorum.


    5000 TL karsiligi dolar su anda 650 dolara esittir.


    650 dolara su anda tum dunyada en ust seviye donanim kalitesine sahip bir laptop veya tercihe gore gaming laptop alinabilir.


    Fakat KORONA firsatciligi dolayisiyla HER YERDE tum 5 yil oncesi performansa esit laptoplar 600 dolar seviyesinden SATILMAKTADIR, ve ANLASMISLAR gibi fiyatlar her yerde ASIRI YUKSEKTIR!


    2020 uretimi giris seviye bir laptop fiyati 250 dolardir. Yani 2000 TL'dir.


    2000TL degerinde olan LAPTOPLARI dolar bahanesini kullanan FIRSATCILAR yuzunden 250 dolarlik urunu 650 dolara LUTFEN ALMAYIN. Eger cocugunuz icin lazimsa SU AN ICIN ALMAMAYI tercih edebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adameus -- 1 Aralık 2020; 23:54:50 >







  • Söyledikleriniz doğru ancak şunu bilmek gerek bu fiyatlar düşmeyecek. Yani değeri 250 dolar olan ama 5 bine satılan çöp laptoplar seneye bu zamanlar 7 bin olacak muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, eğitimim için bir bilgisayar almayı planlıyorum ama maalesef ki fiyatlar yüzünden istediğim özelliklere sahip seçeneğe erişemiyorum. daha düşük modelleri almayınca bu seferde fiyatlar artıyor.. demem o ki zorunlu hale geldi düşük seviyede olan ürünlere hapsolmak..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten kimse durup duruken yaw fiyatlar yükseldi gidip laptop alayım demez


    herkes ihtiyaçtan alıyor


    ve şuan tekel gibi herkes aynı fiyatı istiyor


    rekabet 0


    işine gelirse mantığı klasik fırsatçılık


    olağanüstü bir hal var ve bunuda değerlendiriyorlar

  • Hocam merhaba. Yazdıklarınızda yerden göğe haklısınız. Ancak insanlar şuanda zaruri nedenler dışında bilgisayar almıyor. Benim gibi elindeki miadını dolduranlar, evde hiç bilgisayarı olmayan veya sayıca ihtiyacı karşılayamayanlar (özellikle uzaktan eğitim için) ve işyeri açanlar dışında sırf keyfi nedenlerle yeni bilgisayar alana denk gelmeniz zor. İllaki vardır ama sayıca çok azdır.


    Sırf şu zaruriyetten alması gerekenleri düşününce bile bazı firmalar adeta ellerini ovuşturarak bekliyor. Ne denir ki Allah bu durumdan istifade edip kendi çıkarı için kullanan herkesi bildiği gibi yapsın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.