Şimdi Ara

Laptop Alımı Karar Günü /// DEV Kapışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler uzun zamandır takip ediyorum piyasayi. Dolarda firlayinca o iyi modellerin hepsi hayellere daldı. Seçenek o kadar fazla ki zaman zaman kendimi monsterin 12bin liralık laptoplarini optimizasyon ederken alienware bakarken Asus g75hjwlere bakarken yakaliyorum. Ama benim bütçem cok daha mütevazı

    Kibar bir görünumu olsun. Kasa 2. Planda elbette. Internet, film ,oyun(24 saatin üzerinde dota 2 ,diablo, fifa) ve bazi programlari(visual basic,java,c,fotoşok) sorun etmeden calistirsin işimi görür.

    Lenova z500 i5 mu yoksa ASUS K56CB-XO029D i5 (Asustan yanayım ama yukarıda belirttigim özelliklerde hangisi daha uygun bilmiyorum.işlemci hakkında ki fikirlerinizi ve Ekran kartlarini da yorumlarsaniz ikisinin sevinirim)

    Kendimi cok zorlarsam Msi ge60 alabilirim ama bu c planı o yüzden rafta kalsın şimdilik.

    Asus: Lenova:

    Iyi olan kazansın (:



  • Z500 ve asus bu fiyat seviyesinde iki iyi keran kartına sahip asus'un bu modeli işlemci olarak lenovo'ya nazaran biraz düşük kasası ince oyunlarda yüksek ısınma görülebilir,lenovo z500 içinde kasası ince ısınma görülüyordu ama son çıkan bios güncellemesiyle fana devir verilmiş arkadaşlar sıcaklıklara etki ettiğini söylüyordu lenovo asus'a nazaran daha çok rağbet gördü.Ekran kartı olarak performansları birbirine çok yakın
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Anladım ikisinden birini de secsem benim kriterperini yerine getirebilecek bir seviye de laptop diyorsunuz yanlış anlamadiydam?
    Isınma hplerde olduğu gibi değilse Asus daha fazla ilgimi çekiyor tasarım olarak. Ve Lenova ile Asus arasında sıcaklık değeri ne kadar oynar sizce?
  • Takipteyim
  • Bir kişide gelip fikir belirtmez mi. Hayır casper.al dese bile razıyım
  • Hadi kemik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.