Şimdi Ara

Laptop Alimi Karar Günü //// DEV Kapişma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler uzun zamandır takip ediyorum piyasayi. Dolarda firlayinca o iyi modellerin hepsi hayellere daldı. Seçenek o kadar fazla ki zaman zaman kendimi monsterin 12bin liralık laptoplarini optimizasyon ederken alienware bakarken Asus g75hjwlere bakarken yakaliyorum. Ama benim bütçem cok daha mütevazı

    Kibar bir görünumu olsun. Kasa 2. Planda elbette. Internet, film ,oyun(24 saatin üzerinde dota 2 ,diablo, fifa) ve bazi programlari(visual basic,java,c,fotoşok) sorun etmeden calistirsin işimi görür.

    Lenova z500 i5 mu yoksa ASUS K56CB-XO029D i5 (Asustan yanayım ama yukarıda belirttigim özelliklerde hangisi daha uygun bilmiyorum.işlemci hakkında ki fikirlerinizi ve Ekran kartlarini da yorumlarsaniz ikisinin sevinirim)

    Kendimi cok zorlarsam Msi ge60 alabilirim ama bu c planı o yüzden rafta kalsın şimdilik.

    Asus:
    Lenova:

    Iyi olan kazansın (:



  • Güncelli
  • Güncelli
  • Hepiniz mi kararsiz kaldınız ben gibi. Bir tavsiye veren çıkmadi yahu.
  • Allahıni seven üstüme fikir atsın
  • onun işlemcisi 3317u.bu işlemcinin hızı çok iyi değildir.bi site önerecem.bu sitede işlemcilerin sıralaması var.sen de ctrl+f den asusun bu işlemcisini arattır ve hangi sırada olduğuna bak.i5 düşünüyosan 3230qm işlemcili pc seç.daha performanslı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 57murat57

    onun işlemcisi 3317u.bu işlemcinin hızı çok iyi değildir.bi site önerecem.bu sitede işlemcilerin sıralaması var.sen de ctrl+f den asusun bu işlemcisini arattır ve hangi sırada olduğuna bak.i5 düşünüyosan 3230qm işlemcili pc seç.daha performanslı olur.

    Siteyi yazmışsınız?
  • ayrıca asus lenovo arasında kalırsan ben kesinlikle lenovo derim.gerçekten sağla ve güzel pc.ayrıca i5 düşünüyosun madem LENOVO Z500 59-366635 i5-3230 3.2GHz 6GB 500GB 2GB GT645M modelini tavsiye ederim.
  • Evet baktım siteye sıralamada aralarinda dağlar kadar fark var ama benim yapacagim uygulamalar yukarıdakilerden ibaret olacak işlemci performansi bunları kaldıriyorsa problem değil. I7lerde cok iyi ala render işiyle uğraşmayacagim icin bana gereksiz. Bu kıstasta değerlendirirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yine de 3230qm işlemci almanı tavsiye ederim.örnek olarak i7lerin bazılarında 3537u diye bi işlemci kullanılıyor.bu işlemci de aslın i5 performansı verir ama insanlar bu kıstası bilmediği için son çıkan hangisiyse onu almaya çalışıyorlar.u işlemcilerin performansı düşüktür ancak harcadıkları elektrik sarfiyatı çok azdır.lenovonun belirtttiğim modelini almanızı tavsiye ederim.onun da tek eksi yönü bataryası entegre değil yani çıkarılıp takılmıyo.bitişik.onun dışında sağlamlık ve kalite yönünden lanovo derim.yine de karar sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 57murat57 -- 18 Eylül 2013; 3:19:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.