Şimdi Ara

Laptop alacağım yardım lütfen..(sleekbook b020st düşünüyorum,yorumlarınız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1300 TL bütçem var..ama biraz baktım ettim şu modeli beğendim..

    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/hp-c0w77ea-15-b020st-sleekbook-core-i5-3317u-17ghz-8gb-750gb-156-2gb-gt630m-cam-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62591

    arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum vatan indirimiyle..vatan bilgisayardan almayı planlıyorum.

    kullanım alanı ; film izlemek ve müzik dinlemek (oyun oynanmayacaktır) ses ve görüntü kalitesi iyi olsun istiyorum..bu linklediğim laptop nasıldır bilmiyorum ama kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum..







  • Linkteki ürün, ultrabook segmentinde olduğu için işlemcisi,i5 3317u, standart i5 3210m işlemcilerden biraz daha düşük performansa sahip. Ekran kartı orta segmentte oyunları orta ve yüksek ayarlarda oynatabilir. Yalnız ürünün, oynlardaki soğutması, oyun ağırlıklı dizüstülerdeki gibi olmayabilir. Yani daha çok günlük kullanım için ve ağır sistem gereksinimi duymayan programlar için tasarlanmış. Ama güncel oyunları da rahatlıkla oynatabilecek donanıma ve ekran kartına sahip. Yalnız kasa kalitesi ve soğutması nasıldır bilmiyorum. Kullanan ark.lar varsa biraz bilgi edinebilirsin. Alternatif olarak da asusun ultrabook segmentindeki k56 modeline bakabilirsin. İndirimlerle 1500-600 tl civarında alınabilir. Ya da lenovo z500.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E'

    Linkteki ürün, ultrabook segmentinde olduğu için işlemcisi,i5 3317u, standart i5 3210m işlemcilerden biraz daha düşük performansa sahip. Ekran kartı orta segmentte oyunları orta ve yüksek ayarlarda oynatabilir. Yalnız ürünün, oynlardaki soğutması, oyun ağırlıklı dizüstülerdeki gibi olmayabilir. Yani daha çok günlük kullanım için ve ağır sistem gereksinimi duymayan programlar için tasarlanmış. Ama güncel oyunları da rahatlıkla oynatabilecek donanıma ve ekran kartına sahip. Yalnız kasa kalitesi ve soğutması nasıldır bilmiyorum. Kullanan ark.lar varsa biraz bilgi edinebilirsin. Alternatif olarak da asusun ultrabook segmentindeki k56 modeline bakabilirsin. İndirimlerle 1500-600 tl civarında alınabilir. Ya da lenovo z500.

    Dedigim gibi bütçe belli 1300 lira.i3 olur i5 olur ama oyun oynanmayacak.. :) sadece film ve müzik için kullanılacak yani ses kalitesi iyi bir laptop olsa iyi bir ara hp lerde beats audio bulunuyordu ama az baktımda denk gelmedim.




  • arkadaşın dediği gibi oyunlar için mobilize işlemci almayın bencede standart 3. nesil ivy birdge işlemci tercih edin şu model işinizi görür




    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-352526-8gb-notebook-urun9013.html
  • Lenovo Z500 al alabilirsen biraz daha para koyup üstüne..

    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8706

    HP den de uzak dur, her alan ağlıyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serpantin

    Lenovo Z500 al alabilirsen biraz daha para koyup üstüne..

    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8706

    HP den de uzak dur, her alan ağlıyor..

    iyi,hoş, güzelde o kadar param yok 1300 TL var yukarıda yazdığım gibi.. çok yüksek performanslı bir laptopa gerek yok günlük kullanım(internet),film izlemek ve müzik dinlemek için...sizin bu önerdiklerinizin benim ihtiyacımın üstünde özelliklere sahip yani oyunları çok rahat oynatabilecek güçteler..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cirkin_krall

    http://www.notebookadresi.com/dell-inspiron-5520-s21b45c-notebook-urun2938.html

    bu nasıl arkadaşlar

    özellikleri güzelmiş :) bunu alıyorum listeme.
  • Dell 5520 nin yerine 7520 (i5, amd 7730m) daha yerinde blr seçim olur. Ekran kartı daha yüksek ve kasa yapısına biraz daha iyi deniliyor. Pcdepo dan 1350 tl civarında alınabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E'

    Dell 5520 nin yerine 7520 (i5, amd 7730m) daha yerinde blr seçim olur. Ekran kartı daha yüksek ve kasa yapısına biraz daha iyi deniliyor. Pcdepo dan 1350 tl civarında alınabilir.

    pcdepo güvenilir midir ? ilk defa duydum genelde internetten alışveriş yaparım ama..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ncap

    linkini verdiğin hp özellik olarak isteklerini fazlasıyla karşılayacaktır, kasa kalitesine, ekran kalitesine ve ses çıkışına da gidip teşhirden bakmalısın...geri kalan özelliklerine kimsenin itirazı olmaz zaten

    Bir de adam oyun oynamiyacağım diyor siz hala oyun için şunu al diye ısrar ediyorsunuz



    helal ya görüpte anlayan birisi çıktı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.