Şimdi Ara

Laptop açılmıyor - Hiç tepki yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 2 sene önce falan bozulmuştu fakat ihtiyacım olmadığı için kenara kaldırmıştım. Bu aralar lazım olduğu için konusunu şimdi açıyorum.

    Bundan 2 sene önce bir sabah kalktım , power tuşuna bastım ve banyoya gittim. Ben gelene kadar açılır bende işlerimi halleder evden çıkarım diye düşünüyordum. Geldiğimde bilgisayarın açık olmadığını gördüm. (Giderken açılıyor mu vs bakmamıştım , sonradan mı kapandı yoksa hiç mi açılmadı bilmiyorum)

    Neyse , şarjını takıyorum onu da görmüyor. Şarj takınca yanan ışık yanmıyor yani. Bataryası bozuk olduğu için zaten takmıyordum. Şarj aletini 2-3 kere değişmiştim ve sonuncuyu değişeli daha 1 hafta falan olmuştu.Kısacası ne açılıyor ne de şarjı görüyor. Sorun ne olabilir ? Şarj aletinin bozulmuş olabileceğine ihtimal vermiyorum yeni değişmiştim zaten.

    Sorun ne olabilir ? Laptopun bir parçası mı bozulmuştur yoksa 1 haftalık şarj aletim mi bozulmuştur ?







  • Walter_CcC W kullanıcısına yanıt
    Garantisi bittiği için servise yollayamıyorum.
    ----------------------------------------
    Bataryayı takmama sebebim çalışmaması.. Taktığımda şarjı hep %0da gözüküyordu bende takmasamda aynısı boşuna ısınmasın diyip çıkarıyordum.
  • merhaba;
    öncelikli olarak bilgisayarda pilin şarj olduğunu gösteren ışık yanmıyor ise adaptörde sorun olabilir. farklı bir adaptörle denemeni tavsiye ederim. eğer sıkıntı devam ediyor ise ve 3 kez değiştiğin adaptörler orjinal değil ise büyük ihtimalle bulunduğun bölgedeki elektrik dalgalanmalarından dolayı adaptörler yanmış olabilir ve son olayda da kısa devre nedeniyle notebook anakartındaki besleme devrelerin arıza vermiş olma ihtimali oldukça yüksek besleme devrelerinin değişmesi onarımı yaklaşık 150 tl gibi bir masraf çıkartabilir.
  • Şarj aletini 2 3 defa değiştiğinizi söylediniz. Değiştiğiniz alet orjinal mi yoksa yan sanayimi ? yan sanayi ise voltaj değerleri bazen yüksek geldiğinden bilgisayarınızın güç ünitesine zarar vermiş olabilirsiniz.
  • Büyük ihtimal yan sanayi ürünüdür. Gittigidiyordan almıştım şarj adaptörleri satan birinden..
    yorumlar için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter_CcC -- 3 Mayıs 2014; 16:38:54 >
  • Eskiyse szaten hiç uğraşma aldıgın parçaları da bozarsın :D:D: En iysi durumun varsa yenisini al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.