Şimdi Ara

laptop açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar packard bell tj 65 marka laptopımı temizlemek için açmıştım ama alt kapağı açarken yanlışlıkla klavye ve touchpad'in kablolarını çıkarmışım. üst paneli açarak klavyeyi söktüm çıkan kabloları yerine taktım. kapakları kapatmadan olmuş mu diye açtım o sırada şarj çok azdı hemen bitti kapandı. sonra kapakları falan kapatıp şarja taktım bi süre bekledikten sonra şarjdayken power tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermedi. şarj ışığı yanıyor ama power ışığı yanmıyor. power düğmesinde sorun olabilceğini düşündüm ama laptopı şarjdan çekip power'a bastığımda bu sefer şarj yok uyarısı verirken yaptığı gibi şarj ışığı yanıp sönüyor yani power düğmesini algılıyor. sorun nerde çözemedim.



  • içini tamamenmi actınız ? belki bir kaployu yerine takmadınız..genelde bu sekil temizlemeye calışan insanların cihazları dolu teknik servisde olmadık şeyden bozuluyor.. sabit kalsa yerinde 10 20 sene calışacak şey insan elinde 1 yılda bozuluyor. bende pentium 3 leptop var 15 yıllık üzerinde 1 cizik dahi yok. ben 3 cü sahibiyim birde..ibm leptobu ilk uzaya cıkan leptopdur ayrıca
  • tamamen açmadım ramleri hard diski falan söktüm ama söktüğüm gibi taktım geri. daha çok üst taraftan şüpheleniyorum power tuşu orayla bitişik çünkü durduk yere bozduk laptopı iyi mi.

    şu videoya bakarak açtım

    http://www.youtube.com/watch?v=f65ohS_EfdI
  • şarza takılı vaziyette bekletin bataryayı tamamen boşaltmışsınızdır. (Bunun dışında bazı pc lerde alat kapak koruma switch leri olur kapak takılmadan pc açılmaz eğer kazara kırılırsa pc ondanda açmayabilir)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.