Şimdi Ara

Laptop açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
153.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu olay benim iki kere başıma geldi en sonunda laptopun içini açıp ramlari söktüm 5 dk bekledim sonra geri taktım bilgşsayar acıldı.2 seferdede aynısını yaptım eğer ana kartınız yanmadıysa ramlari söküp takınca emin olun düzelecektir...
  • arkadaşlar benim casper laptopum war ilk önce bilgisayar açıldı fakat ekran gelmedi ışıklar yandı daha sonra bataryayı takıp çıkardım bu sefer bilgisayar komple kapandı ne ışık gelio ne açılıo ne bi ses fln yardım edin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rainman_

    istanbuldayım laptop toshıba marka garantisi bitti toshıba servise mi götürsem yoksa bir bilgisayarcıya mı ?

    sorun dediğin kadar büyükse biraz külfetli olucak desene...

    servisine götür mahalle bilgisayarcıları pek anlamıyor bu konulardan
  • DELL N5010 laptopım var aynı sorundan müzdaribim. Tespit ettiğim şey bilgisayar açılışında hard disk ışığı bir veya birkaç kez yanıyor ve sonrasında sönüyor. Bu başlarda nadiren olurken şimdi sürekli bir biçimde olmaya başladı. Hard diskin olduğu yere birkaç kez sertçe vurunca bilgisayar anca kendine gelip düzeliyor. Ben hard disk arızası diyorum buna sebebini de birçok şey açıkken direkt olarak ekranı kapatmama veriyorum. Var mı önerileriniz nedir ne değildir?
  • up
  • arkadaslar aynı sorun bende de var . ama su an actım bılgısayarı hersey calısır durumda . usb portlarında arıza var . acarken bunu hata olarak vermıstı anakart . bılgısayarı kapatmak ıstemıyorum :D anakart yansa bılgısayar calışmaz dıye tahmın edıyorum . yardımcı olacak varsa cok ıyı olur ..
  • Selam arkadaşlar aynı sorun bende de var compaq marka sarjı takıyorum elektrik var pover tuşuna bastığım zaman ışık yanı 5 saniye kadar fan çalışıyor fakat tekrar kapanıyor ama ana kartı kasadan
    söküp öyle deniyorum hiç bir sorun yok bunun sebenin bilen varmı acaba yardımcı olacak
  • Cevap verecek bi arkadaş yokmu..:(
  • Arkadaslar mrb benım toshiba Satellite L650 laptopum var geçen gece oyun oynarken birden ekran dondu ve yaklaşık bir kac dakika öyle kalınca bende 6sn power tusuna basılı tutarak laptopu kapattim ve ondan sonra açmayı denedim fakat acilmiyor fan 3 sn dönüyor ve tekrar duruyor ayni anda led isiklari da yanip sönüyor ben bu laptopu nasil acabilirim tekrardan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar aynı şekilde bir sorunla karşılaşmıştım bende ama benim cihazım Samsung'tu biraz araştırdıktan sonra ekran kartı arızası olduğunu öğrendim, daha sonra internetten bu işlerle uğraşan firmaları aradım, telefonda görüştüğüm beyfendi çok ilgili ve açıklayıcı bilgi verince kendilerine laptopumu göndermek istediğimi söyledim ama farklı illerde olduğumuzu öğrenince açıkçası biraz hayal kırıklığı oluştu ancak telefonda ki beyfendi aras kargo ile anlaşmalı olduklarını ve kargo ile cihazımı kendilerine ulaştırabileceğimi söylediler. Bende aras kargo ile gönderimini sağladım kısa sürede geri dönüş yaptılar ve ekran kartı çipinde problem olduğunu maliyetini söylediler, diğer görüştüğüm firmalara nazaran daha uygun maliyetli olması ve yaklaşımlarından dolayı tamir edilmesi için onay verdim, üç gün sonra cihazım hazır şekilde kapıda ödemeli olarak adresime geldi, hız ve yapılan işçilikten memnun kaldım cihazım eskisi gibi hiç bir sıkıntı yok, tekrar teşekkürler.
    Belki sorun yaşayan arkadaşlar olursa firma web adresiwww.beylikduzubilgisayar.org




  • arkadaşlar hp compaq var ben de. iki farklı şarj aletiyle de denedim çalışmıyor
    power dügmesine basıyorum alltaki ışık yanıp sönüyo ve açılmıyor.pc de acaba ateşleme sorunu mu var acaba? aradan zaman geçiyo bi kaç saat pc açılıyo.bu arada leptobum da acaip ısınıyor.görüşlerinizi paylasısanız sevinirim.ne yapmalıyım ?
  • arakadaşlar okuduğum kadarıyla bir çok arkadaşınızın başına gelen aynı şey yani ekran kartının ısınmayla yada uzun zamandır kullanılmasıyla iligil olarak engetre lehimlerin erimesinden kaynaklıdır eger etrafınızda anakart tamiri yapan bga makinesi kullanan pciler varsa 140 ile 160 tl arasında bir masraf çıkartırlar istanbula olanlar için ben kendi teknik sevisimde 110 tlye yapabilirim 3 ay garantili olarak.
  • Beyler Benim Hp Compaq nc6220 laptop var açma tusuna basıyorum 3-4 sn fan açılıyor gidiyor görüntü de yok nasıl yapıcam acabaaa !! ! !
  • dnzyln D kullanıcısına yanıt
    Benimde Hp Compaq laptop var aynı sorun bendede var nasıl yapcammmm..............Bi Çareeeeeeeeeeee
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cas4per

    arkadaşlar hp compaq var ben de. iki farklı şarj aletiyle de denedim çalışmıyor
    power dügmesine basıyorum alltaki ışık yanıp sönüyo ve açılmıyor.pc de acaba ateşleme sorunu mu var acaba? aradan zaman geçiyo bi kaç saat pc açılıyo.bu arada leptobum da acaip ısınıyor.görüşlerinizi paylasısanız sevinirim.ne yapmalıyım ?


    Laptopun Isınıyorsa Termal Macun Sür Ekran Kartına İşlemciye vb. Aynı Sourn Bendede Var laptopun ışığı yanıp sönüyor 2 sn fan açılıyor o kadar..Laptopun Isınıyorsa Termal Macun Sür Ekran Kartına İşlemciye vb. Aynı Sourn Bendede Var laptopun ışığı yanıp sönüyor 2 sn fan açılıyor o kadar..
  • Benim N5010 ayran dokuldu ustune lendi kendine kapanmadi hemen bataryayi cikardim sobanin yaninda bekledi 1 saate yakin bataryayoi taktim 5 dakika falan calisti sonra kendi kapandi bi iki Kerr acmayi denedim ekran kartina ulasilamoyor falan yaziyodu adaptorun jackini takatigimda ise jackin yanan mavi isigi sonuuyor (kisa devre goruyor tahminim) yani bu durumdan Yola cikarak powerboard da sorunvar gibi gelyor bana yarin sokecem insallah fanin(islemcinin) civarina dokuldu AMA karta girdigini sanmiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar;

    işlemci ile işlemci fanı arasındaki macun kurumasından dolayı kaynaklanır.ısınıp 5 sn kapanma olayı.kendim yaparım diyorsanız bilgisayarcılardan macun alın.işlemci fanı arasındaki gri renkte olan amcun kurumuştur.temizleyip macunu ikisine sürün.laptbu montajını yapın.sorun ortadan kalacaktır.
  • Merhaba arkadaşlar. Bendede hp pawilion marka laptop var. Power tusuna basiyorum fan calisiyor ancak bilgisayar acilmiyor. Bu arada fan durmuyor surekli calisiyor. Bu tip sorunla karsilasanlar nasil bir yol izledi yardimlarinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba aynı sorun bende de var. Dell ınspron n5010 modeli. Servise götürdüm chipset gitmiş dedi 110 tl istedi. Sıfır chipset takıldı fakat hala aynı düzelmedi. Sonra tekrar yolladım bu sefer anakartı değiştirmişler söylediklerine göre. Ekstra ücret almadılar. Anakart değiştiği için bios güncellemesi yapmak gerekiyor dedi.46 saat güncelleme yapması gerekiyor dedi. Bende bugün aldım cihazı yaklaşık 1,5 ay oldu beni oyalıyorlar diye. Cihaz hala açılmıyor. Nasıl bir işlem yapmamı önerirsiniz. Bir de Ankara'da güvenilir servis önerebilecek olan var mı ? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar. Acil yardımınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleykum tahmini yorumlarda bulunucam kesin sonuç verir demiyorum bazı durumlarda biostan yapabiliyor bu gibi durumlarda bios uçmuş diyorlar internetten araştırma ile görüntü gelmeyen laptopa bios atma yollarını izleyebilirsiniz birde bataryayı ve güç kablosunu prizden çekin power tuşuna 5-10 kez basıp çekin statik elektriği boşaltın üstünden ramları kontrol edin laptop masa üstü gibi sabit yerinde durmağı için alıp biyre koyarken ufak darbeler ramların oynamasına sebep oluyor tek tek deneyin ramları bios pili basit yerdeyse biosu sıfırlayın çoğu arkadaşım görüntü gelmeyince hemen çip arızası insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen bilginiz olmayan konularda gereksiz yorumlar yapmayın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.