Şimdi Ara

Landrover Freelander 2 aracım hakkında kullanıcı yorumum ! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
16
Favori
189.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selimy34 kullanıcısına yanıt
    Sd4 ile td4 farkı nedir acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrvolkan kullanıcısına yanıt
    sd4 yeni tip motor 190 hp dir. 2011 ve sonraki yıllardan sonraki modellerde kullanılmaya başlandı.
  • tşkler hocam bakalım 110-120 civarı bulabilirsem 2008 model civarı almayı çok istiyorum hayırlısıyla
  • mrvolkan kullanıcısına yanıt
    Dikkat et galericilerin oyuna gelme , 2008 model sd4 araç olmaz ayrıca sd4 HSE en dolu olanıdır (s -se -xs) araştır.Bu araçlar 2011 de ithal edildi zaten sayıları çok az fiyat an az 200 den başlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maji 2

    Dikkat et galericilerin oyuna gelme , 2008 model sd4 araç olmaz ayrıca sd4 HSE en dolu olanıdır (s -se -xs) araştır.Bu araçlar 2011 de ithal edildi zaten sayıları çok az fiyat an az 200 den başlar...
    evet onu farkettim
    zaten o paralara çıkmam mümkün degil bulabilirsem 120 bin civarı kmsş 250 bin civarı alırım yada beklerim
    nasip kısmet
  • Arkadaşlar merhaba, daha önce de sormuştum ama cevap alamadım. 200 bin km üzeri freelander 2 alırsak çıkması muhtemel nasıl bir sorunla karşılaşabiliriz? Farazi ve saçma gelebilir ama yanıtlamaya çalışırsanız sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba öncelikle trigeri kontrol ettir , intercooler , hortumlar , eksoz müşürü ve haldex , çok sorunlu arabalar değil kullanımada bağlı .
  • Merhaba
    2017 ford kuga 1.5 dizel style otomatik aracımı satıp freelander 2 almak gibi bir düşüncem var. Fikir almak amacıyla soruyorum, sizce değermi ?
    Covid sebebiyle iş yerim kapalı biraz parayada ihtiyacım var aracımı iyi bir fiyata satıp 150 bin TL civarı bir araç almak istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikret3968 -- 24 Ağustos 2020; 23:19:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fikret3968 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Fiyatlar çok değişti tabi ama bende 2015 manual kugadan 2010 FRL2 'ye geçtim ve son derece memnunum.
    Bir kere aracınız 4 çeker olacak ve terrain response olmasına dikkat ederseniz eğer hiç bir yerde kalmazsınız.
    150 bin civarı km biraz fazla olacaktır ama bakımları düzenli yapılmış bir araçta sıkıntı çıkmaz.
  • Teşekkür ederim şu an arayış içindeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 130 a kadar arıyorum bakalım 🙏nasip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrvolkan kullanıcısına yanıt
    Hocam FRL1 anca olur bu meblağlara artık çok zor
  • selimy34 kullanıcısına yanıt
    Km 300 bin civarında olamlar var aslında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimy34 kullanıcısına yanıt
    FRL1 yerine reno 12, tofaş veya toros falan alacaz yakında o paralara.
  • Selamlar Muzaffer Bey,
    Uzun yılladır foruma girmiyordum hatta kullanıcı adım ve şifremi dahi unutmuştum. Fakat yazınızı görünce bu emeğe karşılık mutlaka girip bir teşekkür etmeliyim diye düşündüm.:)
    Ayrıca yazınıza da temiz bir FL2 aramaya koyulmam sayesinde denk geldim.
    Hem eşimin şehir içinde rahat kullanabileceği hemde uzun yol seyahetleri için 4 kişilik bir SUV araken FL2 de takılı kaldık. 250K'ya kadar 100K km altı SD4 HSE bir FR2 bakıyorum ama 2.0 Si4'ler haricinde bu km'ler de araç bulmak zor gibi görünüyor. Si4 için bile bian düşündüm ama fabrika yakıt verileri benim için ürkütücü boyutta . Bİrde bu benzinli modelin pratik kullanımda ki değerlerini bilmediğim için hiç yaklaşamıyorum. Fakat son makyaj çok hoşuma gitti daha balık etli hoş olmuş :)
    Hayırlısı bakalım saçma sapan bir piyasada arayışa devam.

    Tekrar teşekkürler.




  • Arkadaşlar ayzımı okuyup da teşekkür edenleri ben de buradan teşekkür ederek selamlıyorum. Soruları olanlara dönemediğim çin de mahçup oluyorum,çok sık bu foruma girmediğimden sorularınızı cevaplayamıyorum o nedenle isterseniz aşağıdaki mail adresime mesaj atın oradan daha erken cevap yazabilirim..


    Bu arada araç hala bende bu sene onunla çok güzel anadolu turnesi yaptık bana hiç zorluk çıkarmadı,aynı yolu 3008 ile de yaptık arada sadece 100 km.de 2 litre kadar mazot farkı var,FR2 ve 3008 ile aynı yolları 150-170 arasını geçmeden kullandım.

    İstanbul'dan Ankara Nevşehir üzerinden Konya-Ereğli yaptım döndüm.


    3008 daha az yoruyordu,

    freelander ile biraz daha fazla yorgunluk hissettim sebebi ise FR2de koltuğu en alta getirsem dahi çok geniş yol manzarası nedeniyle yolu adeta yiyorsunuz , 3008de daha gömük oturuyorsunuz.Bu biraz daha dinlendirci oluyor.


    tuwana70@yahoo.com





  • Harika hocam  

  • Merhaba bende 2011 fl2 var 2 sorunum var birincisi aracımı düz yolda giderken dreksiyonu bıraktığımda dreksiyon 1 mm sağa kırılarak araç sağa çekiyor rot ayarı yapıldı şaseye bakıldı sorun yok ama durum bu diğer sorunuda şöför tarafında göğüste trim sesi var bunu naaıl engellerim aracım 151000 km de




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgun777 -- 9 Kasım 2020; 23:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba, bende 2011 model freelander 2 sd4 ikinci el araç alacağım. Rica etsem bana numaranızı verir misiniz siz araç ile 10 yıldır berabersiniz bir rehbere ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz. İnanın 1 aydır bu araçla ilgili videolar makaleler vs bakmadığım yer yok en azından tr de kullanıcısı olan ve satmaya kıyamayan birisinden rehberlik almak istiyorum müsaitseniz... İyi yıllar bu arada  


    Almak istediğim araç ; 2011 FreeLander 2 SD4 HSE KMsi 185 bin DE.. fiyat olarak henüz belli değil ama maksimum 215 nakitim var gel anlaşırız dedi sahibi.. Nasip kısmet. Sorularım şanzıman, motor, ve hepsinden öte ben bu aracı İstanbul Avrupa Yakasında nereye göstermem gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isthmus -- 2 Ocak 2021; 14:21:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170 bin km'de FR 2008 model aracımızı satmayı düşündüm, daha doğrusu bi arkadaş istedi ona satcaktım fakat piyasayı yokladım son model "0" suvları:

    1.Ford Kuga-İçi dar malzeme kalitesini beğenmedim.Yedek parça uçuk.
    2.Citroen C5 Aircross-Bu araca çok hevesliydim, özellikle Tork konvertörlü 8 ileri tam otomatik şanzımandan dolayı ancak, araba hem alçak hemde oturunca kapının camının başladığı seviyenin çok altında kalıyorsunuz, suv ile alakası yok.Dışarıdan bakınca güzel, içi hoş geliyor ancak çok alçak bir araç.
    3.Peugeot 3008, bu aracın içi reklamlarda süper gözüküyor ancak binince sanki kapsüle binmiş gibi hissediyorsunuz, basık ve o araca o motor bir eziyet.
    4.Renault Kadjar, bakmak bile bir hataydı, clio'yu 5cm amartisörlerden yükseltirseniz Kadjar elde edebilirsiniz.İçi berbat.Teste bile çıkmadım :)
    5.Kia Sportage, Baktıklarımın arasında Suv hakkını veren en iyi araç buydu.Yükseklik Fr2 kadar var ve çok dinamik duruyor dışarıdan.Heybetli bi araç.Ön tasarımını pek beğenmedim ancak iç kısmı çok rahat ve geniş.Malzeme kalitesi fena değil ama rahat edersiniz içinde.Test ettim motoru şanzumanı falan güzel hatta almayada heveslendim, kullanan 2 kişiye sordum, yakıt ve servis bakımından çok övdüler.

    Ancak hiçbiri bir Freelander 2 değil.Bu aracın 2014 2.0 Tdi dizeli var, ve malesef TR'ye gelmemiş.Anahtarsız çalıştırma, elektronik el freni, rengkli ekran yol bilgisayarı, arazi modları düğmesinin yenilenmesi, orta konsol yani iç kısmı 2014'te süper olmuş üstüne benzini içen 2.0 benzinli motor 2.0 dizele çevrilmiş.Uzun süredir FR 2 kullanıcısı olarak içimde çok derin bir ukte bıraktı 2014, bazen diyorum ingiltereden gidip bi tane paketleyip getireyim prosedürü neyse ama olmuyor işte :)

    Eldeki Freelander 2'lerin kıymetini bilmek gerekiyor, birde bu yeni araçlar çok cıtkırıldım duruyor, bunuda söyliyimde, geçen aracıma arkadan bi ford connect vurdu hatta araçtan biraz öne fırladım, inip baktım, hiç birşey yok.Yani sert vurdu tamponda hafif bi boya kalmış diğer araçtan onuda sildim cıktı gitti.Daha sonra iç kısımda bişey var mı yok mu şüphelendim tank gibi hiç bişey olmamış. :)

    Piyasada 350-400 bin lira verip alcağınız araçta bu konforu, performansı ve heybeti asla yakalayamazsınız ve üstüne geberik 1.6 motorla 6-7 litre yaktım diye avunursunuz, ben 2.2 motorla 9-10 arası sonuç alıyorum.

    Ben galiba bu araca bağlandım ve ne zaman satmayı düşünsem bu klasmanda bir alternatif ne yazık ki bulamıyorum. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.