Şimdi Ara

lANDIRENZO KİTLERİ İLE 1500 ARAÇ GDI MONTAJI İLE REKOR KIRDIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hyundai İx35 , İ30, İ40 ve Kia Sportage araçların GDI motorlarına bugüne kadar yaklaşık 1500 adet dönüşüm gerçekleştirdik. Detaylı Bilgi için sorularınızı bekliyoruz.

    Barış Küçükçakır
    Lpg Satış Mühendsi
    Gsm: 533 2127681



  • quote:

    Orijinalden alıntı: bkcakir

    Hyundai İx35 , İ30, İ40 ve Kia Sportage araçların GDI motorlarına bugüne kadar yaklaşık 1500 adet dönüşüm gerçekleştirdik. Detaylı Bilgi için sorularınızı bekliyoruz.

    Barış Küçükçakır
    Lpg Satış Mühendsi
    Gsm: 533 2127681

    Bu araclara normal sirali sistem olmuyor diye biliyoruz.sivi sistemler yani ldi oluyor deniyor.siz hangi sistemi taktiniz detay verir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GDI Motorlu tüm araç markalarına Landirenzo S.p.A İtalya fabrikasında özel bir Ar-ge çalışması yapılarak üretilen GDI özel Lpg Dönüşüm kitlerinin montajı yapılmaktadır. Sistem Normal Sıralı Sistemin parçalarından oluşmaktadır. Çalışma Prensibi yazılım ile farklılaştırılmıştır. Performans kaybı olmadan yaklaşık %35 ile %40 civarında yakıt performansı alınmaktadır. Ldi sistemleri hem Kit maliyetlerinin yüksek olması hemde teknik olarak pompa sorunlarından dolayı Avrupa'da 10 yıldır olmasına rağmen Araç kullanıcıları tarafından tercih edilmemektedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.