Şimdi Ara

LANDİ RENZO LPG SİSTEMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Landi Renzo hakkında bilgi isteyen, sorun yaşayan herkese OPİS LPG yetkili servisi olarak yardımcı olmak isteriz.



  • 95 model 1,6 16 v Toyota Corolla aracıma 3 yıl önce Landirenzo mixerli kit taktırdım.Önceleri ayar sorunu yaşadım.Servi sadece montajdan anlıyordu.Sonra Faruk Bey sağolsun,tarif etti.Deneyip yanılıp öğrendik.Neyse son 6 aydır yaptığım kulak ayarı tutmamaya başladı.Ayarı yapıp stop edip çalıştırınca benzinde çalışıp lpg ye geçince stop ediyordu.Bilgisayarda ayar yaptık.Değerler idealde iken stop edip çalıştırınca değerler kızarıyor ya da tekrar stop ediyordu.Kısaca ayar tutmamaya başladı.Kostik tahliyesi yaptık ama nafile .Sonuç aynı.Böyle kaliteli olduğuna inanarak taktırdığımız Landirenzo nun 2,5 yolda su koyvermesi düşündürücü değil mi?Diyaframın sertleşmiş olabileceğine karar verdik.Bu kitin tamir takımı mevcut mu ve fiyatı nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1995xli -- 13 Aralık 2010; 16:43:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1995xli

    95 model 1,6 16 v Toyota Corolla aracıma 3 yıl önce Landirenzo mixerli kit taktırdım.Önceleri ayar sorunu yaşadım.Servi sadece montajdan anlıyordu.Sonra Faruk Bey sağolsun,tarif etti.Deneyip yanılıp öğrendik.Neyse son 6 aydır yaptığım kulak ayarı tutmamaya başladı.Ayarı yapıp stop edip çalıştırınca benzinde çalışıp lpg ye geçince stop ediyordu.Bilgisayarda ayar yaptık.Değerler idealde iken stop edip çalıştırınca değerler kızarıyor ya da tekrar stop ediyordu.Kısaca ayar tutmamaya başladı.Kostik tahliyesi yaptık ama nafile .Sonuç aynı.Böyle kaliteli olduğuna inanarak taktırdığımız Landirenzo nun 2,5 yolda su koyvermesi düşündürücü değil mi?Diyaframın sertleşmiş olabileceğine karar verdik.Bu kitin tamir takımı mevcut mu ve fiyatı nedir?


    Sn 1995xli;
    Tamir takımı var fakat çok verim sağlamadığı için öneremiyoruz. Çünkü; beyinin içinde zamanla aşınmalar olduğundan diyaframlar yenisi gibi verimli çalışmıyor, beyinin yenisini takmak daha mantıklı fiyatı 85 tl 'dir.




  • sübap yağlama sistemleri hakkında düşünceleriniz ne yöndedir/montaj yapıyormusunuz/fiyat söyleyebilirmisiniz
  • Yağlama sistemleri piyasada 75 tl civarında yapılmaktadır biz montaj yapmıyoruz kullanan müşterilerimizede niye yaptırdınız demiyoruz çünkü araca zarar verecek birşey değil.
  • tşkler..
  • opel astra H sedan 1.6 (115bg) aracımıza lpg taktırmayı düşünüyoruz. atiker ile landirenzo arasında kaldık. tank tipi olarak simit tank düşünüyoruz. kime sorsak opel için landirenzoyu öneriyor. peki bunun sebebi landirenzonun opel ile anlaşması mı yoksa landirenzonun opel için özel olarak üretilmesi mi ? yani landirenzonun parçaları araba ile bire bir uyumlu mu?
  • Opel GM onlarca marka içerisinden araçları için en uyumlu lpg sistemini (test ederek ) Landi Renzo olarak belirledi takılan araçlardan alınan veriler de gayet güzel. Sıkıntı yaşamayacağınızın garantisini yetkili servis olarak verebiliriz.
  • Arkadaşlar bende 2006 1,6 zafira var opel garanti veriyo diye landrenzo lpg taktırdım iyi görünüyodu hız ve performans yönünden ama 5 gün sonra araba yolda teklemeye başladı taktıdığım yere gittim yerde izmir de ege bölge bayisi yani bizde hata yok dediler servise götür dediler servis bakımınıda bir ay önce yaptırmıştım neyse ara ara arızayı araba on güne yakın kaldı en sonunda motor beyni arızalı dediler bu arada motor üst kapağınıda açtılar taşlamaya gitti falan masraf1000 tl falan eee dedim bu lpg den değilmi ondan ancak yazılı belge veremeyiz dediler lpg yi taktırdığım yere ödeyin dedim masrafımı yan çizdiler bi kısmını ödediler beynin tamirini yaptıralım dediler yenisini almadılar tamirden geldi olmadı tüketici haklarına baş vurdum biz mal alımına karışıyoz hizmet alımına karışmıyoz dediler yani şöyle bi perde aldın tama ama bi perde diktirdin olmuyo velhasıl üç hafta rezil oldum lanet olsun dedim lpg yi sötürdüm paramı geri iade ettiler ne hikmetse arabanın beyni de üç hafta sonra normale döndü sanırım montaş hatasından kısa devre gibi bişey oldu arabamı altı aydır kullanıyorum şu an bi sorun yok. Opel ve Landrenzo tarafından verilen garantilere sakın aldanmayın beni süründürdüler LPG TAKTIRACAKLAR İYİ DÜŞÜNSÜN.




  • 1.6 astra var bende geçen yaz adana ladirenzo taktırdım araba 1 ay sonra teklemeye başladı. servis tüpten dolayı beyin arızalanmış araba 1. silindiri görmüyor dedi. bir türlü randıman alamadım landirenzoyu söktürdüm.aracıma şuanda da lavoto taktırıyorum bakalım bu nasıl çıkacak:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurokan01

    1.6 astra var bende geçen yaz adana ladirenzo taktırdım araba 1 ay sonra teklemeye başladı. servis tüpten dolayı beyin arızalanmış araba 1. silindiri görmüyor dedi. bir türlü randıman alamadım landirenzoyu söktürdüm.aracıma şuanda da lavoto taktırıyorum bakalım bu nasıl çıkacak:)

    Valla kardeşim baştan pazarlık yap arabanın daha önceki durumunu anlat çıkacak olası arızaları karşılacaklarsa yaptır sonra başına olmadık masraf açmasın.ben böle bi garanti verirseniz takın tekrar dedim veremediler tabi tamam cihazlarını geri alırlar ama arabaya verdiği hasar nolcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.