Şimdi Ara

LAGUNA II GRUBU *** Gelin; Konuşalım, Tartışalım, Paylaşalım *** (820. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.187
Cevap
248
Favori
1.647.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mave-rick

    Dün youtubede kirlenmiş bir polen filtresi ile ilgili video izledim, benimkinin halini merak edip söktüm, ama takılması gereken yerde filtre neyim yoktu. Benimde aklıma yeni geldi ve 1,5 senedir bu arabaya biniyorum. Elimi sokup pislik varmı diye kontrol etmedim, sizce ordan içeri pislik girmişmidir, girmişse kendim temizliyebilirmiyim? Polen filtresinin fiyatı nedir ve son olarak torpido gözünün arka sağ köşesinde bir topa var, torpidoyu sökünce arkada bir boruya karşı geldiğini gördüm, o boruya bakınca geriden ışık süzüldüğünü fark edebiliyorum. Ama torpidonun arkasındaki delikle arasında bir bağlantı yok, dediğim gibi sadece birbirlerine karşı geliyorlar, olması gerekende omu?

    Oradan içeri giren pislik doğrudan sizin ciğerlerinize girmiştir zaten, hava üfleme kanallarından filtreye kadar olan kısmı temizleyen köpük formunda spreyler var onlardan kullanabilirsiniz. Mutlaka orijinal filtre kullanılmalı, ben parçacıdan valeo marka aktif carbon filtre aldım 36 TL verdim 1 ay önce. Torpidoda gördüğünüz şey klimadan gelen torpido soğutmasının soğuk hava kanalı. Evoparatörden aracın iç hava kanallarına giden hortuma eklenmiş, 15 cmlik bir borunun ucuna denk gelecek şekilde açılıp kapanabilen bir tıpa olmalı normali açınca torpidoya soğuk hava gelmeli. Bu şekilde değilse bir yanlışlık var gibi.




  • arkadaşlar...
    elektronik,mekanık,kaborta v.s tüm parçaları bulma ımkanım var tüm parçalar orjinal çıkma parçalardır.parçalar Fransadan elimize gelmekdedir.oto müh okumaktayım bu iş konusunda tecrubem 5 yıllıkdır.nasipse 4 yıl sonra kendi dukkanımı acacagım.15 agustos itibari ile yurt dışından parçalarım gelecektir parça ihtiyacları olan kardeşler 15 inden önce ulaşırlarsa elimizden gelenı yaparız.iletişim:05462926432
  • merhaba arkadaşlar. teybin arkasından aux çıkışı alabiliyor muyuz yoksa, bagajda bulunan amfiden mi almak zorundayız ?

    model : 2005 1.6 privilege



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro10 -- 7 Ağustos 2014; 21:33:45 >
  • kardeş temız laguna 2 var bende 79000 istersen satayım sana
  • olur ama ben izmirdeyim siz nerdesiniz?
  • Arkadaslar gecen arkadasa verdim arabayı farları acık bırakmıs bana teslim ettiginde aracı.. gittim tabii aku bitmis..diger arabadan aku takviyesi ile hallettik biraz kullanınca aku kendine geldi sorun yok ama benim devir saati normalin ustunde devirle calısmaya basladı..eskiden atıyorum 10 devideyse simdi 10.3 (13 ) seklinde.. bu bogaz kelebeginin adaptasyonunu illa bilgisayar ilemi yapıcaz yokmu baska yolu ? kartı taksak gaza bassak cıkarsak filan falan gibi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafabeyistanbul

    kardeş temız laguna 2 var bende 79000 istersen satayım sana

    bi yanlışlık oldu galiba benim lagunam var zaten hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maestro10

    merhaba arkadaşlar. teybin arkasından aux çıkışı alabiliyor muyuz yoksa, bagajda bulunan amfiden mi almak zorundayız ?

    model : 2005 1.6 privilege


    bilen yok mu arkadaşlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro10 -- 8 Ağustos 2014; 18:00:57 >
  • maestro10 kullanıcısına yanıt
    gecmis sayfalarda var google aratirsan laguna aux cikisi diye cikar zaetn faz 2 icin oldugunu biliyorum faz 1 lerde olmuyor sanirim
  • fuk_18 F kullanıcısına yanıt
    onlara baktım hocam sağol da benim sıkıntım aux çıkışının teybin arkasından alınıp alınamayacağı. yoksa o konularda gördüm nasıl yapıldığını amfiden almışlar. aux seçeneği var teypte.
  • Bende 2006 model Laguna Expression var.Dün vites aktarma elemanını değiştirdim araba kendine geldi ama bugün arabayı biraz zorladım ne atikliği kaldı ne de 160 ı geçebildim boş yolda, sıkıntı mı vardır yoksa açılması mı gerekir?
  • maestro10 kullanıcısına yanıt
    faz 2 o zaman aracin faz 1 de teyp de yok bende yok aux yazisi o zaman teypden alabilirsin arkasinda bosda kalan 2 pin olmasi gerek onlardi sanirim sen aslinda teybin arkasinin resmini koyabilirsen cok daha iyi olur veya apartlar var onlardan bakarsin
  • arkadaslar aracimda pars sensörü hatasi var ama hic bir tepki yok geri vitese taktigimda tid diye ses gelmiyor ayni zamanda geri vites lambalarida yanmiyor park sensörü calismiyor ne yapmam gerek nerelere bakabilirim

    birde bizim bu araclarda geri vites musuru tam olarak nerde yeri tarif edebilirmisiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuk_18 -- 9 Ağustos 2014; 16:14:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPY34

    Arkadaslar gecen arkadasa verdim arabayı farları acık bırakmıs bana teslim ettiginde aracı.. gittim tabii aku bitmis..diger arabadan aku takviyesi ile hallettik biraz kullanınca aku kendine geldi sorun yok ama benim devir saati normalin ustunde devirle calısmaya basladı..eskiden atıyorum 10 devideyse simdi 10.3 (13 ) seklinde.. bu bogaz kelebeginin adaptasyonunu illa bilgisayar ilemi yapıcaz yokmu baska yolu ? kartı taksak gaza bassak cıkarsak filan falan gibi :)

    Arkadaslar bu yukarıdaki soruna bi el atsanız..bu arada dun uzun yol yaparken birsey kesfettim.. hız sabitleme 100 km gosterirken arabanın hız gostergesi 110 gosteriyor..hız sabitleme 92 iken gosterge 100 bu sekilde hız buyudukce aradaki fark bi miktar buyuyor..buna nasıl reset atıcaz... hemen hemen hersey biraz yukarda gibi hararet gostergesi haric.. oda sanki normalden daha bi alt seviyede surekli




  • fuk_18 F kullanıcısına yanıt
    Müşür arabanın altında diye hatırlıyorum. Lifte kaldırmadan göremezsin. Geri vitese takınca arka lambaları kontrol etmeni tavsiye ederim. Hatayı bulmada Fikir verir
  • arkadaşlar bizim araçların ortadaki havalandırma ızgarası nasıl çıkıyor bilen varmı acaba ?
  • Birkaç ufak değişiklik
    Elimde mevcut durumda satışta bulunan Renault çıkışlı O.Z. F1 Cup jantların aynından arkadaşımda mevcuttu. Nasıl duracağını görebilmek adına ön arka takıp denedik. Kesinlikle bende arabaya takacağım 1 takımını (2 takım mevcut 1 takımı satılık sıfır kutusunda 2 takımda)
    Yine satışını yaptığım Baby On Board stickerlarından 1 tanesini sağ arka kelebek camına, paşamın koltuğunun olduğu kısıma yapıştırdım
    Ön üst ızgarada bulunan anlam veremediğim şekilde gri yapılmış parçayı parlak siyah folyo ile kaplattım daha bi spor ve hoş durdu (zevkler ve renkler)
    Biraz reklam gibi oldu ama olsun hem ziyaret hem ticaret










  • Selam arkadaşlar
    Aracımın kornası bi çalışıp bi çalışmıyodu ufak bi temassızlıktır dedim Ankara Dikmen'de bi ustaya gittim gittiğimde çalışıyordu adam çalışmazken gel dedi sargısı değişir muhtemelen oda 200tl dedi birde şöför camı takır tukur çalışıyordu onuda sordum halat değişecek büyük ihtimal dedi onada 100tl dedi fiyatlar yüksek gibi geldi.Camın halat değişimi için 100tl fazla değilmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 11 Ağustos 2014; 15:54:08 >
  • ben önceki sayfalarda ilanını paylaşmıştım tr den bir arkadaşın ebay ilanıydı. malzeme 25 tl civarında bugünkü döviz kuruyla kargo dahil. işçiliğede silivride 30 tl verdim 100 tl lık bir iş yok. sargı içinde interneti araştırın daha uyguna bulabilirsiniz. biraz el yatkınlığınız ve malzemeniz varsa sargıyı kendinizde değiştirebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BURALDİNYO


    quote:

    Orijinalden alıntı: celalarslan

    Dijital klima 16 dereceye inmeden soğuk üflemiyor.16,5 e alınca sıcak üflüyor.Otomatik modda 16 da çalışırken tek kademeden yukarıya hiçbir şekilde çıkmıyor.Manuel yükseltince güzel soğuk üflüyor ama bir müddet sonra(20-30 dk sonra) buhar vermeye başlıyor..Bilgisi olana şimdiden teşekkürler..

    Senin sorun aracı bilgisayara bağladıktan sonra da şahit olacağın def030 kompresör silindiri plotaj devresi hatası. türkçesi klima kumanda panelin oto modda mantıklı işler yapmıyor ve degistirmekten başka şansın yok.

    Nihayet sorunu hallettik.Evaparatör sondası ölçümlerinde sonda arızası tespiti yapıldı.Sonda değişimi ile halloldu.100 tl..




  • 
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.