Şimdi Ara

Ladder sistemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya beyler ben bu olayı bi türlü anlıyamadım şimdi ben gold leage deyim ve sıralamadada 12 . yim platinum a 1. oluncamı çıkıyorum öyle bi durummu var

    birde bonus pool diye birşey var o ne oluyor

    birde arkadaşımla birleşerk oynadığımda girdiğim 2v2 league ile random oynayıp girdiğim 2v2 leaguleri farklı mı oluyor?



  • 1. olunca direk çıkmıyorsun. Tam bilmiyorum ama peşpeşe üst ligden oyunculara karşı maç kazandığında çıkarıyor sanırım.

    Karşındaki rakibin favori gösterildiği maçları kazandığında normalin 2 katı puan alıyorsun. Bu puanlar da bonus pool'dan geliyor.

    Evet farklı. Her 2v2 takımının ligi farklı oluyor.
  • Betada İlk 10 a girip bir süre orda kalınca atlıyordun sanırım ama emin değilim. Şimdiki sistem daha çok Win/Lose oranına göre oluyor gibi ama ondan da emin değilim Bonus pool ise oynamadığın süre boyunca eklenen ekstra puan havuzun. Mesela diyelim 45 puan lık bir maç kazandın eğer bonus pool da 80 puan varsa bir 45 de ordan geliyor ve 90 puan kazanmış oluyorsun.Diğer soruna gelecek olursak yalnızca adları ve achievmentları farklı o kadar.
  • 1. Lig atlamak için illa birinci olman gerekmiyor.
    Gizli bir puan sistemi daha var senin gördüğün lig puanı dışında, zaten matc-up buna göre belirleniyor ya da rakibine göre durumun (even, slightly favored favored) buna göre belirleniyor.
    Eğer kendi ligindeki oyuncuları bir kaç kere üstüste yenersen üst ligdeki oyuncularla maç yapmaya başlıyorsun, ve eğer o maçlarda da üstünlük kurarsan bir üst lige otomatik atlıyorsun, yani kendi liginde birinci olmak değil önemli olan.

    2- Bonus pool ise oynamadığın zamanlarda biriken puan. Mantık şu şekilde işliyor: Arada bir oynayan iyi bir oyuncunun, sürekli oynayan daha kötü bir oyuncudan daha az puan toplamasını telafi etmek için oynamadığın sürece biriken bu puanlar, kazandığın maçlara ekstra puan olarak yansıyor..

    3- Random oyunla arkadaşlarınla birleşip oynadığın oyunların ligleri farklı, bunu ladder bilgilerinde de zaten görebilirsin.




  • Ben arkadaşımla bir çok kez 2v2 yaptım ve karşıdaki rakiplerimizde bir çok kez random geldi. Zaten forumlarda bundan şikayet ediliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.