Şimdi Ara

L2EXTREME de oynayanlar size bi tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bah alakası yok... oyunu bilen pvp yi alır bu kadar basit... +25 item alınca 1 kerede yatırmıyacak sizi sonuçta, sadece sizden daha çok dmg verecek, demekki sıradan oynamayacaksınız vsvs

    oyuna girememe olayı birçok topikte olduğu gibi mükemmel hizmetleri ile TT nin bize hediyesi, oyunu geçtim msn zor açılıyor zaten... o büyünün içeriğine bakman yeterli, büyük ihtimalle sadece d crystal kullanıyordur yani senin grade in ile bağımsız olabilir, yinede kontrol etmen olayı çözecektir, bulma olayıda ya playerlerdan, yada al 1 tane d grade silah ucuzundan, kırılana kadar enchant et :) kırdığında crystallerin olucak bir miktar.
  • Evet evet, bunu bin kere söylediler; ama şu scrolları bir türlü bulamadım ki :( Gİranda var dediler ama nerde kim satıyor? Bunu da bu forumda bin kerre sormuşumdur.
  • Arkadaşım bin kere sorduysan bin kere cvp verilmiştir.Sen ilk önce hangi serverda oynadığını yazıp sonrada sorununu belirtsen daha kolay yardımcı olmaya çalışırız.

    Hangi serverda oynadığını bilmeden nasıl yardımcı olabiliriz ki? Ben nerden bileyim oynadığın server da hangi item nerde satılıyor.Server adını ilet de ona göre bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.