Şimdi Ara

L2 Botları nasıl yokedebilirsiniz.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • simdi sen israrla bana diyosun ki insanlari kullandiniz. ben de sana israrla diyorum kullanmanin tarifini yap. klana puan yaptik da klan elemanlari faydalanmiyo mu bundan bu 1. bu kullanma lafi gercekten sinirimi bozuyo sakin bi daha damarima basma.......
    hepimiz bu serverda istedigimiz anda lvl 8 - lvl 9 klan olmus klanlara gecebiliriz. klanimiz lvl 6 klani lvl 9 yapmak icin ne kadar ugrasilir bilirmisin sen haberin dahi yok ..........
    bu oyun frintenza su bu kesmek deil demisin ........ sen 10 sene daha oyna bu kafayla 10 sene sonra da cbp spoillersin delevel yaparak kendini (buyuk bi zekaya sahipsin!!)
    herkese buraya gelin gibi bi kaygimiz yok cok sukur bize gelene kucak acariz arkasinda oluruz. 3 box oynuyosun hala arkadaslik oyundan zevk alma diyosun.
    bunu acikla bari 3 boxin var oyunu arkadaslarinla oyna zevk al diyosun bana. 3 boxla her yerde kesersin baska 1 kisiye gerek yok. yaptigin konustugunla celisiyo.
    sidik yaristirma isi filan demisin.. bana kim oldugumu sordunuz/sordular ben cevapladim. sen de cbp spoil icin delevel olan bi arkadasimizsin aramizdaki fark bu biz buyuk sen kucuk dusunuyosun.
    tekrar soledim yukarda bakarsan lag ile ilgili yazim vardir orda.
    server transferi olucak ta avrupa serverlarina transfer soz konusu deil diye duydum. olursa merak etme sirf senin icin gelirim hero olurum orda sonra donerim serverima.
    lvl 80 pingi yuksek diye 77 yi kesemez gibi sadece senin inanabildiigin seyleri burda acikta soyleme gulerler sana.o anca senin capindandir.
    su an lag var hindemitte yeni baslayan olursa bu arkadasin serverda baslamasini oneriyorum.
    ama capsiz capsiz konusmasi bilgisizligindendir kusuruna bakmayin oyunu yeni yeni ogreniyo.




  • benim 4 yilda yaptigimi 1 yilda yapmisin onu atladim. 2 ornek versene cbp spoilleme anca sivri zekalarin isi onu da say 2. bi se
  • Keşke zekanda hançerin kadar keskin olsaydı leydim
    Bi tatooları sil öyle oku bakalım baştan, belki algı seviyen değişir
  • Wallaa yazıkki bu forumdaki(donanımhaber) attığınız mesajı bulamadım ama ahanda işte başka bir forumdaki davet mesajınız!
    Mesajın içeriği gayet açık ve net.Gelinen noktaya ise hiç yorum yapmıycam.

    quote:



    Üye Pakize § 15 Apr 2007, 17:32
    --------------------------------------------------------------------------------
    Merhaba Arkadaşlar;

    Yaklaşık bir aylık süre içerisinde orjinal server'da oynayan arkadaşları bir araya getirip , sohbet edip tanışma , kaynaşma , bir türk ekibi kurma çabası içerisindeydik.Orjinal serverdaki arkadaşlarında içerisinde olan bu istek yapmak istediğimiz işleri çok daha hızlandırdı.Nihayet orjinal serverdaki türk arkadaşların büyük çoğunlu bir server'da toplanıp Büyük bir Türk Birliği oluşturmaya karar verdik.

    Hindemith server'ında bir türk ekibi kurmaya ve bu yolda ilerlemeye karar veren şuan için olarak oynayan 30 kişi mevcut sayımız kendi kararlılığımızı göstererek her geçen gün dahada artmaya ve seviyeli bir ortam kurmayı hedef alan bi topluluktan oluşmaktadır.Clanımız sadece Türk Üyelerinden oluşmakta ve Türk Bayrağı Simgesini taşımaktadır.Birbirlerimiz ile daha iyi organize olabilmek ve daha uyumlu , seviyeli dostluklar kurabilmek adına "Ventrilo" Seslichat Programı ile rahatlıkla birbirimize uyum sağlaya biliyoruz.

    Aynı zamanda Amacımız oyun içerisindeki End-Game yerlere gidip birşeyler yapmak , Castle Sieage'lerine katılmak , Orjinalde oynayan Türk arkadaşlara yardımcı olmak onları koruyup , Clanla bütünleştirip aramıza almak , Seviyeli , Dürüst , Adil bir ortam yapmak ve bu ortamı bozmaya çalışanlara fırsat vermemek.

    Orjinal Server'da oynayıpta ortam yapamadıgı için oyunu bırakan , soğuyan arkadaşların tekrardan deneyip bizim ortamımızda yer alamarını ve bizimle birlikte birşeyleri başarıp , dostluklar kurmalarını temenni ederiz.

    Oyuna yeni başlayacak arkadaşlarda herkezin çok ilerde olup onlara ulaşamayacağınızı düşünmeyin çünkü Hindemith serverında bir çok türk arkadaş Reroll yaparak yani yeniden bir char açarak Türk Bayrağını yüceltmek , oyunda kendi milletimiz ile birlikte birşeyler yapabilmek adına Tekrardan kasmayı göze alan bir çok arkadaşımızla beraber devam edebileceksiniz.Oyun bilgisi ve Eşya yardımı bakımından bize destek verecek olan Hindemith'deki arkadaşlarada tekrardan teşşekür edip ettikleri veya edecekleri yardımların sonucunda Güçlü bir türk Clanının ortaya çıktıklarını görmeleri herkezi memnun edecektir.

    Eğer bu ekibin içerisinde yer almak isteyen arkadaşlar olur ise PM yolu ile msn adreslerini veya diğer çeşitli bilgilerini bırakarak kendinsine ulaşmamızı bekleye bilirler.Orjinal serverda yeni başlayacak arkadaşlar ise oyuna başlamak için detaylı bilgileri gene pm veya forum yoluyla sorup öğlene bilirler.

    Freeserver'da oynayıpta vakit kaybeden değerli arkadaşlarımızıda bu yeni oluşumda bagsız , lagsız , sağlam bi şekilde ilerleyip emeklerinin zay olmayacağı bi yerde ölümsüz bi Ortam yapmaya davet ediyoruz.

    Bizimle Bu yola çıkan arkadaşların hepsine teşşekürlerimizi bir borç bilerek çıktıgımız Bu yol'da Hedeflerimize inandıktan sonra hiç bir engelin kalmayacağınıda hatırlatmak istiyorum...

    Herkeze Kolay Gelsin... İyi Oyunlar... İyi Eğlenceler...


    Yorumu zekası silahından keskin olan oyunculara bırakıyorum




  • bunu yazan daha once yazdigim gibiiii bu olayi baslatan arkadas. baska oyuna geceli aylar oldu......... sen o yazdigimi okudun mu ?baslamasiyla ayrilmasi bir oldu bizim hedeflerimiz vs forumumuzda vardir.
    www.l2newmoon.com
    baslayan arkadaslar yapabilecegimiz her konuyu biliolar.
    senin serverindaki arkadaslarin da hedeflerini biliyoruz arkadas. bot yapin bot yapin bot yapin diyo bi arkadasiniz ki pvp yapalim. sende bot olayinin tamamen karsisindasin bizde.
    biz yeri geldi topluca clan hali olan bi klana da gectik. illa turk klaninda olcaz diye bi se yok sartlar durum ne gerektirirse en iyisi yapilir ama bot yapilmaz.
    senin sampiyonlar ligi dedigin server %95 ini botlar olusturmakta durustlukten mi bahsediyosun bana ?
    3 ayda noble karakterler cirit atmaya baslamisti.




  • quote:


    Clan üyelerinin L2walker gibi bot programlarını kullanmaları kesinlikle yasaktır. Kullanan arkadaşların karakterleri clandan ihrac edilir
    Clan üyelerinin Clan chat/Ally chat/Parti chat/Yell gibi ortamlarda küfür yada hakaret içeren kelimeler kullanmaları ve bu tür bir tutum içerisinde olmaları yasaktır. Bu tür alışkanlıkları olan arkadaşlar ya bu alışkanlıklarından vazgeçerler ya da clandan ihrac edilirler
    Clan üyeleri, clan lideri ya da Kaptanlar tarafından raid/parti vs sebeple çağırıldıklarında yaptıkları işi bırakıp çağırıldıkları yere gitmek zorundadırlar.
    Clan üyelerinin başkalarının avlanmakta oldukları yere giderek o kişilerin moblarını çalmaları ya da onları bulundukları yerden atmaları yasaktır. Bu davranışlar clanın ismine leke sürer ve hatta duruma göre savaşa da dönüşebilir. Unutmayın ne kadar çok dost=Savaş anlarında kadar çok ajan ve raidlerde o kadar çok yardım
    Clan üyelerinin dolandırıcılık yapmaları kesinlikle yasaktır. Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın
    Clan üyelerinin clanı ilgilendiren konularda dışa yönelik konuşma yapmaları, kendi başlarına siege ve önemli raidlere katılmaları, diğer clanların savaşlarına katılmaları kesinlikle yasaktır. Burada önemli raidden kasıt: Savaşta olan clanların raidlerine katılmaktır.
    Clandan biri yada bir tanıdığınız Zariche aldığında Zariche taşıyan kişi korunmaz, bu yazılı olmayan bir kuraldır. Zariche aldığınızda tekbaşınızasınızdır.


    "çağırıldıklarında yaptıkları işi bırakıp çağırıldıkları yere gitmek zorundadırlar"
    Klan üyeliğimi kölelik mi?
    Hadi canım sende
    Ne ayıp yaa hadihepsine eywallah desen bile , zariche taşıyan korunmaz diyo! Şaşırdımm
    Yeter gülmekten yanlarım ağrıdı




  • zariche tek basina sahip olamiyosan tasima. zarichin arkasinda 20 kisi geleni pkliyicaz mi yani ?
    sendeki zeka o kadar kit.
    zarichi alan arkadasin zarichi lvl 10 yapariz onu kimsenin gelemeyecegi yere gotururuz bu 2 sonrasinda yapabilecegimiz bi se yok zaten gerisi onda bitiyo.
    sen simdi kimsenin gelemeyecegi yer mi var diyicen ewt var. bilmem 1 senede bunu ogrendin mi ? sadece bunu sole cok biliyosan oyunu.
    bu bahsettigin konu bizden biri pklanirsa veya cok onemli bi konu olursa orda bi an evvel bitmek olayi cozumlemek icindir. bu arkadaslik icin yapilan biseydir. ve bunu herkes klan icin uygular senin gibi sivri zekalilar buna kolelik der.
    ben her seferinde senin bana yazdiklarina cevap veriyorum sen herseferinde kacmaya devam ediyosun.
    bizim alnimiz acik cevaplarimiz nettir.
    ben en buyuk klanda zarichi de aldim akamanahi da aldim. lvl 10 yapildiktan sonra orda da tek basimaydim. istedigin klanda ol onemli bi se varsa fortress siege ve ya mass pvp klan lideri cagirdiginda herkes gelir sivri zekali arkadasim.orda da buna dayanisma deniyo sen kolelik caginda kalmisin sanirim ondan.




  • Başından beri algı seviyene inip cevaplar vermeye çabalıyorum çalışıyorum ama sanırım başaramıyorum leydim.

    Ben uygulamalarınızı eleştiriyorum ama eleştiriye bile tahammülünüz yok ki!
    Ben başından beri olayı kişiselleştirmiyorum.Sen olayı kişiselleştiriyorsun.Daha fazla klavyemi eskitmiycem.
    Hep dedim ya paagrio cezanızı verecek!

    Size iyi oyunlar!
  • valla cevap vermisligini goren yok okuyan da yok. net bi cevap yazmadigin gibi yazdigin seylerde sakli bi cevap da yok. sen guzel elestiriyosun bende cevapliyorum. sende 2 sorumu cevapla. hep bunu istedim.
    sadece anlamadigin seyleri elestiriyorum diyosun ama elestirilerin elestiri boyutunda deil.hala kullanilma lafina takmis durumdayim.
  • sorularimi kivirma net cevap ver o zaman klavyeyi bos seyler yazmak icin kullanma
  • Klan puanı için kullandınız milleti... Bunun nesini anlamıyorsun?
    Klanı yönetemediniz bunun nesini anlamıyorsun.Hala daha kötü yönetiyorsunuz.
    İlk zaman ciddi ciddi ben bile düşünmüştüm.Ama klanınızdaki soğuk rüzgarları hissedince acayiplikleri görünce işim olmaz dedim.
  • klan puani nedir ne ise yarar ?
    klan puanini napayiim ben ?
    yeri geldi clan evi olan klana gectik. klan puani cok mu dusunuyoduk ki biz baska klana gectik ?
    kotu yonetiyormus. peki gel gec klanin basina daha iyi yonet.
    kotu yonetim ne kastin nedir ? account vermedi diye oyunu biri birakiyosa ewt biraksin adi kotu yonetim olsun. C grade olmadan lvl 39 da "bana item hazirlayin" biri diyosa ve bu soylenis tarzi nedeniyle elbet item verilmiyo diye biri birakiyosa ewt biraksin.
    10 kere mor olmayin diye ikaz ediliyosan ve olmaya dewam ediyosan yapilan tepkiye de tepki koyup birakiyosan ewt biraksin.
    bunlar aklimda olanlar bi kac kisinin birakma nedeni. herkes yasini almis yas ortalamamiz 25 civari diyebiliriim. kimse kimseye zorla bisey yaptiriyo da bi se deil kurallar belli herkesin kabullendigi kurallar.
    klan puanini biz sattik mi yedik mi ? klan puani klana skill alinmak icin kullanildi. klan puanini napayim ben bunu hala anlamis deilsin ben ona yanarim.
    lvl 8 clan evi olan klandan ayrilip biz bu klana girdik. sen kimsin ki beni ve arkadaslarimi klan puani icin kullandigimizi soyluyorsun. kotuden iyiye gecmis olsak ewl diyicem de bu elestiri deil arkadas elestirinin arkasinda dogru olmali. 2 kelime dogru konus. su ana kadar yazdigim sorulara net cewap ver






  • Sana daha cevap yazmıycam yazmakla hata etmişim...Tıpkı hindemithte takılıp oyundan bezenler gibi
  • kivirmaya dewam ediyosun. kivirmak sana yakisiyo.
  • Not much as you cunt!
  • Ne Güzel Konuyu Takip Ediyorduk.
    İngilizce Yazip Konu Akisini BOzmussun Hec Anlamam İngilizce Onu 1 Convert Yapale Türkceye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.