Şimdi Ara

L'carnitine ve yağ yakımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yağ oranımı düşürmek için l'carnitine kullanmaya başladım ama özellikle karındaki yağları yakmaya çalışıyorum.Cardio sırasında karın bölgesinin çok çok az terlediğini farkettim koşarken buranın terlememesi buradan yağ yakmama anlamına gelirmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipliks -- 29 Ekim 2011; 15:24:22 >



  • Diet yapan insanlar hiç terlemedikleri halde kilo veriyor.Sorduğun soruyu 7 yaşındaki çocuklar sorar.Ter belli bölgelerden çok,kalan bölgelerden az akar.Senin mantığına göre bakacak olursak koltuk altımız bi deri bi kemik olmalıydı.Yanlış anlama beni.Sadece bazen öyle sorular soruluyorki kendimizi tutamıyoruz.
  • l'carnitine' i sıvımı kullanıyorsun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipliks

    Yağ oranımı düşürmek için l'carnitine kullanmaya başladım ama özellikle karındaki yağları yakmaya çalışıyorum.Cardio sırasında karın bölgesinin çok çok az terlediğini farkettim koşarken buranın terlememesi buradan yağ yakmama anlamına gelirmi?

    arkadaşım zaten cardio yaparak kalp atışını hızlandırıyorsun ve vucuda daha fazla enerji harcatıyorsun .
    büyük ihtimal senin karın bölgesindeki yağların hacmi küçük ve yağ hücreleri kendi içinde emiliyor .
    e doğal olarak da dışarı ter atılmıyor .



    imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 29 Ekim 2011; 14:56:21 >
  • Hocam terlemeyle yağ yakımı arasında ne gibi bir ilişki olabilir? Kışın açık havada koşarken terlemezsin ya da az terlersin ama yine de kalori yakarsın. L-carnitine 500 ya da 1000 mg olarak koşudan en az yarım saat önce bol suyla almanız tavsiye edilir. Sadece kardiyo yaparak karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak mümkün değil, hatta fazla kardiyo sonucu mevcut kaslarınızı da kaybedebilirsiniz. Karın kasları en zor ortaya çıkan kaslardır. Yağ oranının düşmesi kas oranının artmasıyla gerçekleşir. Kilo vermek ise farklı bir olaydır. Spor yaparken veya başlamadan önce pratik ve teorik bilgilere yüzeysel de olsa sahip olmak gerekli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.