Şimdi Ara

KYK Yurt saçmalığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • O degil de milletin ne kompleksi varmiş arkadaş. Yüksek sıralama yapanın egosundan geçilmiyor . Hamda 10k yaptım sayda kıskanıyon demeyin. Sizdeki ego İskenderde yoktur . Durduk yere sinirlendimjdjdjdjjd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayy kıyamam sana.

    ilk yardımdan bahsediyor

    dünyayı da kurtarırsın sen.

    ülkenin 100k lık adama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum bu sadece hemşirelikte geçerli değil ekonomi vs. onda da geçerli.

    herkes üniversite okumak zorunda değil 3 üniversite mezunundan biri işsiz.Ben verilerle konuşurum.

    ülkede yüksek oranda işsizlik var 200k lık eleman abiduk gubidik özel üniversitelere basıyor parayı ben avukat olacağım diye ortalıkta geziniyor.

    200k yapacak kadar tembelsen bir sene totonun üzerinde oturup ders çalışamıyorsan o özveriyi gösteremiyorsan avukat olma zaten bu ülkenin böyle insanlara ihtiyacı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 30 Ağustos 2019; 10:7:23 >
  • Sana çok katılıyorum hocam bir de forum geçen senelerde genelde çok aşırı fikirlere sahip olurdu "ilk 200kya giremeyen okumasın zaten işsiz kalıyor" vs. Bu sene sana bile karşı çıkmışlar hümanist 2020 tayfa geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burtazan -- 30 Ağustos 2019; 10:27:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı olan şu adam 10k ya girmiş ailesinin geliri 3000tl bir diğeri 50k ya girmiş onunda ailesinin 3000tl geliri var bu şartlarda 10k ya giren kişinin yurda kaydı olması gerekir. Maddi durumlar eşitse başarı sırasına bakılır. Maddi durumlar eşit değilse hangi sıralamada olduğu önemli değil maddi durumu düşük öğrenciye yurt hakkı tanınmalı.
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    10k yaptım kanka kıskan o zamannsndndndn.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Son iki mesajdır "ayy kıyamam sana" dediğinde karşındakini küçük düşürdüğünü zannediyorsun herhalde ama öyle değil. Yorumlarından hiçbir şey bilmeyen ama her şeyi biliyormuş gibi konuşan insanlara benziyorsun. Birincisi bahsettiğin arkadaş hamda 10k. Diş hekimliği öğrencisi.


    İkincisi bana da "ayy kıyamam" deme diye söylüyorum ben de hamda 5k yım. Tıp fakültesi öğrencisiyim. Bahsettiğin sıralamalarda her ne kadar saçma sapan bölümlere gidenler olsa da; ebelik, hemşirelik, att gibi meslekler ileride sana lazım olacak mesleklerdir. Parayla okuyana tepkini anlarım da 200bin yapıp hemşireliğe giden adama ne laf yapıyorsun anlamış değilim. 200binlik adama ihtiyacım yok diyorsan hastanede hemşirelerin yaptığı her şeyi doktorun yapmasını isteyeceksin. Belki canı isterse yapar bir gün, umudunu kaybetme...


    Ayrıca bir ülkenin sadece yüksek sıralarda bulunan "tıp, diş, mühendis, hukuk" mezunlarına ihtiyacı yoktur; fırıncı, berber, muhasebeci, mağaza görevlileri, çöpçü vs. bunlara da ihtiyaç vardır. Bu mesleklerin çoğu da ya düşük sıralama ya da hiç okulu olmayan mesleklerdir. Yani evet herkes üni okumak zorunda değildir. Parasıyla okuyanlar (herhangi bir özel durumu, hastalığı nedeniyle sınav anında yapamayanları dışarıda tutuyorum) bence de okumasın. Ama ülkenin emin ol 200 binlik adama da ihtiyacı var. Küçümsediğiniz hemşirelere hasta olduğunuzda muhtaç kalıyorsunuz ama şu forumda kastığın egoya bak, ihtiyacı yokmuş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tahminimce osym basari sirasinin zaten pozitif bir etkisi var,yurt ya da burs cikmasinda.

    Ayriyeten 3-4 asgari ucret de az degil.Bir eve ayda surekli 8-10 bin tl maas girecek baska bir eve ise 3-4 bin tl.Ee bu aile nasil ev tutsun ya da pahali ozel yurtlara gonderebilsin cocugunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-38BAFF06C

    bkz. sınavın bal gibi de zekayı ölçmesi
    Bak geçen seneki sınavda gsl'den düzce tıpa giden var mesela, aynı sene bi kız meslek lisesinden akdeniz tıp kazandığı için haber olmuştu. Şimdi bu meslek liseli kız gsl'de okuyan elemandan daha zeki öyle mi?
  • gençler takılmaya devam edin uğraşamam sizlerle.
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    çalışıp yapamayanlarda var o açıdan söyledim kız zekidir ama çalışmayı sevmiyordur bu durumu ne yapacağız ?
    mesela eski sistem ezber yeteneğini ölçüyordu
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Profilindeki yaşın ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer cidden 37 yaşındaysan ve bunları yazıyorsan boş+boşsun. Seni gördükten sonra halime şükrettim. Şimdi git yaşıtlarınla takıl burda ne işin var senin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dediklerinde çok haklısın zaten ders çalışmak isteyen öğrenci kykyı otel gibi kullanır diye düşünüyorum kahvaltısını eder yurttan çıkar sonra akşam yemeğini yer ordan kütüphaneye gidip uyumak için yurda döner yani ben böyle yapacağım büyük ihtimalle
  • Başarı kesinlikle etken olmali en azından yarı yarıya adam 100k dan okuo zaten işsiz kalacak bosa yurtta kalio

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok haklısınız. Muğla Sıtkı Koçman Üni Ceng kazandım
    bölüm tıp ve dişten sonra sayda en yüksek puanlı bölüm taban puanı yaklaşık 400 ve zaten okulda diğer bölümler çok düşük sıralamalar ile alıyor, ama bana 800 küsür yedek geldi zaten küçücük şehir, TMde 400k yapan adama çıkacak bana çıkmayacak. Hangimiz okumaya geliyor oraya acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juncker kullanıcısına yanıt
    Pff ugrasamam sizin gibilerle.
    Turkiyede dandik siralamayla girdiginiz yerlerde ve universite denen ticari copluklerde takilmaya devam edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarası olan gocunur arkadaşlar. Forumda herhangi bir konuda sıkıntı yaşayan hemen o konudaki şartların kendi lehine değiştirilmesini istiyor.

    Not: evet kötü yaptım, hayır kyk'da kalmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egrino E kullanıcısına yanıt
    Dediğin şeyi destekleyerek anlat ki tartışmada karşı taraf olabilesin.yarası olan gocunur diyorsun peki benim yazdıklarımdan sana saçma ya da yanlış gelen ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.