Şimdi Ara

KYK Borçları Ödemesi ile ilgili Düzenleme (Haber Kaynağı Şüpheli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Her devlet halkı için savaşır ingiltere halkı için savaştı şuanki ihtişamı oma borçlu mesela fransada öyle almanyada hatta şuan dünya abddeki halk o şekilde yaşasın diye çalışıyor mesela bu bir savunma mekanizması değil.

    Ahlakta bizde çok geriyiz daha bundan iki üç nesil öncesine bakarsak akraba evliliği muazzam düzeyde bu aslen çürük genetiğinde sebebi mesela gene ensest oranı pedofili oranıda çok neden mi daha 3-4 nesil önce annannelerimiz ninelerimiz 9-10 yaşlarında evlendi evlendirildi hatta iş kanuna gelince yaşları büyütüldü her türlü hukuksal bozuklukta var.

    Hristiyanların yahudilerin ne sancısı olacakki bir avusturyayı geçememişsin viyanada tıkanmışsın üstte güçlü rusyanın baskınlığı altında geri gitmişsin doğuda ancak basiretsiz üç beş balkan ülkesini etki altına almışsın o kadar o basiretsizler hala basiretsiz ve osmanlı hanedanlığı altında kaldığından gelişememiş ülkeler evet doğu avrupadan bahsediyorum.Gelişmiş güçlü olan taraf batı avrupa.

    Mevlanalar yeseviler ta fi tarihinde kaldı zaten onlar yaşadığında sen arap emperyalizmi altına girmiştin şuanki bu savunduklarında arap emperyalizminin değerleri evliyalar yani araplardan o zaman savaşçı bilginler çıkmış o zamanın değerleri ile etkileri altına almışlar bulundukları alanları sonra gelen nesiller ise değerini bilmemiş çökmüş arap bölgelerinde ışık söneli onlarca asır geçmiş neyine bakacaksınki sen çok çok gerisin ileri atılman için iç sorunlarını çözmen lazım ama senin insanların sorun çözmek değil menfatini düşünmek için yaşıyor o menfaatini düşünüyor başkası menfaatini düşünüyor e sonra bakıyorsun sende kendi geleceğini düşünüyorsun e ülkeyi kim düşünecek kolay değilki sen daha demokratik olarak ülkeni yönetemiyorsun normal şekilde ona ulaşmak için bile menfaatçileri çıkarcıları geçmek zorunda kalıyorsun ki oda normal yönetmek için bunu daha ilerisi ise daha zor önünde çok engel var ve bunu aşmak kolay değil halk ise cahil sen ülkede şöyle yapmışın böyle yapmışın bakmaz geneli evine ekmek götürüyorsa tamam iş.

    Tecavüzün bu denli çok olmasının asıl sebebi kadının dünya durumundaki konumu teşhir ürünü olması seks objesi olarak kullanılması ikincil vatandaş gibi görünmesi ve bir meta olarak kullanılması 10-20 tane model çıplaklığını kullanarak milyonlar kaparken onlara bakan onlar gibi olmak isteyen benzemeye çalışan kişiler tacize uğruyor son 100 yılda kadın bazında özgürlük çıplaklığın temsili oldu.Sosyal medya internet ise bunu zirveye çıkardı etken çok eskortlar telekızlar onlar bunlar artık sokakta değil nette ve fuhuşa sekse ulaşım çok kolay parası olan ulaşıyor parası olmayan hormonlarını dizginleyemeyenler ise normal bu sokakta gezen ve dediğim gibi o rol modeller gibi yaşamaya çalışanlar bunların tacizine uğruyor yani kısmen masumlar cezasını görüyor.Buda kapitalizmin tüketim esasında kadına biçtiği rol oluyor.

    Alıntıları Göster
    Savaşmak orduya savaşacak imkandan insanı şartlarda engel olduğu durumda olur. Masum halkı katledip, İngiltere için 150 milyon, Fransa için 50 milyon, Belçika için 15 milyon, Hollanda için 12 milyon, Almanya için 10 milyon, Çin için 80 milyon, Japonya için 30 milyon, Sovyetler için 40 milyon, Moğollar için 10 milyon, İsrail için 10 milyon, Araplar için 3 milyon, Ermeniler için 3 milyon, ABD hesabı belli değil, Yunanlılar için sadece İzmir de 50 bin insanı katledip, yakmak, köle alıp, satmak, hayvanat bahçelerine koymak, asit içine yüzdürmek, diri diri yakmak, üzerinde vahşice deneyler yapmak, açlıkla kırdırmak, tankla ezmek, canlı bomba ile yok etmek, kurşunlarla katketmek aşmak kesmek Doğu Türkistan ve Arakan da neler olduğu belli bile değil. Şimdi bana bunları Türklerin yaptığına dair bir belge sun.

    O yazının tamamını okudun mu?

    Ayrıca savaşmak ile ilgili konuşacaksak bu savaşmak değil, bu katletmek bu O***** çocukluğu yapmak, bu barbarlık. Dikkat et Atatürk 'ün ülkesinde bu milleti barbarlar olarak görme, tarihe medeniyeti öğreten bu çocuklara haksızlık etme. Ayrıca zengin devletlerde tecavüz olayları çok. Neden onları aklıyorsun? Onların memleketinde geçim derdin mi var? Yoksa onlardan misin? Bu ülkede yaşayıp, b.k atmak Atatürk milliyetçiliğine sığar mi?

    Avrupanın en zengin memleketleri tecavüzcü diplomatik olarak en güçlü ülkeler çocuk tacizcisi ve tecavüz oranları yüksek araştırın analiz edin. Durduk yere onlara b.k atacak değiliz. Bu ülkede çocuk yaşta evlilik 17 de aile izniyle serbest. Almanya gibi 16 yaşında 5 yaş büyük biri ilişkiye girsin, devlet yakalarsa g.tünden kan alır kan.
    Dinde buluğ çağına ermiş insanın evlenilmesi caiz. Akıl yaşını kaçında tamamlar gençler? 19 hatta 20.

    Bunu yanlış dayattıkları için toplum bu halde. Tekrar diyorum kaç kişi sorguluyor o kitabı? Kaç kişi doğru anlamış. Kaç müslüman evrime inanıyor? Doğuda yengesi için abisini öldürenler var, bu gelenek kimde var tevratta var. Yahudiler için zorunludur mal başkasına gitmesin diye.

    Bizim inancımızda bu var mı yok? Yani zorunluluk olarak yok. Yahudilerde zorunludur. Ayrıca ahlakta geri olmamızın sebebi tecavüz filmlerini ve her yerde dikte edilen "sex" kelimesi ile evrimden önceki dürtülerimizin harekete geçirilmesi. Tabi o kadar geri değiliz doğu da batı da birbirinden beter, sapık ahlaksız. Bizim için durum o kadar tehlikeli değil.

    Yine de devlet denetlemeli. Önceden kaç genç toplum içinde "aq, amq, mk, mq, amk" kullanıyordu? Nasıl oldu da toplum bu kadar doğu ve batı arasında sapıklığa bunca yıl dayandı da şimdi yozlaştı? Milli benliğini kaybeden milletler; ya ölür ya da köle olarak uyanırlar. M. Kemal Atatürk.

    Sex, alkol, sigara, şeker, sosyal medya gençler bunlara köle olarak uyandı bu yüzyılda. Bunlara ulaşmak için de Avrupa gibi yaşadı ya da avrupa ne dediyse onu yaptı. Avrupa gibi düşündüğü sürece de milli benliğini bulamayacak. Kuran da isterse Oğuz Kağan ı bile bulabilirsiniz yani milli benliğimizi dinler değil, bizim onları nasıl yorumladığımız bozar. Matbaa gavur icadıdır dersen (ki aslında Uygurluların icadıdır) bilim de yapamazsın, köle olmaktan da kurtulamazsın. Osmanlı da farklı şeyler için batıya, Erdoğan döneminde doğuya ve batıya köle oldu milletim.

    Benliğinizi keşfetmez ve onlardan üstün olduğumuzu hatırlamazsanız, aşağılık psikolojisi ile yaşamaya devam edersiniz. Sonra da muasır medeniyetlere medeniyeti öğreten milli benliğimizin onların üzerinde olduğunu görmedikçe kimsenin üzerine çıkamayız kusura bakmayın.

    Yazıyı da okumamışsınız ya da tekrar okuyun. Bazı önemli detayları atlamış olabilir ya da o konularda bana katıldığınızı belirtmeyi unutmuş olabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Ben genele attım hakedene sen görevi vermessen ne hakeden bu ülkeye yarar sağlar nede kendi istediği hakettiği değeri bulur bir ülkenin içten çürümesinde yegane etmendir bu.Bu ülke dibe batmayı ve çökmeyi hakeder.Destekleyeninde suçu fazladır.Bir cinayeti görüp ses çıkarmayan kadar o suça karşı susanda suçludur.

    Alıntıları Göster
    Yerel yönetimde ben kimsenin tamamen şeffaf olacağına inanmıyorum. Öyle demokratik biri gelirse bir sonraki seçim yerli verebilirim.

    Fakat benim seçtiğim şahsın oyu ile o adam seçilir ve 1 kuruş dahi olsa yetimin hakkını çalarsa, ben de o suça ortak olurum. Sorgulamadan ideolojik olarak kötü körüne oy verenleri zaten b.k çukuruna battığını ve suç ortakları olduğunu söyledim.

    Sorgulayıp, adayların geçmişini taa şeceresini doğduğu mahallede, çocukluğunu araştırıp, okul içinde davranışı, öğretmen ve arkadaş ile ilgili tavırları, ahlâkı insanlığı vaatleri imkanları mertliği yani sözünün eri olup, olmadığını herkes araştırırsa ve içine sinmişse neyse.

    Yaşadığım şehirde Türkiye tarihinin 4. Büyük yolsuzluğu döndüğü için bunu vicdanıma sığınarak yapmıyorum. Halkın saflığını kullanacağı için ve halk araştırmasını için benim oyum suçluya gidecek. Belediyeler yolsuzluk yapmadan yönetebilirse de böyle adil adamlar yok denecek kadar azdır.

    Osmanlının devamısın arkadaşım araya Atatürk dönemi girmiş reklam arası gibi reklamlar bitince kötü düzen kaldığı yerden devam etmiş; nerde pis ve kötü iş var, olduğu gibi devam etmiş.
    Yolsuzluk, rüşvet, torpil. Parti farketmeksizin her biri b.k çukuru. İnsanları böldüğü sürece de öyle.

    Ne zaman Atatürk düşmanı, bayrak düşmanı, mal düşkünü makam düşkünü biter, o zaman milli birlik sağlanır. Bunun içinde el birliği ile mücadele etmeliyiz.

    Ayrıca adayların hangisi bize lazımsa devlet onu parlatır. Burda parti üstü bir durum var. Her şey Erdoğan değil. Devlet eli yok diyorsunuz, o Ekrem İmamoğlu 31 Martta kazansaydı, 24 bin takipçisi olan belediye başkanı olacaktı.

    Adamın mazbatasını elinden almasalar, mağdur etmeseler Kürdistan PKK, Lazistan, Apo olmasa milliyetçiler oyunu vermez Ekrem beye. Akpliler çıkarı için oy veren adamlar fatura düştü oy vermişler. Milliyetçi akpliler de Ekrem beye verdi. Erdoğan 1 milyon Kürt oyu için, 1.5 milyon seçmeni kaybedecek kadar kör mü, kötü mü siyasetçi?
    Değil, devlet için İmamoğlu lazımdı, adamı mağdur ettiler, türlü olaydan sonra 24 bin takipçisi olan adam 5 milyon takipçiye ulaştı. Erdoğan 24 yıldır İstanbul tarafından tanınıyor, takipçisi 5.6 milyon.

    Yani ideolojik olarak kör olduğunuz sürece ve devlet aklını görmezden geldiğiniz sürece reisçilerden farkınız yok. İmamoğlu da Erdoğan dan farksız sayılmaz. Demek istediğim siyasete atılırsa, seçim kaybetmeyen adam olarak kalır.

    Batı ya da doğu ile iyi anlaşır ülkeye para sokar. Ülkeyi b.k çukurundan kurtarır ama her kötü şeyi bitirmeye gücü yetmez. Erdoğanın vizyonu sağlık reformu ve milli savunma (osmanlıda Sultan Abdülaziz sonra en çok katkı sağlayan lider) için diğerlerine vizyonu yetmiyor adamın.

    Öyle ya sormazlar mı adama partinizin ismi Adalet ve Kalkınma ama adaletten ve kalkınmadan parti ismi dışında ne kaldı? Eğitim kötü durumda buna tedbiriniz ne?

    Yok vizyonu o kadardı.
    İmamoğlu gelince bakalım hangi alanlarda devrim yapacak. Tam vizyonu olan lider kolay kolay yetişmez. Bu arada milli benliğe hitap edecek lider de ilerleyen yıllarda ortaya çıkacak. Bu lider İmamoğlu olmayacak ama İmamoğlu o lidere ortamı hazırlayabilir.

    Devlete inanmayan adama partici ve ideolojik körlere laf anlatamazsın. Onlar olaya istanbul 2. İzmir, ya da Atatürk gibi bir adam gelmiş gibi davranıyorlar.

    Atatürk milli bilinci yükselten bir adamdı kim bilir belki bir sonraki gelen milli bilinci artırırken devletin ismini de değiştirebilir.
    Sistemi yıkmadan kötü adamlardan kurtulamazsın.

    Akplilerin sandığı gibi Erdoğan ülkeyi şahlandırmak için değil, yıkmak için görevlendirilmiş bir devlet adamı.
    Bu yıkım süreci devletin her alanını kaplayan solcu ve sağcı terörist yapılanma ve kanser hücreleri içindi. Erdoğan sağcı teröristleri temizledi ama hepsini değil yine de çoğu temizlendi. Solcu bir lider gelip, y-chp ve dhckp yi temizleyecek ve diğerlerini.

    Sonra da büyük devrimler olacak. Milli lider gelince.
    Atatürk gibi sağcıları milliyetçi biri yok etseydi bugün mağdur olurlardı. Erdoğan temizlemek için göreve geldi ki halk isyan etmedi, edemedi.

    Devlet böyle de operasyon çeker işte.
    Solcuları da temizleyecek lider gelecek. Sonra da yıkım süreci olacak.

    Yeni bir sayfa olacak belki yeni bir kitap ama kötü düzeni sürdürecek bilinçsizlik silinip yok olmalı. Eğitim ve adalet olmali ki burda güzel şeyler daim olsun. Milli benlik kalıcı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuksws_99

    Parayı bilim için kullanın demişsiniz fakat onun için yemek, barınmayı sağlamak gerek. Zaten market ürünlerine daha zam gelirse yemek yiyemiycez Ha tabi kyk kredisi,bursu alıp nargileye, alkole basan da bol

    Alıntıları Göster
    Hocam işte sorun burda, kendi şehrimde üni kazandım ama ODTÜ Ankara da İTÜ YTÜ İstanbul da TIP için SÜ Konya da HACETTEPE yine Ankara'da. Kaç genç büyük şehirde yaşıyor? Bence devletimiz 2 yıllık puanları 3,5 olan öğrencilere bilim okullarında araştırma ya da Avrupaya geri dönmeli olarak yollamak gibi bir yöntem sunabilir. Öğrenciler için Yurt sayisi artmalı ve yüksek puanı olanlar için 100 TL katkı verebilir. Bizim kampüste yemekler 2 TL idi. Ben dersi görüp, eve gittiğimden harcamam olmuyordu. Krediyi de biriktirme imkanı buldum ama herkesin halinden anlamam mümkün değil. Keyfî harcayanlara da sızlamaktansa, üretken olma yolunda harcayabileceğini tavsiye ediyorum. O parayla farklı şehirlere gidip, proflardan akademik ders bilgi veya taktik alabilirler. Çok okuyan da çok gezen de bilgilidir. Tarihte okuyanlar öğretmen, filozof, bilim adamı olmuşken, çok gezenler gezgin, ajan, filozof, bilim adamı da olmuştur. O yüzden konser alkol kovalamaktansa bilim için şehir şehir gezsinler; tarihi, kültürü, bilimin her alanını yöre halkından duysun, akademisyeninden duysun. Film veya kitap olarak yayınlasın. Nasıl olsa onu yapamayacak kadar tembel ve vasıfsız insanlar bu içerik için para harcayacaktır. Ayrıca günün birinde resmi kaynak da olabilirler. Birilerine ilham olmak zor değil. Bakın Atatürk e matematikçi bike değil, adam asker ama geometri kitabı var. Sırf dil bildiği için çevirmiş. Dil öğrenip, araştırsınlar, parayı kendilerine yatırsınlar bu dünyaya iz bırakırlar. (Dışkıdan başka) Hem insanlar onun adini konuşur, hem mirasını tüketir. Ne mutlu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yasin_1903

    Hocam işte sorun burda, kendi şehrimde üni kazandım ama ODTÜ Ankara da İTÜ YTÜ İstanbul da TIP için SÜ Konya da HACETTEPE yine Ankara'da. Kaç genç büyük şehirde yaşıyor? Bence devletimiz 2 yıllık puanları 3,5 olan öğrencilere bilim okullarında araştırma ya da Avrupaya geri dönmeli olarak yollamak gibi bir yöntem sunabilir. Öğrenciler için Yurt sayisi artmalı ve yüksek puanı olanlar için 100 TL katkı verebilir. Bizim kampüste yemekler 2 TL idi. Ben dersi görüp, eve gittiğimden harcamam olmuyordu. Krediyi de biriktirme imkanı buldum ama herkesin halinden anlamam mümkün değil. Keyfî harcayanlara da sızlamaktansa, üretken olma yolunda harcayabileceğini tavsiye ediyorum. O parayla farklı şehirlere gidip, proflardan akademik ders bilgi veya taktik alabilirler. Çok okuyan da çok gezen de bilgilidir. Tarihte okuyanlar öğretmen, filozof, bilim adamı olmuşken, çok gezenler gezgin, ajan, filozof, bilim adamı da olmuştur. O yüzden konser alkol kovalamaktansa bilim için şehir şehir gezsinler; tarihi, kültürü, bilimin her alanını yöre halkından duysun, akademisyeninden duysun. Film veya kitap olarak yayınlasın. Nasıl olsa onu yapamayacak kadar tembel ve vasıfsız insanlar bu içerik için para harcayacaktır. Ayrıca günün birinde resmi kaynak da olabilirler. Birilerine ilham olmak zor değil. Bakın Atatürk e matematikçi bike değil, adam asker ama geometri kitabı var. Sırf dil bildiği için çevirmiş. Dil öğrenip, araştırsınlar, parayı kendilerine yatırsınlar bu dünyaya iz bırakırlar. (Dışkıdan başka) Hem insanlar onun adini konuşur, hem mirasını tüketir. Ne mutlu..

    Alıntıları Göster
    Hocam şöyle diyim, ben boğaziçindeyim yemek 3,75 ve kantinde su 1,25 oldu geçen gelen zamla birlikte. Hadi çöp adam olayım yemekhaneden besleneyim sadece dersen bile günlük 3,75x2 + 2,5 Tl gidiyor. Bir arkadaşım Zonguldak'da okuyor o da aynı parayı alıyor. İstanbul'da kiralar, yurt, ulaşım en az 2 kat daha pahalı, fakat ikimizde aynı parayı alıyoruz. Kendi barınmaya verdiğim örnek vereyim :
    450 kira (Ağustos zammı gelecek 4 kişi kalıyoruz)
    100 fatura
    oldu 550 zaten kyk 500, aynı paraya arkadaşım Aydın'da tek başına kalıyor




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.