Şimdi Ara

KYK adayları için KYK tecrübelerim (dönem içi ve yaz okulu ayrı ayrı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
7
Favori
4.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    sakaryada kampüssaray kyk olmadan önce tek kişilik odaları yıllık 12 bin tl idi 2015 yılında. ayrıca özel yurtların çoğu kyk olduğu için kalan az sayıda özel de fiyatları yukarı çekti parayı kıran yine onlar oldu.
  • Ahahah Büyük ihtimal aynı yurtta kaldık. Dedikleri harfiyen doğrudur arkadaşlar. Ek olarak ne memurlar ne de hizmetliler sizi insan olarak görmez hayvan muamelesi yaparlar. Kykda kalmak zorunda kalan arkadaşlara Allah sabır versin.
    Edit: Bu sene kız yurduna çevirildi dediğiniz an anladım aynı yurtta kalmışız. Ben de eve çıktım. İlk başta saflığımdan gidip memurlara şikayet etmiştim hizmetlileri gerekeni yapacağız dediler. Sonra temizlikçi gelip sizin odadan biri şikayet etmiş buranın neresi kirli diyerek bana pislik içindeki banyoyu göstermişti. Bunlar hep hayat tecrübesi tabi ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E8F2C31A -- 4 Ağustos 2017; 14:33:9 >




  • sende mi arif nihat asya da kaldın?
  • heidinindedesi kullanıcısına yanıt
    60 mt kare yine iyi bizde 6 kişi tas çatlasa 20 mt kare benim onerim tanıdığınız arkadaş olsa bile kyk ortamını görün. Otel gibi kullanırsınız derse gidersiniz kykda kalmak istemeyip psikolojik etki yemek derdiniz olmaz. Bizim yemekhanede pilav kuru çorba tarzı seyler kötüydü ama diğer tarafta kumru pide lahmacun tas kebabı fas food tarzı seyler oldukça lezzetliydi aksam dışarda yemek yersen aksam fisin yanmasın diye pastaneden kek pasta kurabiye alıyordum

    Erkekler için yemek ciddi konu gerçekten

    En azından dersten çıkıyorsun karnin ac kyk olursa kafan rahat ama ev yada apart turu olursa düşün dur evdeki arkadasın in yüzüne bakıyorsun o sana bakıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BadboysSuck kullanıcısına yanıt
    Yemek konusunda haklısın ama gerçekten sırf hazır yemek için o yurda her insan katlanamaz. "öldüğünüzde bu sizin için değil çevrenizdekiler için zordur, aynı şey salak olduğunuzda da geçerli" diye bir söz var. Resmen uygulamalı örnek kyk. Derse gitme konusunda da sıkıntı yaşamıyorum 2 senede 1 veya 2 kere uyuyakaldım sabah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heidinindedesi kullanıcısına yanıt
    Hocam benim arkadaşımda Sakarya'da 1senesini geçirdi oda kyk'da kalıyor fazlasıyla memnun tek bir şikayeti yok sizinki hangi yurt acaba merak ettim bir sorayım onada ?


    O kadar konuştuk ettik adamın agzından çıkan tek kötü laf çalışma masası ile yatak arası çok az mesafe mi ne varmış geçerken arkadaşlarla hep küfür ediyoruz diyordu bide yemekleri bazen tuzsuz yapıyorlar diyordu


    siz maşallah destan yazmışsınız.




    EDİT:Arkadaşla konuşmamızın arasında eve çıkmayı falan düşünüyor musun dediğimde niye öyle gereksiz bir şey yapayım ki odam temizleniyor yemeğim geliyor her şey fazlasıyla iyi evde bu rahatlığı bulamazsam sıkıntı demişti.


    Aynı şekilde KYK hakkında bilgi veren bir arkadaşımız daha vardı başka bir konuda onların arasında yorum yapan bir arkadaşta memnundu yani KYK' da 5 sene geçirmiş vede fazlasıyla memnundu.



    Birazda şans sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac. -- 5 Ağustos 2017; 13:12:55 >
  • dogukanyalcii kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim bazı yurtlarda misafir odalarımı ne diyorlar yedekteki öğrenciler sırasını beklerken başka yerde kalmayıp burada kalıyorlar onlar yurttan yemek yerken o parayı veriyor.

    Yanlış olabilir ama dediğim büyük ihtimalle doğru.
  • 2pac. kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdada yazdım arif nihat asya yurdundaydım ve samimi olduğum insanlarında %80 i şikayetçiydi. Hatta birçok insanla tanışıp konuştum yurdu beğenen 1 kişiye denk geldim sadece.


    Ayrıca oda temizlenip yemek geliyor olayını da ilk mesajda anlattım o iş göründüğü gibi değil. Muhtemelen biz farklı yurtlardayız.

    Edit: unutmuşum bir keresinde de güvenlikler gelip yurda misafirler gelecek şehir dışına çıkacaksanız haber verin sizin yatağınızda yatsınlar yer yok demişti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 5 Ağustos 2017; 15:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heidinindedesi kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi büyük ihtimalle farklı yurtlardı.



    Son editle anlattığınız olay sıkar biraz oda arkadaşlarım falan tabikide gelip yatabilir ama tanımadığım insan benim yatağımda falan yatamaz arkadaş giberim onu orada akıllı olsun.



    Normalde sinirli bir insanım siz böyle yazınca bile deli oldum inşallah öyle olaylarla karşılaşmam.(sakarya'da okumayacağım ama kyk bana pişmanlık yaratmaz inşallah.)
  • 2pac. kullanıcısına yanıt
    inşallah karşılaşacağın tek kötü olay bu olur olursa malum kyknın rezillikleri saymakla bitmiyor.
  • heidinindedesi kullanıcısına yanıt
    yapıcak bir şey yok hocam olmadı 2. sene kafa arkadaşlar olursa eve çıkarız KYK'nın tek avantajı yemek verilmesi gerçi o verilen yemekte dediginize göre bazen dezavantaj bile oluyor :))
  • 2pac. kullanıcısına yanıt
    klişe olacak ama sırf yakınsınız diye biriyle eve çıkma istediğin kadar kafa dengi olsun. ev içinde yaptıkları gözüne batarsa anlaşamazsanız arkadaşlığınız da bozulabilir.

    bir diğer söyleyeceğim ise sırf kykdan çıkmış olmak için eve çıkmayın düzgün bir ev bulun. sonra evin derdi bitmiyor borular patlıyor evi su basıyor vs. sakaryada okumayacağım demişsin, gideceğin şehir nasıl bilmiyorum ama sakaryada okul açıldıktan sonra boş ev bulmak imkansıza yakındır.
  • heidinindedesi kullanıcısına yanıt
    Edirnede okuyacagim hocamda zaten ilk 1 sene falan cikmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2pac. kullanıcısına yanıt
    Edirneyi bilmiyorum ama kykya katlanamıyorum deyip dönem içinde bulduğunuz ilk boş eve atlamayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.