Şimdi Ara

KUVEYT'DEN ÜRÜN GETİREBİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Hizmet Türü #Nakliyat
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 KUVEYT'DEN ÜRÜN GETİREBİLİRİM

    Merhaba Nisan sonu Kuveyt'e gideceğim bildiğiniz ya da bilmediğiniz üzere elektronik ürün anlamında dünyanın en ucuz 2 ya da 3. ülkesi abd-kuveyt çekişir. Neyse bagaj hakkım var ne isterseniz getirebiliri.miphone, laptop, ps5, columbia mont vs vs aklınıza ne geliyorsa getirebilirim. Anlık kur ile mesela iphone 15 pro max 256 gb 37000 tl. civarı bir meblağa getirebiliyorum (uluslararası garantili seri)

    İster bugünden bakın ödeme yapın ister o gün kü kur ile zaten belli başlı siteler var ve mağazaları var. İstanbul içinde elden teslim alabilirsiniz. Forumda güven sorunum olmagığını yazmama gerek yok. Fahiş getirme fiyatları istemiyorum mesela iphone pro max i +2000 lira ile getirebilirim (max 2 tane 1 tane bana 1 eşime alacağım kutuyu açıp getirebilirim), ps5 maximum 1 tane onda da +1500 tl getirme ücreti alırım laptoplarda fiyata göre değişir ama ucuz laptop vs getiremem.

    Fiyatlara bakmanız için bir kaç örnek site koyuyorum saçma mesajlar sorulara gerek yok ne yazıyorsa dolara çevirin telefon için 65 usd ps için 50 usd laptoplar için ise ürün bedelinin %10'unu ekleyin ister şimdi dolar bazında yollayın ister gitmeden ama kapora almadan (sembolik meblağ 20 usd) kimseye yer ayırmıyorum. Seyahatden 1 hafta önce meblağı yatırmanız lazım aksi halde kaporanız yanar.

    www.xcite.com

    www.wibi.com.kw

    www.blink.com.kw


    Emsal bakabileceğiniz siteler


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bayrampaşa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık







  • Anlamadım hocam

    KUVEYT'DEN ÜRÜN GETİREBİLİRİM

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anlamadığınız kısmı anlamadım üstadım ne alakası var kuveyt para birimi ile attığım sitelerde 369 kwd iphone pro max çarpın 101 ile (tl kuru)+2000 lira (benim getirmem) alın size fiyat

  • Hocam daha önce kuveytten ürün getirdiniz mi bilmiyorum ama ben daha önce bu deneyimi yaşadım. Öncelikle belirttiğiniz kur kredi kartı kullanırsanız iki bankanında çapraz kur uygulamasından dolayı ciddi fark çıkıyor yani şöyle ki 1 kwd 101₺ ise siz 105₺ gibi düşünün eğer kredi kartı ile alış veriş yapacaksanız. Dolar para birimini bozdurması nispeten Euroya göre daha kolay fakat para bozdurmanında günlük limiti var tabi limiti aşan yerlerde var ama onlarda kuru düşük tutuyor. Geçen sene edindiğim deneyimleri paylaşmak istedim sizinle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasardogu35 kullanıcısına yanıt

    Eyvallah üstdım ama bu tüm dünyada geçeeli bir durjm bu yüzden ya kredi kartınızla döviz ile ödeme yapacaksınız ya da nakit alacaksınız.

    Ben yurtdışı da kart kampanyası yoksa ya da tax free nakit alıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.