Şimdi Ara

Kutsal ittifak iş başında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasarayin beyaz sayfa olarak başlattığı kampanyaya Bjk ninde katılmasıyla ittifak iş başında dedirtiyor bizlere.

    Bakınız hakem hataları olağan şeylerdir evet bazen gerçekten hepimizin sinirlerini bozuyor olmamasi gereken hatalar olarak dusunuyoruz. Fakat hakem hataları hepimizin başına geldiğini unutmamalıyız arkadaşlar.... Dünkü mactada herkes son dkda atılan ofsayt pozisyonunu tartışıyor. Arkadaşlar o pozisyon çok ince bir pozisyon verilsede verilmesede birşey diyemezsiniz. Çunku hakem için zor pozisyon okadar açıdan bakıp konuşmak kolay geliyor bize... Şimdi öyle bir ortam yaratıldiki sanki sürekli Fb lehine oluyor bu hatalar. Heleki 2 yıldır doğru duzgun penaltisi verilmemis olan bir takıma söylendi. Ülkemizde penaltı yaptırma sanatı diye birşey oluşmuş durumda bunu ilk yari GS li futbolcular çok iyi yaptılar. Hakemleri çok iyi aldattılar. Hatta avrupa macında bile birkaç yabancı hakeme bu nasıl penaltı diyebilecegimiz penaltı bile yaptırdılar. Fb ye 2 senedir verilen penaltı sayısı çok ilginc bir istatistik gösteriyor. Bir çok kişi vermesimi mecbur diyebilir ama %100 penaltı olarak niteledigimiz okadar çok pozisyon varki onlari kimse görmedi ve bu penaltıları vermeleri mecburdu...


    Aslında Fbli olarak zorumuza giden herkesin başına gelen FB nin başına gelince herkesin ( kimse kusura bakmasın ) kıskanmasiyla bu ittitfak oluşuyor.

    Ama koskoca BJK klubunun GS nin yaptıklarını taklit etmesini hiç yakıştıramadım. Ben bu sene en çok hakem hatalarından zarar goren takımın BJK olduguna inanıyorum ve haklılar dıyebılıyorum. FB- Kayseri macınıda bu şekilde sonuçlanması beni çok üzdü bu şekilde galibiyet istemezdik ama oldu. Ve bunun tamamen hatadan ibaret olduğundan eminim.

    Bu beyaz perde kampanyasını en son dile getirecek takım GS nin olmasi şuanki durumu kömik kılıyor. Ve BJK nin her zaman GS nin Fb üzerindeki oyununa alet olmasida insani şaşırtıyor.

    Malesef BJK klubu her zaman en cok Gs den zarar görmüştür çünkü GS, FB için BJK yi her zaman kullanmıştır kullanmak istemiştir. Demirören için ise şunu söylemek gerekir Çok kötü bir yönetici.... Asla Yönetici olabilecek bir kişilik kabiliyet kendisinde mevcut değil. Tamamen olayalra fanatik bakan ve Sosyetik amigo diyebilecegimiz bir şahıs. Fb li olarak bjknin başında böyle bir başkan işimize geliyor diyebilirim. Ama bjknin başarısızlıklarının sorumlusu ve BJK nin imajını tamamen bozan şahısdır diyebilirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.