Şimdi Ara

Kuryeyim sipariş vermeyin artık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
2
Favori
23.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim 10 gündür izole ettim kendimi. Devletin söylediği tüm talimatlara uyuyorum. Dışardan ne ürün ne yemek siparişi verdim. Menemen yapıyorum hergün. Bir arkadaşım yapıyor internetten satış, bugün sadece 400 kargo çıkmışlar. Ivır zıvır işe yaramaz ne varsa alıyorlar diyor. He onun işine geliyor. Para kazanıyor sonuçta. Ama senin işin gerçekten zor herkesle diyolaga giriyorsun. Böyle paranı veriyorum sus diyen sorunlularla karşılaşıyorsun. Allah kolaylık versin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sipariş verilmesi azaldığı zaman senin ya da diğer kurye çalışanlarının işten çıkarılabileceğinide hesap edebilseydin keşke.

    Birde yukarıda tekmelemekten falan bahsetmişsin. Bir yerlere gelemediğin için bizim gibi bir yerlere gelen insanlara hizmet etmekle yükümlüsün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spawn_67

    Bu mesaj silindi.
    sen ne mezunusun??? bir de seni öğrenelim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 31 Mart 2020; 21:15:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serkan61T

    Zaten her okuyana iş var bu zamanda.
    orası öyle ne yazık ki...
  • o siparisler sayesinde is buldugunu unutan bir adet troll basligi... yok ne yapacaksiniz diyor bir de kucuk dunyasi ile... insanlar isterse evde takar isterse cocuklarina hediye eder ileride.... bu kadar sig bir dunyaya nasil sahip olabiliyor bazi varliklar anlamak zor...
  • Mecbur değilsin birader. Çalışma, tutan mı var? Sanki sipariş vermeseler firma sana maaşını ödeyecek sen evde yatarken.
  • yapılan her alışverişte tekstilci, küpeci her kimse işçi çıkarmak zorunda kalmıyor. kimse birşey almazsa ekonomi çöker. bu sefer hiç birşey taşımayacaksın. sıra sana gelir. keşke çalıştığın şirket eleman alsa işlerin hafiflese
  • kimse sipariş vermezse, kargo çalışmazsa patronun sana neden maaş versin ?
    zaten en çok Kâr edilen paketler en küçük ve büyük olanlar.

    hijyenik çalışma koşullarını talep etmek hakkındır fakat işi genel olarak beğenmiyorsan bırakmalısın.

    şikayet edeceksen muhattabın müşteri değil işverenindir.
  • Kardeşim senin işin kuryecilikse milletin ne sipariş ettiği seni ilgilendirmez. Beğenmiyosan başka işe geçersin. İster boncuk söylerim, ister ekmek söylerim, ister balon söylerim, ister bilmem ne söylerim sanane.
  • Dışarı çıkamıyoruz ne yapcaz gökten mi düşecek gidip 50 gr kolye almıyorum genelde 1 yerden bir kaç eşya alıyorum mesela bugün vitamin.com dan 8 adet vitamin aldım suplament.com ile bağlantılı ordan da protein tozu keratin aldım vb gibi hatta market alışverişini bile artık internetten yapıyorum ışınlanmayacağına göre bunlar biri getirecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 31 Mart 2020; 17:6:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

    Yani o kadar çok dağıtımları olmasa daha az kişiyle hallederlerdi iki bölgeye bir araç çıkardı veya ne bileyim illaki daha az işçiye ihtiyaçları olurdu gibi düşündüm. Bilmiyorum hocam haklısın da işte iyiye yor boş ver kafayı dağıtmaya çalış biraz salla

    Alıntıları Göster
    Hocam günde 300 400 paket gelse ve küçük şeyler için bu korona zamanında 400 haneye girsen emin ol sende isyan ederdin.Benim meselem işimle değil.İşimi zaten bilerek girdim ve daha önce birçok yerdede çalıştım.Sorun şu zamanda beni ufak şeyler için yormaları.Taşıdığım şey değse emin ol bişi demezdim.Bak bugün az geldi ama ağırdı bi isyanım olmadı.Kuryeciliğe pek talep yok.Saatleri iyi olsada maaaşın az.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: acura07

    O tiple bide insan içine mi çikiyon

    Bize kargocular gelmiyor gelin biz şuradayız kargonuzu alın dıyorlar..


    Sen tipten kaybediyon demekki

    Alıntıları Göster
    He bu tiple çıkıyorum napam ölimmi te Allahım.Onu yurt içi kargo yapıyor kanka.Bizde mecburi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Worcestershire

    Teşekkürler sipariş verdim.
    Ah pardon düşürüp üstüne basmışım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dockhanger

    istifa et ücretsiz izne cıktım ne iş olsa yaparım
    Niye istifa ediyim? Harçlığımı çıkartıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sekman Pistonu

    sipariş geçecektim iyi hatırlattın unutmuştum.
    Hemen efenim hay hay çamurlumu istersiniz toz topraklımı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hellowen334

    gün-de 200 e yakın kargo dağıtıyorum bunların içinde para bandı mı dersin kumanda pili mi dersin tornavida mı dersin ne ararsan var insanlarımız gerçekten ne yapacağını şaşırmış artık

    işimizi severek yapıyoruz yalnız şu virüs döneminde sipariş veripte kapıda peçeteyle parmaklarının ucuyla paketi almaya çalışanların yüzüne firlatiyorum paketi madem korkuyorsun ne diye boş şey ler sipariş ediyorsun.

    sipariş verenler içinde soyliyim eldiven takıyoruz o eldivenle bütün kargolara dokunuyoruz virüs varsa birinde tüm paketlere yayılmış oluyor gerekmedikçe önemli birşey değilse şu dönemde online alışverişi tavsiye etmiyorum.

    sana sabır ve kolaylıklar diliyorum
    İşte mesleğin içinde bulunmayanlar atıp tutuyorum.Şuraya yorum atanların çoğu daha önce çalışmamış ve baba parasıyla evde kıçını yayıp eleştiri yapma peşinde.Benimde meselem şu zamanda siparişleri verenlerle.Yoksa normalde tınlamam.Korkarak alıyorsunuz madem nediye sipariş geçiyorsunuz ve geçtiğiniz şey ufacık değersiz bişi.Valla hadi kndimi geçtim virüs onlara yayılcak diye korkuyorum.

    Teşekkür ederim sizede kolay gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darth Revan

    Ya sen bunlara bakma, engelle geç dalga geçenleri. Bak ben de çoğu zaman troll cevaplar veriyorum, eğleniyorum ama gerçekten ciddi olan konulara değil. Bu saygısızlık çünkü. Sana istifa et, işten çık, yapma vs. diyenlere aldırma. Bunlar daha olgunlaşamamış, hayatı tanımayan, birey olamamış tipler. Düzensiz bir evrende düzeninin bozulması bazen bir saniyeden kısa sürer ve muhtemelen karma onlara da uğrayacak. Konuya gelirsek, bilinç gerekiyor, Allah yardımcın olsun. Yapılabilecek malesef bir şey yok. Bilinçli olan insan zaten siparişini azaltıyor ama diğerleri için umut yok.
    Sen adamsın.Teşekkür ederim düşünce yapınızdan dolayı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bestgr

    Haklısın hocam ama insanlar sipariş geçmese senin kargo şirketi para kazanamayacak ve işten eleman çıkartmaya başlayacak, zincir halkası gibi düşün.
    Ah hocam işte o öyle değil.Ben çok ünlü bir firmanın özel kargoculuğunu yapıyorum.Bizde işten çıkartma değil her asıl her geçen gün alım oluyor.Bizim iflas etme veya az sipariş gelip maaştan kesme durumu söz konusu bile olamaz.Yani ben her halükarda burdayım ve aynı parayı alıyorum.Zincir halkası bize çok zor uğrar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spawn_67

    Kardeşim 10 gündür izole ettim kendimi. Devletin söylediği tüm talimatlara uyuyorum. Dışardan ne ürün ne yemek siparişi verdim. Menemen yapıyorum hergün. Bir arkadaşım yapıyor internetten satış, bugün sadece 400 kargo çıkmışlar. Ivır zıvır işe yaramaz ne varsa alıyorlar diyor. He onun işine geliyor. Para kazanıyor sonuçta. Ama senin işin gerçekten zor herkesle diyolaga giriyorsun. Böyle paranı veriyorum sus diyen sorunlularla karşılaşıyorsun. Allah kolaylık versin.
    Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Ayrıca bilinçli tüketici olduğunuz içinde tebrik ederim.Keşke benim nedemek istediğimi ve ne durumda olduğumu hissetseler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.