Şimdi Ara

Kurutma Makinesi Bir Garip Arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde kurutma makinemin hiç ısınmadığını ama çalıştığını farkettim küçük bir orada hava almadan çalışıyordu. Servis çağırdık termik attığını söylediler düzeltilir gittiler. Ama bugün farkettim sadece bu modda makine normal çalışıyor, ısınıyor. Ama mesela ışık yanan yerin bir üstündeki modda makine yine çalışıyor ısınmıyor. Bu geçenki termik atma probleminden sonra acaba anakartta ısınma mı oldu? Bazı modlar çalışıyor bazıları çalışmaz hale mi geldi?

    Kurutma Makinesi Bir Garip Arıza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Termik atmasi yuksek isinma kaynakli olur ancak karta zarar vermez. Zaten termik atip karti korumuş yani. Kullandiginiz ürün rezistansli model. Pamuklu programa aldiginizda isitmaya gecmesi bayagi vakit alir. Isitma denemesi en guzel kisa programlarda yapilabilir. Rezistans eger herhangi bir programda devreye girip isiniyorsa zaten makine kaynakli bir sorun dusunulemez. Güç kartlari her program icin farkli sekilde calismaz. Içerisinde ki yazilimdan kacinci mod calisacagini seciyorsunuz sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bosch 7 yıl sonra tekledi. Servis çağırdık makinenin kazan dışı zamanla çamurlaştığını bu bölgenin temizlenmesi gerektiğini söylediler. Kanpanya dahilinde bu bakımın 1 bakımı paralı diğer bakımı ücretsiz dendi. Makineyi alıp gittiler. Getirdiklerinde makine saat gibi çalışıyordu. İkinci yılın dolmasına 1 ay kala sorun yaşamasamda kanpanyayı kulmanmak maksatlı servisi tekrar çağırdım. Sorunsuz 3 yıldır kullanıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nefrelius kullanıcısına yanıt

    Açıklamalar için çok teşekkür ederim hocam. Resimdeki modda makine 30 saniyede ısınıyor.

    Pamuklu dolap kuruluğu + yani.

    Ama pamuklu dolap kuruluğu ➡️ yazan ısınmıyor hemen. Yani ısınma problemi olsa hiçbirinde ısınmaz diyorsunuz. Programdan programa ısınma zamanı değişebiliyor anlattığınızdan anladığım kadarı ile.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.