Şimdi Ara

Küresel ısınma Yalan mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Bir makalede okumuştum.. küresel ısınmanın yalan olduğunu söylüyor ve Bu Küresel ısınmanın, Dünyanın varoluşundan beri buzul çagı vs gıbı çağlar gibi olduğunu ve normal oldugunu söylüyordu.. ozon tabakasının bir kaç yıl aralıklarla kendiliğinden delindiğini ve tekrar eskı halıne geldiğini ve bunun sürekli tekrarlandıgını ve normal oldugunu yazıyordu makalede... sizce dogru mu bu ??



  • ben şunu anlayamıyorum bu forumda . bir bilimsel gerçek var ve siz diyorsunuz ki "sizce doğrumu". bunun sizcesimi olur . mesela bence 2X2=5 diyebilir misin?

    dünyanın ağzına tükürdük insanlar olarak, 2050-2070e kadar dünyada doğalgaz ve petrol kalmayacak ve doğal enerji kaynakları ihtiyacı karşılama kapasitesine sahip değil. nükleer enerji yaygınlaşacak , gıda ihtiyacını karşılamak için genetiği değiştirilmiş besinlerle besleneceğiz. en basitinden çamaşır makinesi deterjanşarı bile dünyanın dengesinin içine etmeye yetiyor. küresel ısınma daha çok dengenin bozulması , insanın bindiği dalı kesmesi.
  • Bundan 100 sene evvel toplu hayvan ölümleri olduğunu sanmıyorum. Bundan 100 sene önce insan nüfusunun 7 milyar olduğunu sanmıyorum. Bundan 100 sene önce fabrikalaşma ve fosil yakıt kullanımının bu denli yaygın olduğunu sanmıyorum. Ne olduysa son 100 senede oldu. Komplo teorileri ile beyninizi yıkamayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.