Şimdi Ara

Kurduğum sisteme almam gereken ekran kartı konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar vaktinizi aldığım için kusura bakmayın. Çok yakında kurduğum toplama sistemime ikinci el bir ekran kartı arıyorum. Bursa da ulaşabileceğim mesafede 2 adet kart buldum, bunları sizlerle paylaşarak yapacağım işe göre hangisini almamın doğru olacağını sormak istiyorum.

    Öncelikle kurduğum sistem mini itx bir sistem, 4460 core i5 işlemci ve 8 gb rami bulunmakta, 120 ssd ve 1 tb hdd ile beraber 80 plus 550 lik psu içermekte. Ekranım 29" lik lg wide screen. İşim gereği bu cihazı kurdum ama ekonomik olması için genelde ikinci el ürünlerle oluşturdum sistemi.

    Ben işim gereği iş yerinde çekilen tomografi ve mr filmlerini vakit darlığından evde okuyan bir radyoloğum. Oldukça yüksek boyutlu dosyaları her gün serverdan çekerek volüm rendering ve mip görüntüleme teknikleriyle işleyerek raporluyorum. Elimde macbook air bulunmaktaydı ama oradaki program bu işlemleri yaparken darboğaza giriyordu. Bahsi geçen sisteme sizce aşağıdaki ekran kartlarından hangisini eklemeliyim ki f/p bir bilgisayar elimde olsun.(Ayrıca ekleyeyim 38 yaşında hala crysis 3 , battlefield4 benzeri oyunlara ilgi duyuyorum)

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-7850-2-gb-ekran-karti-fatura-kayip-garanti-yok-226357438/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-zotac-gtx-670-tertemiz-219802192/detay/

    Dipnot: Git sıfır al diyenleriniz olacaksa, yine f/p de beni üzmeyecek bir şeyler önerirseniz de sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hknklc77 kullanıcısına yanıt
    Gtx670 güzel bir kart.Fiyatını pazarlıkla indirmeye çalışın.
  • invidanin 780 mi 780 ti kartlarımi neydi tam hatirliyamadim render icin gayet iyi uygun diyorlardı bulabilirseniz alin derim Bidee lafima aldanipda arastirmamazlik yapmayın lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 780 ti ye baktım ama ikinci elde bile 1200 tl den başlıyor fiyatları, benim bütçemi çok aşıyor ne yazık ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gtx 670 değil de gtx 680 almanız daha iyi olur bence. biyerde okumuştum bu serinin render performansı çok yüksek diyorlardı. pek bi fiyat farkı da olmaz zaten.
  • gtx 680 i ikinci elde arattığımda 550 tl gibi bir fiyata bulabiliyorum aradaki 100 tl ye değecek bir fark yaratır mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.