Şimdi Ara

Kural İhlali : Onur AKSU(lethilion) 1 yıl men Naru transferi FLASH!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Özet


    Naru önderliğinde kurulacak yeni takım narunun sözleşmesi bulunmasından dolayı dp tarafından şikayet edilmiş narunun aklını çelmeye çalışan Lethilion ve Onur Baş'ın ceza yemesidir Beşiktaş takımının slotunun kullanıp yeni takım kurmak isteyen yatırımcı bir fenerbahçeli arkadaş Onur baş denen şahıs.


    Özet


    Şampiyonluk Ligi’nin 2016 yılı ilk mevsimi için “Takım Sahibi” konumunda bulunan Onur “Lethilion” Aksu, Şampiyonluk Ligi’nde bulunan başka bir takıma Oyuncu Hizmetleri Sözleşmesi ile bağlı bulunan bir oyuncuyla usulsüz biçimde iletişime geçerek kendi takımına katılması için teşvik etmeye çalışmıştır. Şampiyonluk Ligi kural setinin 10.2.13 nolu maddesini ihlal eden Onur Aksu, bunun yanı sıra Şampiyonluk Ligi yönetimini yanıltmaya yönelik girişimlerde de bulunması nedeniyle 1 yıl boyunca Riot Games tarafından yürütülen tüm eSpor organizasyonlarından men edilmiştir.

    Onur Aksu’nun 2016 sezonu için ortaklık görüşmelerini sürdürdüğü ve oyuncuyla iletişime geçerek teşvik etme sürecinde aktif rol oynadığı tespit edilen Hakan Baş ise uyarı almıştır.



    TAM AÇIKLAMA

    2015 Şampiyonluk Ligi sezonunun sona ermesinin ardından yeni bir iş ortağı ile 2016 sezonu için kadro yapılandırmasına başlayan Onur “Lethilion” Aksu ve ortaklık için görüşmelere devam ettiği Hakan Baş, Şampiyonluk Ligi’ndeki bir başka takıma Oyuncu Hizmetleri Sözleşmesi ile bağlı olan bir oyuncuyla transfer teklifinde bulunmak üzere oyuncuyla iletişime geçmiştir.

    Şampiyonluk Ligi’ne iletilen şikayetler sonrası gerçekleştirilen araştırmalar neticesinde; “Takım Sahibi” konumunda bulunan Onur Aksu’nun henüz takımla resmi bir bağlantısı bulunmayan Hakan Baş aracılığıyla oyuncuya ulaştığı ve usulsüz biçimde transfer teklifi yaptığı tespit edilmiştir. Şampiyonluk Ligi’ni yanıltmaya yönelik girişimlerde bulunan Onur Aksu, yalnızca Şampiyonluk Ligi kural setinin 10.2.13 nolu maddesini ihlal etmekle kalmamış aynı zamanda yapılan görüşmelerde tarafımıza yanlış bilgi aktarmıştır.

    Gerçekleştirdiği kural ihlali sonucu Onur “Lethilion” Aksu 1 yıl süreyle Riot Games tarafından yürütülen tüm eSpor organizasyonlarından men edilmiştir. 2016 sezonu boyunca herhangi bir Riot Games bağlantılı etkinlikte resmi takım üyesi olarak bulunamayacak Onur Aksu, takım sahipliğini devretmemesi durumunda, bahsi geçen takım 2016 Sezonu’nda Şampiyonluk Ligi’nden diskalifiye edilecektir.

    2015 Şampiyonluk Ligi kural setinde “Henüz ligin bir parçası olmayan potansiyel yönetici” konumundaki takım üyelerine karşı yasaklayıcı bir ceza kuralı bulunmadığından dolayı; bu eylemi gerçekleştirirken Onur Aksu’ya yardımcı olduğu tespit edilen ancak henüz takımın resmi ortağı konumunda bulunmayan Hakan Baş uyarı almıştır. Bugünden başlayarak ve 2016 sezonunu kapsayacak şekilde, bu tarz sportmenlik dışı davranışlardan tüm Şampiyonluk Ligi üyelerinin ve devir veya başka bir yol ile Şampiyonluk Ligine katılma olasılığı olan kişilerin sorumlu tutulacağını ve ilgili maddelerin kurallarımıza ekleneceğini belirtmek isteriz.



    KONUYLA ALAKALI KURAL

    10.2.13 Personel Ayartmama ve Onaysız Değişiklikler. Hiçbir takım üyesi veya takım sorumlusu bir Şampiyonluk Ligi takımına imza atmış herhangi başka bir takım üyesine iş teklifi yapamaz, aklını çelemez, zorla baştan çıkarmaya çalışamaz veya takımıyla olan sözleşmesini sona erdirmeye, ihlal etmeye teşvik edemez. Bu kuralı ihlal edenler, takdiri Riot Games görevlilerine ait olmak üzere cezalandırılacaklardır.



    KARAR

    Şampiyonluk Ligi takım sahiplerinin imzaladıkları Takım Katılım Sözleşmesi gereğince kabul ettikleri kurallar çerçevesinde Onur “Lethilion” Aksu 10.2.13 sayılı kuralı ihlal etmiş ve araştırma sürecinde yanlış bilgi vererek Şampiyonluk Ligi’ni yanıltmaya yönelik girişimlerde bulunmuştur.



    UYGULANMASINA KARAR VERİLEN CEZA

    Onur Aksu 2016 sezonu boyunca Riot Games tarafından düzenlenen ve Riot Games bağlantılı tüm etkinliklerden men edilmiştir. 2016 sezonu boyunca hiçbir takımda resmi bir görevde yer alamayacaktır.


    Önemlibilgi



    Naru transferi ile iligli sanırım . Büyük hedefler doğrultusunda bazen kendini ateşe atmak gerekir. Alnımız ak çok büyük işler yapacağız diye tweet atmış

    Ayrıca o çok zengin birisi lol dünyasına girip takım kuracağı kişi Hakan BAŞ mış.. kendisi Lidyana.com CEO su beşiktaş ın ismini kullanmayacak olmasının sebebi ise kendisinin fanatik bir fenerli olması ..

    Narunun büyük hayranıymış sanırım kendisi narunun üzerine mükemmel bir takım kurmak ve yatırım yapmak istiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfm1903 -- 14 Aralık 2015; 21:31:11 >







  • Özeti yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naru LCSde hayırlı olsun
  • Hakan Baş için bir şey dememişler. Ufak bir uyarı almış. Bence takımı kurar yine de. Olmadı orta koridora Naru yerine yabancı bir mid laner gelir.
  • Beşiktaş takımı ile herhangi bir bağı ve aynı şekilde riot un ceza verebileceği kadar bağı olmadığı için sadece uyarı bence takım kurma falan işlemleri devam ederse ceza alabilir 1 yıl.
  • Anlamadığım bunları kim ifşa etti
  • Dp takiminin kaptani felan suphelenmistir bu olaydan arastirip bulmuslardir buyuk ihtimalle yada naru kendisi istememistir ifsa etmistir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok önemli gerçekten

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruya nerden bagladın anlamıyorum elle tutulur bi kaynak var mı verebilecegin Naruyla ilgili olduguna dair yoksa sadece kendi düşüncelerini kesin gibi buraya mı yazdın?
  • Naptiniz lan letilyona namussuzlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaylar olaylar da naru ne alaka konu ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • holyphoenix lcs hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tumble T kullanıcısına yanıt
    takıma yakın birisinden bilgi aldım naru ile ilgili ≈



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfm1903 -- 14 Aralık 2015; 23:45:49 >
  • son 2-3 yılda ortaya çıkan tüm oyuncular keşke oyundan uzaklastırılsa.Oyunu kendi tekellerine almaya calısıyorlar
  • Hakan baş, onur değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lethi kendimi takımın iyiliği için ateşe attım falan demiş galiba ikna ettiler naruyu. Ben öyle sezdim dediklerinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • All-star takımını mı kurcaklardı ? Dumble bjk ile sözlesme yenilememişti Holy serbest ama Naru ve Crystal 1 senelik sözlesmesi var bonservisiyle alırlar anca fakat DP satmaz ayrıca BJK ye ne olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaylar olaylar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.