Şimdi Ara

Kumtel Servis REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 mayısta teknik servisinden randevu talep ettim. 3-5 gün içinde geleceklerini söyledikler gelmediler.Tekrar aradığımda bana geçtiğimiz cumartesi geleceğiz dediler gelmediler. Şimdi aradım Eskişehir kumtel servisi bırakmış. Bildiğin eskişehir'de servis yok. Tarih de vermiyorlar. Öylece kaldım. Başka servise yaptıralım dedik olmaz garanti geçersiz diyorlar.

    Bunların bana taktığı masraf 5 bin tl'yi geçti. Paso dışardan yemek söylüyoruz.
    2-3 bin ucuza alacaz diye düştüğümüz duruma bakın. Artık telefonları da açmıyor 0800'lü servis numaraları


    Servis 5bin tl taktı.Bu olayı 1 ay daha sürerse(%90 sürecek) 10binlik olacaz. Paramızla rezil oluyoruz. Hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor.En sonunda ankastreyi parçalayıp bırakacam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 22 Mayıs 2023; 13:50:56 >







  • aga ne uğraşıyon. git düzgün bi marka al . bunun faturasıyla da hakem heyetine başvur servisi kapattılar alet elimde kaldı paramı iade edin diye . alırsın paranı . o arada iadrelik de bi tek gözlü elektirikli ocak al eve 300 tl ye yemeğin pişer . dert edilcek şeyler değil bunlar .

  • Kumtel' i bende almaya niyetlenmöişken malum satış sitelerindeki bu tarz yorumaları okuyunca vazgeçtim. Hatta doğlagazdan lpg ye dönüştürmek ücretsiz olmasına rağmen para isteyen servsmi ararsın. Kurulum ücretsiz olmasına rağmen para isteyen mi ararsın. Sizin gibi günlerce haftalarca gelmeyen servis mi ararsınız ne ararsanız var. En güzeli iade edin başka marka bakın. Birde cam ise şu setüstü ve ankastre olan modelinin yorumlarını okuyun çoğunda cam çatlıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.