Şimdi Ara

--> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <-- (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
7
Favori
423.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aranıza 2005 Primera Tekna ile katılmış bulunmaktayım. tüm Nissancılara iyi forumlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeus40

    arkadaşlar merhaba.bende aranıza 2000 model primera ile katıldım.arcımdan memnunum.ama bu araçlara cd çalar takabilirmiyim öğrenmek istiyorum.aracımda radyo kaset çalar var.bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.ayrıca ankarada önerebileceğiniz güvenilir bir nissan özel servis biliyormusunuz?

    ayrı cd çalar taktırman gerekir. önceki aracım da (2000 model primera comfort) kasetli mp3 çalar almıştım. gayet güzeldi. denemeni tavsiye ederim...
  • arkadaşlar herkeze selam aranıza 2000 model almera luxury ile katıldım.keyifli sürüşler
  • Herkese selam,

    2005 veya 2006 Nissan Primera 1.6 Tekna arıyorum. İyi bişey bulduğum zaman alacağım. Daha önce 2004 Almera'm vardı. Primera almayı da çok istiyorum. Ama Toyota Corolla al, ne yapacaksın Nissan'ı falan diyenler var. Ne dersiniz?
  • arkadaşlar primera 1.6 comfortların triger zinciri acaba kaç binde değişiyor?biliyormusunuz?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
  • Nissan Almera Klübünde arkadaslardan yardım ıstedım ancak burayada yazmamda bır sorun olmaz sanırım.

    Merhabalar Nissan Kullanıcıları...

    1.5 Tekna 2005 model 88.000 km, bal köpüğü renginde temiz bir Almera almak üzereyim arkadaşlar. Araba Ankarada. Sahibi en son 17.750 ye bırakacagını soyledi. arabayı babam gordu ve zor begenen bır ınsan olmasına ragmen cok begendı. Hatta ben durdurmasam nerdeyse alıcaktı :) ancak sahıbı arabayı 7 ay once akrabasından tavsiye üzerine almıs, evellıyatında Istanbulda bır bayan tarafından kullanılıyormus. Arka tampon ve bagaj kapagında kucuk bır bolgede yuzeysel boya oldugunu ve degısenının olmadıgını soyluyor sahıbı. Arabaya 5 ay once brc marka oto gaz sıstemı takılmıs ve garantısı devam edıyormus. kitapcıkları ve yedek anahtarı mevcut.

    Arkadaslar arabadanın temız oldugunu dusunuyorum ancak nasıpse persembe gunu expertize sokturup ustalara gosterıcem. İlk arabam olacak, yenı evlendım ve durumumda cok yok. Sizce arabanın temızlıgını ve tuplu olmasını (alınca benımde ılk ısım tup taktırmak olacaktı) goz onune alırsak fıyatı nasıl???
    ayrıca arabayı alırken ozellıkle surasına baktır, bunlara dıkkat et dıyecegınız noktalar var mı???

    Simdiden yardımlarınız ıcın cok tesekkuler... Cevaplarınızı beklıyorum...




  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-nissan-almera-sahibinden-temiz-lpg-li-tekna-34868732/detay/

    Bu linkteki araci satin almak uzereyim, kapora verdim bugun yarin islemleri halledecegiz. arabayi nissan yetkili servise goturdum, ayrica 3 kaporta ustasina gosterdim.

    Nissan servisin dedigi ve ustalarin dedigine gore Ortak kanaat soyle.

    1- Arabanin sasisine ve platforma bakinca hic darbe yok. Kaput ve sol camurluk Nissan yetkili serviste Kaskodan degismis. Yolda 40 km hizla bir araca arkadan carpmis. Serviste kaporta tamir yerine kaskodan 2 parcayi degismis.

    2- Arka sol camurluk ve sol on camurluk cizikten dolayi boyanmis.

    3- Arabanin sasi ve platformda hic tamir, islem yok. Arabada hic macun yok.

    4- Arabanin baski balata(500TL), triger zinciri(600TL), 4 diski(400TL), 4 fren balata takimi(400TL), 4 teker(700TL), hava akim sensoru(300TL), Atiker marka gazi(990TL), 1 yil ve 10bin km icinde yapilmis. Tum parcalar orjinal, bazilari Nissan serviste, bazilari Skoda serviste takilmis.(Meblaglar dusuk gelebilir adamin tanidiklari var, ucuza yaptirmis.) Faturalari var. Araci gecen yil 17bin kusure arkadasindan almis. otomatik vites arac alacagindan satiyor.

    5- Arabanin ici, dosemeleri cok temiz.

    6- Hic tikirti yok. Biliyorum arac biraz fazla motor sesi aliyor biliyorum ama bence problem degil. (70 km kadar surdum)(130 KM hiza kadar ciktim)

    7- Arac sahibi kulturlu, durumu iyi, marka soylemek istemiyorum, buyuk bir magzanin Umraniye Magaza muduru. Dolayisi ile arabada masraftan kacinmadigini dusunuyorum.

    8- Araba Nissan serviste liftle kaldirildi. Tum yurur aksam kontrol edildi. Motora bakildi. Motor ve yurur bakimindan eksiksiz bulundu.

    9- En yakin bakimina 7500 km var. Bakimlarinin tumu 8000 binde bir yapilmis.

    10 - Arabanin tek calismayan seyi orjinal CD calari. Uzerinde usb ve karttan mp3, track calan CD calar mevcut. Orjinal teyibini de yainda veriyor.

    11- Yedek anahtari mevcut.

    12- Iki uc adet ufak tas vurugu ve 2 cm lik hafif bir cizik haricinde kaportada hata yok.

    Beni cezbeden kismi, alip rutin bakimlar haricinde , bana hic agir bakim masrafinin kalmamis olmasi. Ve de LPG uzerinde takili, ve sorunsuz calisiyor.

    Adam ile 17000 bin TL ye anlastik. Sizce nasil.? Almali miyim.




  • Araci aldim. Goren herkez bu fiyata boyle bir arac oldugunu bile bilmediklerini, cok iyi oldugunu soyledi. Tek kotu yani surucu koltugu biraz sert ve yuksek hizlarda kapilardan ruzgar sesi aliyor. Bir ustaya gostermek lazim.
  • Antalya Kırmızıtaşlar nissan adını batırmaya devam ediyor.rabam hareket halindeyken stop etti servise çektirdim. distribütör bozuk değişecek parça 1925 tl dediler ama daha önce tayvan işi parçalrı orjinal diye takan. çin malı 2 tl lik dandik filtreyi orjinal diye 50 tl ye satan servise güvenmeyip bir tanıdığa Primera distribütörün nasıl olduğunu sordurdum. ve tahmin Ettiğim gibi . Tayvan malını orjinal diye takacaklar. tekrar çekici çağırım arıza tespitle beraber 200 tl boşuna ödeyip sanatide tornavida pense çalışan bir tamircide 450 tl ye aynı distribitörü taktırdım. kırmızıtaşlardan dolayı arabasını satanlar kafilesine yakında bende ekleneceğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cev_ned


    quote:

    Orijinalden alıntı: yorgunefe09


    quote:

    Orijinalden alıntı: gak007

    merhabalar..benm 2004 model 1.6 tekna primeram var..bugun aracımda bi sorun yaşadım şöyle anlatim..kontagı çevirdiğimde hiç birşey olmuyo marş basmıyo teyip yol bilgisayarı falan hiç çalışmıyo ve göstergede kırmızı bi araba üzerinde anahtar işareti çıkıyo..bana bu konuda yardımcı olursanız veya yönlendirirseniz seviniirm.. tesekkürler.

    bir defa bende aynı sorunu yasadım aracımı park ettıkten 25-30 dakıka sonra calıstırmaya calıstıgımda bu sorunu yasadım sanırım anahtarımı arac tanımadı dolayısı ıle once calısmadı 5-10 dakıka boyuncadenemelerımı tekrarlayınca duzeldı yıne kendı kendıne ben sebep olarak aracın yedek anahtarıyla kullandıgım anahtarı yan yana koymustum o sırallarda o yuzden olabılır gıbı geldı bana anahtarın ve arabanın kafası karıstı sanırım ama bı daha sorun oolmadı



    Arkadaşlar merhaba;

    Malesef aynı sorunu bir yıldan fazla bir süredir bende yaşıyorum. Sorun immobilizer den kaynaklanıyor. O yanan kırmızı ışık onun ikazıdır. Ben şöyle bir çözüm geliştirdim. Anahtarı yuvasından çıkartıp kumandadan kapıları bir iki kez kapatıp açıyorum. Araba çalışmaya başlıyor. Yanlız aracı kullanırkende aynı ışık yanmaya devam edecektir.

    Haziran sonunda Nissan servisindeki bakım kampanyasında arızaya baktırdım, "NATS kablosunda arıza var değişimi ise yaklaşık 500 tl " dediler. Bu şekilde de kullanmaya devam edebilirmişim. (Bende yaklaşık 15 aydır ediyorum). Ama aynı sorunla karşılaşıp başka bir yerden daha uygun bir fiyata halleden varsa da öğrenmek isterim...

    Umarım yardımcı olmuşumdur...

    benim problemim büyüdü ve arabam calısmaz oldu denızlı nıssan servısını aradım geldı calıstırdı ama aracın ısıgı sonmedı bve kontagı cıkarıp takınca yıne ısık yandı yıne calısmadı ve servıse aracı goturup nats kablosunu yenıledıklerını soledıler ve 170 tl para verdım ustelık ben denızlıye 100 km uzaktayım gelıp dıtme de dahıl tavsıye ederım bılgınıze




  • Arkadaslar surekli bir isik yanip sonuyor. Araba isareti var icinde de kilit var. Araba dururken yanip sonuyor sadece. Giderken herhangi bir isik yanmiyor. Normal mi acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snr_silencer -- 1 Aralık 2010; 17:25:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snr_silencer

    Arkadaslar surekli bir isik yanip sonuyor. Araba isareti var icinde de kilit var. Araba dururken yanip sonuyor sadece. Giderken herhangi bir isik yanmiyor. Normal mi acaba?


    normal.
    immobilizerın devrede olduğunu gösteren lambadır o. sorun yok yani.
  • Benide ekleyebilirisniz :)

    Note 1.5dci visia 2011
  • Arkadaşlar Nissan Almeram ile katıldıgım bir yarışma için sizden küçük bir ricam olacak.
    10 saniye bile sürmüyor, sadece linke tıklayın ve başlıgın yanında olan
    el işaretine basın. Küçük bir yarışma. Arkadaşlarınızla da
    paylaşırsanız sevinirim.

    http://www.arabamicokseviyorum.com/arabalar/nissan-almera-o-bir-vazgecilmez/
  • Bu klupten arkadaşların(Nissancıların), bu arabayı diğer rakipleri arasından öne çıkaracagını düşünüyorum. Haksız mıyım arkadaşlar

    http://www.arabamicokseviyorum.com/arabalar/nissan-almera-o-bir-vazgecilmez/
  • Nissan cılar hiç destek gelmiyor.

    Hadi ilk 3 neyse ama hemen üstümdeki Reno Megane a geçilmek çok koyuyor. Nerede Reno nerede Nissan. Bize yakışmıyor beyler bayanlar.

    Oylarınız bekliyorum. Hayır hayır. Kaskoyu bedavaya getırmeye çalışıyorum sanmayın sakın :)

    http://www.arabamicokseviyorum.com/arabalar/nissan-almera-o-bir-vazgecilmez/

    Nissan Almeram yarışmada 5.ci. 10 saniye bile sürmüyor, sadece linke tıklayın ve başlıgın yanında olan el işaretine basın. En çok oy alan yazı kazanacak Vereceginiz oylar için şimdiden teşekkür ederim.




  • guncel..

    Beyler 6.ciliga geriledim, gayret biraz...
  • 8.liğe kadar düştük, yardım edin Nissancılar

    10 saniye bile sürmüyor, sadece linke tıklayın ve başlıgın yanında olan
    el işaretine basın. Arkadaşlarınızla da
    paylaşırsanız sevinirim.

    http://www.arabamicokseviyorum.com/arabalar/nissan-almera-o-bir-vazgecilmez/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskote

    Nissan Almera Klübünde arkadaslardan yardım ıstedım ancak burayada yazmamda bır sorun olmaz sanırım.

    Merhabalar Nissan Kullanıcıları...

    1.5 Tekna 2005 model 88.000 km, bal köpüğü renginde temiz bir Almera almak üzereyim arkadaşlar. Araba Ankarada. Sahibi en son 17.750 ye bırakacagını soyledi. arabayı babam gordu ve zor begenen bır ınsan olmasına ragmen cok begendı. Hatta ben durdurmasam nerdeyse alıcaktı :) ancak sahıbı arabayı 7 ay once akrabasından tavsiye üzerine almıs, evellıyatında Istanbulda bır bayan tarafından kullanılıyormus. Arka tampon ve bagaj kapagında kucuk bır bolgede yuzeysel boya oldugunu ve degısenının olmadıgını soyluyor sahıbı. Arabaya 5 ay once brc marka oto gaz sıstemı takılmıs ve garantısı devam edıyormus. kitapcıkları ve yedek anahtarı mevcut.

    Arkadaslar arabadanın temız oldugunu dusunuyorum ancak nasıpse persembe gunu expertize sokturup ustalara gosterıcem. İlk arabam olacak, yenı evlendım ve durumumda cok yok. Sizce arabanın temızlıgını ve tuplu olmasını (alınca benımde ılk ısım tup taktırmak olacaktı) goz onune alırsak fıyatı nasıl???
    ayrıca arabayı alırken ozellıkle surasına baktır, bunlara dıkkat et dıyecegınız noktalar var mı???

    Simdiden yardımlarınız ıcın cok tesekkuler... Cevaplarınızı beklıyorum...

    KARDEŞ ALMADAN YETKİLİ SERVİSTE CONSULT DENEN BİR CİHAZ VAR ONA BAĞLAT. HAVA AKIŞ SENSÖRÜNÜN ÇALIŞTIĞINA BAK ALMERALARDA ÇOK BOZULUYOR. FİLTRE GİBİ BELLİ ZAMANLARDA BOZULUYOR. ZATEN BAŞKA ARABALARDA BOZULDUĞUNU HİÇ DUYMADIM NE HİKMETSE BUNLARDA ZIRT BIRT BOZULUYOR. ORJİNALİ 300-350 TL CİVARINDA. ŞARJ DİNOMUSUNU KONTROL ETTTİR. BEN ALIRKEN DİKKAT ETMEDİM BUNLARA ÇOK MASRAF ETTİM BUNLARA BAŞKADA BİR ARIZASI OLMAZ BUNLARIN




  • 5.ciyim şu anda, oy vermeyen kaldı mı buradan. İlk 10 da zaten tek bir Nissan var beyler, ona da destek olalım. İYi akşamlar

    10 saniye bile sürmüyor, sadece linke tıklayın ve başlıgın yanında olan
    el işaretine basın. Arkadaşlarınızla da
    paylaşırsanız sevinirim.

    http://www.arabamicokseviyorum.com/arabalar/nissan-almera-o-bir-vazgecilmez/
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.