Şimdi Ara

KULLANICI YORUMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.kullaniciyorumlari.com


    MERHABA

    Alışverişlerimizde son 5-10 yıldır çok büyük değişiklikler yaşamaktayız.


    Önceleri hatırlarsınız mağazaya girip oradaki satıcı bize ne anlatırsa , verdiği broşürde ne yazarsa onları doğru kabul eder ve bu doğrulara göre alışverişimizi yapardık. Aynı ürünü daha önce almış ve bir süreden beri kullanmakta olan bir yakınımızı bulursak o bize kullanımı ile ilgili diğer detayları söyleyebilir ve karar verme aşamasında biraz daha şanslı olabilirdik. Belki de o yüzden o dönemlerde komşularımızla aynı marka televizyonumuz, teyzemiz ile aynı marka elektrik süpürgemiz olurdu genelde.

    Sonraları , yani büyük devrim İNTERNET ‘in yeterince yaygınlaşmasından sonra. İşler sürekli tüketici lehine gelişiyor. Daha önceden karşımızda ahkam kesen satıcılar şimdi artık derslerini daha iyi çalışmak zorundalar. Çünkü karşısındaki müşteri çoğu durumda alacağı bilgisayar yada cep telefonunun özelliklerini yeterince biliyor, hatta bazen satıcıdan bile daha fazla biliyor. Fakat yinede bir eksik nokta var gibi…. Çünkü internet denilen mucizeden ne kadar çok faydalanırsak faydalanalım yinede çoğunlukla üreticinin hazırladığı broşürler ve özellik listeleri ile yetinmek zorunda kalıyoruz. Çok kafamıza taktıysak uzun arayışlar ile, almayı düşündüğümüz ürünü bizden önce kullanmaya başlamış birilerinin yorumlarına ulaşabiliyoruz. İşte bu forumu bu amaç için oluşturduk. KULLANICI YORUMLARI nı merkezi bir yerde toplamayı hedefliyoruz. Belkide internetin evrimleştirdiği bir sürü şey gibi, ALIŞVERİŞ te son evrim noktasına ulaşmış olacak. Artık satıcının bize söyledikleri ile değil, üreticinin yayınladığı broşür ve özellik sayfaları ile değil, bizzat KULLANICI YORUMLARI ile kararımızı olgunlaştırıyoruz. Tabi bunlar ancak siz değerli üyelerimizin paylaşımı ile mümkün olacaktır. Lütfen kullanmakta olduğunuz ürünler ile ilgili değerli yorumlarınızı diğer üyelerimiz ile paylaşınız. Bu yorumlarınız diğer kullanıcılarımızın doğru karar vermesinde önemli rol oynayacaklar. Anketlerimizi de unutmayın ve mutlaka katılın lütfen.

    Forumumuzun genel bir tanımını yaparsak, forumumuz bir şikayet bildirim formu değildir, bir satıcı alanı kesinlikle değildir. İnsanların alışverişlerinde birbirlerine fikir ve yorumları aracılığı ile yardımcı olabilecekleri bir paylaşım alanıdır. Mesajlarınızda olumsuz eleştirileriniz olabileceği gibi , olumlu ve memnuniyet verici yorumlarınızı da mutlaka paylaşmalısınız.

    Hepinize yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.


    Saygılarımızla.
    Forum Yönetimi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.