Şimdi Ara

Kulaklıktan Cızırtı Geliyor ( Üç Gündür Çözemedim YARDIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar masaüstü bilgisayara kulaklık takıyorum masaüstünde cızırtı yok fakat oyunların uygulamaların üzerinde gezdirirken sesler geliyor.İnternete sitelere girdiğimde sürekli oluyor bu cızırtı müzik falan açınca duyulmuyor ama müzik yokken çok sinir bozucu bir hal alıyor 3 gündür araştırıyorum fakat çözümünü hiç bi yerde bulamadım bi yardımcı olurmusunuz. Kulaklıkta sorun yok denedim.

    Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın.

    Edit:Farenin tekerleğini indirip kaldırdığımdada çıkıyor.Hoparlörden böyle bir cızırtı çıkmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmi48 -- 26 Haziran 2015; 4:30:31 >



  • Merhaba,

    Kulaklığı bilgisayarınız dışında farklı çalan cihazlarla denediğinizde bu problemle karşılaşmıyorsanız, büyük ihtimalle anakartınızın üstündeki dahili ses kartı cortlamış olabilir. Genelde bu cızırtı Jack girişlerinden kaynaklıdır. Jack girişine başka kulaklık bağlayıp deneyebilirsiniz. Başka kulaklıklarda sıkıntı yoksa, ikinci tahminim driverların sıkıntısıdır. Anakartınıza uygun ses kartının driverını yükleyin ve bu işlemi yapmadan önce mutlaka ses ile ilgili tüm codecleri ve driverları bilgisayarınızdan kaldırın. Yeni driverı yüklediğinizde buraya sonucu yazarsınız.


    Özet: Öncelikle kulaklığı test edin, sonra bilgisayarınızın Jack girişini, sonra driver'ı.
  • Kulaklıkta hiç bir sıkıntı yok başka bir kulaklığı jacka bağlayıp denemiştim yine aynı cızırtı.Başta driverım yoktu driver yüklemeden önce kulaklıktan hiç ses gelmiyordu bende realtek programını indirdim kulaklıktan ses alabildim fakat bu seferde cızırtı sorun oluşturdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.